Blue Office ApS Reviews 22

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Folk sad ved mit bor hvor min iMac stod og svinede bordet til, også selvom jeg bedte dem om at lade vær. Og der er en del larm for et professionelt kontormiljø at være. Ledelsen var generelt u... See more

Rated 5 out of 5 stars

The Blue Office er et klasse kontorfællesskab. Rammerne er i top både når det drejer sig om at kunne arbejde seriøst, men bestemt også når det skal være socialt. At prisen så også er mere end f... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Kontorfælleskabet er det bedste “value for money” kontor i hele Aarhus. Derudover har det en god placering centralt i Aarhus med mulighed for at stille sin bil eller komme fra og til med bus. F... See more

4.1

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Århus bedste kontorfællesskab!

Super, glad for at sidde her. Folk er sindssyg rare og hjælper hinanden godt. Jeg har en fedt plads og er rigtig glad for at folk, respektere ens ting og at man kan arbejde fokuseret når der er brug for det. Samtidig kan man få hjælp til opgaver man nogle gange kan have lidt svært ved.

Alt i alt vil jeg anbefale alle iværksætter at sidde på dette kontor!

Det har været en gamechanger for mig det sidste 1,5 år!

Vh
Andreas

9 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Folk sad ved mit bor hvor min iMac stod…

Og der er en del larm for et professionelt kontormiljø at være.

Ledelsen var generelt ubehøvlet, uhjælpsom og forstyrrende når man arbejdede.

Kan ikke foreslå.

9 April 2026

Super fællesskab

Super fællesskab, masser af spændende virksomheder samlet i et samlende fællesskab. Jeg har kun godt at sige om den tid jeg har haft i The Blue Office. Helle og Henrik der holder sammen på tingene og skaber gode rammer for kreativitet og iværksætteri

1 June 2025

Super professionelle

Super professionelle - Hurtig svartid!

22 January 2026

Reply from Blue Office ApS

Tusind tak for de pæne ord. Det sætter vi stor pris på og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg ringede ind og talte med Henrik…

Jeg ringede ind og talte med Henrik angående, at jeg havde en adresse hos dem i Århus. Jeg ville opsige den, og han lovede mig en bekræftelse på mail. Det er nu 3 dage siden, og selvom han så sent som i dag rykkede, har jeg stadig ikke modtaget noget svar.

Man kan ikke afmelde på deres hjemmeside, og når man ringer inden for deres korte telefontid, bliver man lovet en bekræftelse, som man så aldrig modtager.

Opdatering: Efter jeg skrev anmeldelsen på Trustpilot, har de endelig sendt min bekræftelse. Jeg synes dog stadig, det er frustrerende, at man skal bruge sin tid på sådanne ting, før der sker noget.

14 January 2026

Reply from Blue Office ApS

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at det kan opleves frustrerende at vente på en opsigelsesbekræftelse, og vi beklager, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger.

For at give lidt kontekst til andre, der læser med, vil vi gerne kort præcisere forløbet. Opsigelsen blev modtaget, og to dage senere blev der rykket for en skriftlig bekræftelse. Samme dag som rykker-mailen blev modtaget, blev opsigelsen bekræftet skriftligt af vores bogholderi.

Grunden til, at vi ikke altid sender en automatisk bekræftelse med det samme, er, at vores bogholderi først skal kontrollere, om der er åbne forhold på abonnementet. Det er en fast del af vores proces og er til for både kundens og vores egen sikkerhed. I dette tilfælde var der naturligvis ingen udeståender.

Vi vil gerne understrege, at bekræftelsen ikke blev sendt som følge af anmeldelsen her på Trustpilot, men som direkte respons på den henvendelse, vi modtog samme dag. (Jeg har først lige set din anmeldelse her til aften)

Vi tager al feedback alvorligt og bruger den aktivt til at forbedre vores processer. Samtidig er det ærgerligt med en vurdering på én stjerne for et forløb, hvor opsigelsen blev håndteret korrekt, inden for abonnementets løbetid og bekræftet skriftligt.

Tak for feedbacken.

Rated 5 out of 5 stars

The Blue Office er fantastisk!

The Blue Office er fantastisk!

Arbejdsforholdene er perfekte – og fællesskabet er fantastisk!

Jeg lærer en masse om iværksætteri fra de andre iværksættere, der arbejder her. Jeg kan også stille dem spørgsmål inden deres ekspertområder, og alle er meget hjælpsomme.

Alt i alt, 11 ud af 10 stjerner :-)

4 April 2025

Reply from Blue Office ApS

Tusind tak for de flotte ord, Boris.

Det betyder meget for os at høre, at både rammerne og fællesskabet gør en reel forskel i hverdagen. Netop videndeling og sparring mellem iværksættere er noget af det, vi lægger allermest vægt på, så det er fedt at høre, at det fungerer i praksis.

Tak fordi du er en del af fællesskabet og bidrager til den gode stemning.

Rated 5 out of 5 stars

Kontor med fællesskab og sparring

En fantastisk kontor, med et virkelig godt fællesskab! Kaffen er god, menneskerne er gode, og stemningen er fantastisk. Jeg vil anbefale The Blue Office til hvem som helst!

7 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kontorfælleskabet er det bedste “value…

Faciliteterne er rigtig gode og der et konstant fokus på hele tiden at gøre det endnu bedre. Måske fremtiden byder på Apple Vision Pro briller i møderum, som det første sted i Danmark.

Fælleskabet er rigtig godt med en god venskabelig og hjælpsom stemning blandt alle. Folk deltager i arrangementer af ren lyst, og der er intet pres for at komme. Der er hele tiden nye mange typer events, hvor man udvider sin horisont eller kan hygge sig med sine kollegaer. Det er et sted man glæder sig til at komme på arbejde med stor frihed for den enkelte.

26 January 2024

Fantastisk kontorfællesskab

At prisen så også er mere end fair er bare et plus.

Jeg kan på det varmeste anbefale stedet, hvis du mangler en kontorplads.

Jonas / Malfas

25 January 2024

Reply from Blue Office ApS

Dejligt med lidt ros, det kan vi godt li.

Bedste kontorplads i Aarhus

Jeg har siddet på kontor ved The Blue Office i længere tid, og det er den bedste beslutning, jeg har taget ift. min virksomhed længe. Fællesskabet er fantastisk, og rammerne er gode ligemeget, om man er flex eller fast🤝✅

21 January 2024

Reply from Blue Office ApS

Tak skal du have Oliver, det har også været fedt at følge dig og din udvikling, nu med urebrand, det er mega cool, er meget glad for mine 2 ure :D

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har siddet og arbejdet på "The Blue…

Jeg har siddet og arbejdet på "The Blue Office", et dejligt åbent kontormiljø, med passionerede og dygtige mennesker, hvor der er mulighed for seriøst arbejde og meningsfuld sparring.

1 May 2023

Reply from Blue Office ApS

Vi er glade for at den tid du sad her, og det er bare super fedt at du stadig kigger forbi til en fredagsøl engang imellem, du er ihvertfald altid velkommen.

Take a closer look