Bo Ohlsson Reviews 8

2.6

Company details

1. Shop
  2. Variety Shop

Information provided by various external sources

Bo Ohlsson - lågprisvaruhuset för hela familjen. 60.000 olika artiklar från välkända leverantörer till verkligt låga priser.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

fruktansvärt respektlös personal.

Igår var min sambo och handlade med våra barn på Bo Ohlsson i Tomelilla eftersom att jag inte kunde följa med för jag med jobbar i butik på annan ort,så hon fick handla där med barnen i lördags.
Då Vi har en pojke som är autistisk och han har väldigt svårt att anpassa sig och är impulsiv för att lugna honom så köpte min sambo en påse skumtomtar som han kunde tugga på i tomteverkstaden som är utanför Bo ohlsson i Tomelilla.
Men när min sambo kom in till Bo Ohlsson.
Blev hon attackerad av två år stycken tjejer som är personal på Bo Olsson då dem anklagar henne att hon hade stulit två stycken påsar skumtomtar och de var väldigt på henne att du vet om att man inte får stjäla och hon hade inte stulit dem och förklarar för De två tjejerna i personalen vad som hade hänt och oavsett.
Hon visade sitt kvitt men dem fortsatte personalen misstro henne och än en gång säga till henne att våra barn får inte äta skumtomtarna i butiken.
De två tjejerna i personalen brydde sig helt enkelt inte om hennes situation hur det är med våra barn. Och min sambo blev så väldigt ledsen för dessa två arbetarna på Bo Ohlsson praktisk taget förstörde hennes julkänsla med deras väldigt bordusa anklagelser mot henne.
Tror ni verkligen att min sambo skulle smutsa ner sig för två påsar skumtomtar när hon har gått och handlat julklappar i er butik för över 2000 kr
Detta som er personal gjorde mot min sambo är helt oacceptabelt beteende.😡
Dessa två personer som jobbar på Bo Ohlsson borde ge henne en ursäkt för deras agerande eller kompensera henne.
vi kommer inte handla våra julklappar så hos er nästa de skall ni vara varse om och ni borde kanske se till hur era anställda behandlar era kunder och kanske ta reda på sanningen innan dem anklagar dem öppet i butiken. Har kontaktat personalen på mejl men dem har vägrat att svara mig men dem har såklart inte gjort fel.
God jul på er 🎄🎄😡😞

6 December 2025
Rated 4 out of 5 stars

Jag tycker det är trevligt att gå på bo…

Jag tycker det är trevligt att gå på bo - ohlsson, har alltid fått bra hjälp av personal när det gäller att handla och köpa kläder o hos dem, tyvärr har dom ofta väldigt små storlekar men väldigt hjälpsamma, och ibland har dom lite drev på billiga produkter så då gäller det att passa på.

27 November 2025

Vad har hänt??

Kaffet är mest återanvänd sump, smakar ingenting.. Smakar bränt kaffesumpvatten.
Att köpa pannkakor till barnen är som att bli rånad mitt på ljusa dagen, inget barn över 3år blir mätt på den portionen.
Det är skamligt vad dyrt det har blivit i caféet.
Finns bra personal och sämre, att dessa sistnämnda får jobba kvar är för mig en gåta, bra personal försvinner oftast och lämnar ett tomrum, sällan man stöter på en glad arbetare i kassan.
Priserna är skyhöga och när butiken väl har någon extra rea så är den satt så att det är efter att löningen har bränts på räkningar och mat.
Även kläderna & skorna är sämre, oavsett fancy märken eller budget.

Jag överväger att besöka er, men ibland så är det värt den extra kostnaden för att åka utanför kommunen för att handla, det jämnar ändå ut sig och jag kommer billigare undan på annan ort än hos er.

15 May 2025

Välkommen tillbaka? Nääää

Välkommen tillbaka? Skulle inte tro det! I genomsnitt ligger priserna mellan 15-30% över vad du får betala på andra ställen. Så om man är medveten om vad saker faktiskt kostar i andra butiker och varuhus kommer man, som vi gjorde, komma till kassan på Bo Ohlssons med en tom varukorg.

19 August 2025

Undvik om du kan

Dubbelkolla alltid, alltid, alltid kvittot!
Och om man köper något som det är rabatt på måste man fotografera prislappen ute i butiken för personalen har inte koll på vad som är på nedsatt pris, och säger man vad priset ute i butiken är så måste det vara felskyltat för det är priset i kassan som räknas enligt personalen. Nu är detta tredje gången som jag måste åka tillbaka då de tagit för mycket betalt.
Och jag vet inte hur många gånger som jag behövt kverulera med personalen i kassan när de slagit in saker till fel pris.
Enda orsaken till varför folk handlar på Bo Ohlsson är för att det är nära, för det är varken billigt eller gott utbud. Inte är personalen hjälpsam heller.

12 July 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look