Har fået leveret zink-profiler til at dække kanten af min carport. Havde forespørgsel hos 2 andre leverandører og valgte denne pga pris. Trods laveste pris, så har jeg fået et perfekt resultat. Var sp... See more
Company replied
Bestilte en murkrone på specialmål, hurtig levering og sublim service fra blikshop.dk Varen havde desværre en fragtskade ved ankomst. Blikshop.dk sendte lynhurtigt en ny murkrone. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Se... See more
Company replied
Hurtig og smertefri levering, men alt for høj leveringsomkostning. Jeg købte en plastiktop til ventilationssystem for 240kr. som kunne sendes som mindre pakke, men til 285kr. i forsendelse. Så h... See more
Company replied
Super service fra start til slut Ringer som ny kunden Beskeden var klar fra start, det gør vi bare, du er velkommen. Bestilte, det blev lev. 2 dagen senere og passede perfekt. Meget positiv ople... See more
Din online blikkenslager
Fabriksvej 6a, 6500, Vojens, Denmark
Super fint og hurtig levering.
Dog var leveringen ret dyr. Så det skal handles godt ind hvis det skal kunne svare sig ift at hente hos Davidsen eller Bygma.

Reply from Blikshop
Jeg har nu handlet hos Blikshop to gange, har begge gange følt at jeg har fået ekstremt god service. Kan varmt anbefale at bruge dem

Reply from Blikshop
nem bestilling og super hurtig levering - det kan vist ikke gøres meget bedre :)

Reply from Blikshop
Super nem hjemmeside og lynhurtig levering. Produktet lever fuldt op til mine forventinger, og kan anbefales

Reply from Blikshop
God og hurtig service. Rimelige priser. Tilgængelig på tlf.

Reply from Blikshop
God hjemmeside hurtig levering til døren

Reply from Blikshop
Super god service og lynhurtig levering. Hentede varen selv i Vojens og alt virkede bare som det var aftalt. Tak...

Reply from Blikshop
Hurtig levering og en billig pris i forhold til byggemarkeder.
Kan kun anbefales.

Reply from Blikshop
Hurtig levering god service og fantastisk produkt

Reply from Blikshop
Produktet er i samme kvalitet som det jeg tidligere har betalt 4 gange så meget for hos de store byggemarkeder.

Reply from Blikshop
Overskuelig hjemmeside og bestillingen blev modtaget hurtigt.

Reply from Blikshop
Hurtig og nem bestilling og levering. Tak

Reply from Blikshop
Der er tre sider af min handel hos jer. Pris på genstand ok. Hurtig levering - ok. Pris for forsendelse - urimelig ( gad vide hvorfor).

Reply from Blikshop
Hurtigt og effektivt, og god kvalitet. Og Blikshop ringede for at sikre sig at mine specialmål var rigtige.