birgittenymann.dk Reviews 25

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu trænet med Birgitte Nymann i 3 måneder. Det er helt vildt inspirerende. Hendes onlinetræninger er meget varierende og altid med et twist, som gør det sjovt og motiverende. Hun har en meg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hvis du er vild med træning, så er du kommet til det helt rigtige sted. Birgitte er både kompetent og superdygtig, og hendes feedback er ærlig og oprigtig. Forløbet har været meget tilfredsstillend... See more

Rated 5 out of 5 stars

Birgitte Nymann er enormt inspirerende både som mennesker og som træner. Aldrig har jeg trænet så varierende som da jeg startede med min on line træning hos Birgitte 01.07.2024. Jeg holder fast og bl... See more

Rated 4 out of 5 stars

Det er intet mindre, end fantastisk effektiv træning . Jeg er blevet stærkere og i bedre form. Varieret træning, aldrig kedeligt. Jeg kunne give 5 stjerner. De kommer når jeg kan lave perfekte armbøj... See more

Company details

Written by the company

Vi tilbyder online træningsprogrammer og forløb. Vi har både korte og længere slankeforløb, personlige forvandlingsforløb, og du kan deltage på vores slankespecialistuddannelse, som er for dig, der vil hjælpe andre med vægttab. Vi tilbyder online foredrag om kost, træning og livsstil. Nymanns Kostuddannelse og Træningsspecialistuddannelsen er for dig, der vil vejlede andre i sund livsstil og træning – og kan du også tage med på weekend-ophold og træningsrejser sammen med Birgitte Nymann. Du finder et væld af muligheder for at gøre det lettest muligt at opnå de fysiske og mentale resultater du ønsker dig. Birgitte Nymann og hendes team giver dig de bedste forudsætninger for at have en velfungerende krop.

4.4

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

Birgitte er en fantastisk formidler

Birgitte er en fantastisk formidler - selv gennem skærmen. Hendes evne til at "se gennem skærmen" er enorm. Birgitte er fagligt dygtig, nærmest en nørd i forhold til bevægelse, og bevægelsers indflydelse på hinanden. Birgitte er kreativ og sjov. Lave "sjove" øvelser altid præsenteret med godt humør og smil. God træning.

28 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Så meget klog og intelligent viden i ét menneske BN

TAK for nogle fede træninger igen igen igen<3. Det er utrolig så inspirerende og udviklende alle dine programmer er. Du formår hele tiden at udfordre mig, om end jeg har trænet efter dine programmer siden 2020. Kroppen er dælme blevet stærk, sund og fit - og arme-, ryg-, lår- og mavemusklerne er blevet markerede og muskuløse. Det var de bestemt IKKE, da jeg startede tilbage i 2020. Dengang var jeg lige kommet til skade med mit knæ og det skulle udskiftes med en hel protese.... Så jeg tænkte, Nu gir jeg den fuld smadder, da jeg ikke kunne ødelægge mere. Hver træning gjorde jeg det, så godt som jeg kunne :-). Nu kan jeg faktisk alle de øvelser, som du "byder på"..... og jeg er blevet overraskende stærk <3. Det er skøn at kunne sige, "Fra total ufit til total fit". Et ydmygt tak herfra

30 June 2024
Rated 4 out of 5 stars

Det er intet mindre

Jeg kunne give 5 stjerner. De kommer når jeg kan lave perfekte armbøjninger 🌹🌹🌹🌹🌹

2 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Et forløb his Birgitte, er det bedste du kan gøre for dig selv

Birgitte er den mest kompetent, empatiske træner, kostvejleder og coach - det er det bedste jeg har gjort for mig selv - har brugt Birgitte on/off gennem mere end 10 år - kan kun sige prøv det, du vil aldrig fortryde.
Birgitte udfordre, støtter og siger det som det er, intet bliver pakket ind men med stor respekt for vores forskelligheder og står sted.

2 July 2024

Take a closer look