Najlepsze kocobluze na rynku. Ciepłe, miłe w dotyku, bardzo ładne wzory i kolory. Jakość jest naprawdę ekstra. Do tego szybka wysyłka. Bloozie są idealne na jesienne wieczory z herbatką i książką a... See more
See what reviewers are saying
Piękne kocobluzy. Wygodne i ciepłe. Idealne na jesienne i zimowie wieczory. Schludnie uszyte, ładnie wyglądają. Świetna jakość za dobrą cenę. Obsługa zaangażowana, szybka wysyłka. Polecam srrdecznie
Nie jestem zadowolona .Przede wszystkim zapach ! Śmierdzi jakąś wilgocią ,stęchliznąod wewnętrznej strony bluzy ,od materiału nazwanego przez oroducentem :szerpa.Nie wiem ,czy to szerpa ,czy nie ale z... See more
Bloozie są super jakości. Testowałam 3 różnych firm kocobluzy i te od Bloozie zdecydowanie nr. 1! Dostawa następnego dnia
Jestem naczelnym zmarzluchem i dzięki…
Jestem naczelnym zmarzluchem i dzięki tym kocobluza jest mi zawsze cieplutko a szczególnie podczas filmowych weekendów... Polecam
Jestem zadowolona najlepsza kocobluza
Jestem zadowolona najlepsza kocobluza
Firma świetnie przygotuje ,uczy i daje…
Firma świetnie przygotuje ,uczy i daje ogrom wsparcia.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu…
Jestem bardzo zadowolona z zakupu ciepłe mile w dodatku polecam
Ta firma jest bardzo dobra
Najlepsze kocobluze jakie miałam . Mięciutkie w dotyku puszyste ,świetny materiał bardzo polecam ☺️
Miałam okazję korzystać z usług firmy i…
Miałam okazję korzystać z usług firmy i mogę szczerze powiedzieć że jestem bardzo zadowolona! Szybko rzetelnie!
Świetne wykonanie
Świetne wykonanie, ciepłe, doskonale na zimne dni. Pecam.
Swietne bluzy idealne na zimno takis…
Swietne bluzy idealne na zimno takis jak teraz mamy w listopadzie
Nie znam tej marki więc trudno ocenic
Polecam na jesień
Chłodne, jesienne, deszczowe wieczory po pracy to najchętniej czas, który spędzałabym dosłownie nigdzie nie wychodząc z fotela i zatapiając się w mojej ukochanej książce🥹. Minione lata wiązały się dla mnie z nieustannym odrywaniem się od lektury, kiedy musiałam co chwilę wstawać, regulować temperaturę w pomieszczeniu, czy parzyć kolejny kubek gorącej herbaty.
Na reklamę bloozie natrafiłam na Facebooku i postanowiłam kupić jedną dla siebie. Jestem pod wrażeniem wykonania! Cudowny, mięciutki, przyjemny w dotyku materiał, a dostawa ekspresowa! Wszystko zgodnie z terminami dedykowanymi na stronie.
Jest mi przyjemnie i ciepło, a wszystkie koleżanki, które mnie odwiedzają pytają skąd mam tak piękną koc-bluzę. Polecam!!!
Świetne kocobluzy
Świetne kocobluzy . Polecam zakup bardzo miłe w dotyku ciepłe.
Urocze kocobluzy mam jedna i super
Kocobluze
Kupiłam u wasz 2 kocobluze i jestem z nich mega zadowolona miłe w dotyku ciepłe idealne na zimne wieczory . Polecam.
Opinia
Jestem bardzo zadowolona z tych produktów. Ciepłe, miłe w dotyku idealne na zimowe wieczory.
Piękne kocobluzy
Uwielbiam wasze bluzy!
Uwielbiam wasze bluzy!! Nigdy tak nie byłam zachwycona z zakupu online. Dziękuję
Zamówiłam bluzę i jestem bardzo…
Zamówiłam bluzę i jestem bardzo zadowolona. Materiał jest wysokiej jakości — gruby, miękki i przyjemny w dotyku, a szwy wykonane solidnie. Widać, że to produkt robiony z dbałością, a nie masowa produkcja. Kolor i rozmiar zgodne z opisem, a po praniu bluza zachowała kształt i nie straciła koloru. Czas realizacji zamówienia zgodny z informacją na stronie, a kontakt ze sprzedawcą bardzo pomocny i konkretny. Zdecydowanie polecam, świetna jakość i dobrze wykonana odzież.
Najlepsze kocobluze na rynku
Bloozie są idealne na jesienne wieczory z herbatką i książką a do tego świetnie nadają się na prezent.
ekstra bluzy ,,polecam jakość i ceny ok
ekstra bluzy ,,polecam jakość i ceny ok
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.