Draagcomfort uitstekend - sluit dicht tegen het lichaam aan - urine tube doet goed en netjes haar werk - penetratie tube met dildo van 3,5 uitgetest - vagina is mooi afgewerkt. Ik voel me e... See more
Company replied
Artikelen van zeer goede kwaliteit. Was ook al bij eerdere bestellingen zeer tevreden.
De levering was op tijd, was discreet, was mooi verpakt en de items waren super van kwaliteit! Ik ga hier sowieso nog bestellen en ik stuur het door naar alle andere crossdressers/sissies. Ik kreeg ze... See more
Company replied
Snell levering. Maar het product vindt ik niet om over naar huis te schrijven. De verstelbare bandjes prikken . En het geeft niet het resultaat wat ik verwacht had. Ook neit zoals is aan geven op de... See more
Company replied
Of iemand nu in het verkeerde lichaam terecht is gekomen of simpelweg (tijdelijk) wilt ervaren hoe het als andere geslacht is, bij Body4Everbody bieden wij diverse producten aan om dit te ervaren. Zo vindt u in onze webshop producten van hoogwaardige siliconen. Denk bijvoorbeeld aan siliconen borsten in verschillende cupmaten, een siliconen (big hips) bodyshort (lang, kort of T-slip) met vulva, open of een full body, waarbij u van top tot teen kunt ervaren hoe het vrouwelijke lichaam is. Het aanbod is onlangs uitgebreid met siliconen handen/armen met vrouwelijke nagels en gezichten/ maskers. Daarnaast hebben wij ook zeer veel accessoires in de webshop, denk aan sexy lingerie, shapewear, (nacht)kleding, korsetten, tepelcovers en vele erotische accessoires. Kortom, een uitgebreid aanbod! Mist u een artikel in onze webshop? Neem dan contact met ons op via info@body4everybody.nl. Is een artikel momenteel niet voorradig? Dan duurt de levertijd circa 14 werkdagen. Spoedbestelling? Neem dan z.s.m. contact met ons op. Vragen en/of opmerkingen? We horen het graag! Hopelijk tot ziens in onze webshop! Groeten, Team Body4everybody.nl
Kweekgrasstraat 16, 1313BX, Almere, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Body4everybody
Goede communicatie. Alles netjes verpakt in een doos met een leuke knipoog

Reply from Body4everybody
Op verzoek extra aanbod beschikbaar gemaakt, wat ik heel erg apprecieer. De communicatie was vlot en aangenaam. Alles verliep verder naar wens. Helemaal top!

Reply from Body4everybody
Mooie artikelen voor een nette prijs en swl geleverd.

Reply from Body4everybody
Goede en snelle levering zeer goede producten een top shop👍

Ik ben goed bediend
De borst voelt lekker zacht en soepel voor mannen die graag in vrouw wilt zijn voor travestiet super
Gevoel het voelt zoals bij een vrouw
Ik ben blij dat ik ben gekozen
Groetjes Hilde

Denkt met je mee
Eerlijkheid,goede kwaliteit,snelle levering
Een echte aanrader

Reply from Body4everybody
Ik had alvorens ik een bestelling plaatste eerst een vraag, en die vraag werd snel beantwoord en ik had daar ook zeker wat aan bij mijn keuze. Daarnaast nog later advies gehad.

Reply from Body4everybody
Snelle discrete levering. Producten komen overeen met de beschrijving op de site.

Reply from Body4everybody
Snelle en goede levering. Artikel bevalt zeer goed. En goede kwaliteit.

Reply from Body4everybody
Netjes verzonden en discreet en snelle levering ook zeer snelle feedback van klanten service

Reply from Body4everybody
Heel goede ervaring levering kan niet sneller en goed verpakt.

Reply from Body4everybody
Snell levering. Maar het product vindt ik niet om over naar huis te schrijven. De verstelbare bandjes prikken . En het geeft niet het resultaat wat ik verwacht had. Ook neit zoals is aan geven op de foto
Gr C Grinwis

Reply from Body4everybody
Learn more about other kinds of reviews.