billighveps.dk Reviews 17

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

Company details

1. Pest control service

Information provided by various external sources

Billighveps.dk tilbyder Danmarks billigste og mest effektive bekæmpelse af hveps og gedehams. Du får bekæmpet dine ubudne gæster senest 24 timer efter bestilling hos billighveps.dk

2.6

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 1 out of 5 stars

Krejler metoder

krejler metoder og uduelig service. første gang kom de om fredagen og jeg betalte 1250 kr. Billighveps sagde vent til mandag for at se virkning, herefter viste det sig at have ingen virkning på hvepsene, så var jeg blevet informeret om at de gratis kommer igen. En ny tid var nærmest umulig at booke. Anden gang virkede heller ikke. Nu er hvepsene kommet indenfor i vores hus og jeg kan ikke få fat på billighveps. Vil have mine penge retur. Har anmodet om at blive ringet op af chefen Thomas men der sker ingenting. Bedste råd herfra hold jer langt væk fra det her firma!

2 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Man kan åbenbart ikke give nul stjerner, hvilket ellers er berettiget her.
Får at vide at de kommer mellem 8 og 16, det accepterede jeg og at de ville ringe en halv time før de kom. Da der ikke var sket noget kl. 15.35 så har jeg ringet til dem 4 gange, hvor man bliver stillet i kø uden at der sker andet. Så en fridag brugt på at vente og har stadig masser af hveps.

14 August 2024

Hurtigt og effektivt

Vi fik anbefalet billighveps.dk og Kjeld skrev til mig så snart han så min forespørgsel på byens Facebook gruppe, hvilket var en fredag. Vi skrev henover weekenden og mandag formiddag kom han ud og ordnede boet selvom vi ikke var hjemme - efter aftale. Virkelig dejligt med hurtig service, og Kjeld sendte en video efterfølgende med forklaring og bevis for arbejdet. Vi fornemmer allerede nu, at bierne har forladt skuden, og ellers gjorde Kjeld også opmærksom på behandlings garanti - så vi har ro i maven :-)

3 July 2023

Hurtig og kompetent

Jeg fik én ud der fik klaret et skjult hvepsebo i vores hus og ydede god rådgivning for hvad jeg skal være opmærksom på.

26 July 2022
Rated 2 out of 5 stars

Uklar markedsføring - præcisering

På deres hjemmeside skriver de med gul fremhævet tekst “fjernelse af hvepsebo” (billighveps.dk / bekaempelse-af-hvepsebo). Det gør de dog ikke. (Modsat anticimex.dk eksempelvis, der tydeligt skriver at du selv skal fjerne boet). De sprøjter boet og så skal du selv fjerne det efterfølgende.

8 October 2021

Hurtigt og til god pris

Inden for 2 timer efter at have talt med sød telefondame var opgaven udført og jeg havde betalt. Det kan vist ikke gøres hurtigere.
Og det vigtigste - Hvepsene er væk

31 July 2020

Respekt

Det må jeg sige - respekt!
Jeg var nok lidt skeptisk, mest på grund af navnet....billigt er ikke altid godt!
Men jeg skrev en besked lørdag formiddag, om eftermiddagen ringet op og mandag morgen stop de på adressen. Efter besigtigelsen og 15 minutter var det klaret, og så for 800 kr incl moms - igen respekt herfra, der er sgu styr på det!

7 August 2019

Ringede en tirsdag

Ringede en tirsdag, fik aftale dagen efter. 30 minutter efter indgrebet så vi ikke flere hvepse. Det hele kunne ikke være lettere. Super service, kan varmt anbefales.

18 August 2018
Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt og effektivt til en god pris

Jeg ringede efter kl. 21, og han kom inden middag dagen efter. Det er da hurtig service! Desuden var han super flink og virkede meget erfaren, og lovede garanti for færdigt arbejde. Nu, to dage efter, har vi ikke set en eneste hveps. Jeg blev opfordret til at skrive en anmeldelse, og det vil jeg gerne for jeg kan virkelig anbefale firmaet.

19 July 2018

Bekæmpelse af hvepsebo

Hvor har det bare været nemt, ringede til billghveps, som ringer tilbage, uden at jeg faktisk nåede at få sendt en sms.

Samme dag, kommer de ud og sprøjter, jeg modtager et billede på telefonen som bevis for at de har været der og så overføre man bare betalingen via mobilepay, og hvis det nu viser sig at disse hveps er genstridige, så kommer de bare igen, endda uden ekstra omkostning.

Fantastisk.

24 July 2017