See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Je wordt goed geholpen, je kunt met alle vragen terecht, en krijgt snel antwoord. De wekelijkse calls zijn ook super fijn, hierdoor blijf je extra gemotiveerd. De cursus is ook heel makkelijk te... See more

Rated 1 out of 5 stars

Aanbod: 75% business geautomatiseerd (Minou heeft niks geautomatiseerd) Opschalen (Minou heeft niks opgeschaald) Team opbouwen (niet waargemaakt) Brand die passief doorloopt (er loopt niks... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Top cursus & perfecte begeleiding. Door het inzetten van advertenties en het opschalen onder begeleiding is onze omzet verdrievoudigt. Ook heeft ons bedrijf leren groeien op andere vlakken, waar wij... See more

Company details

1. Online marketing agency

Written by the company

Brand Secrets helpt beginnende en ervaren ondernemers met het opzetten van hun eigen brand (webshop). Ook helpen wij met het runnen van deze webshop en het opschalen via online marketing. Dit doen wij middels coaching.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Aanrader!

De wekelijkse calls zijn ook super fijn, hierdoor blijf je extra gemotiveerd.
De cursus is ook heel makkelijk te volgen, alles wordt in “jip en janneke” taal uitgelegd en daarom heel goed te begrijpen.
Ik kan de cursus zeker aanraden! ☺️
Het zijn echt toppers!

23 May 2025

Zeer tevreden!

Wij volgen al enkele maanden de cursus bij Brand Secrets. We zijn hier erg tevreden over! Minou geeft duidelijk advies en uitleg en ook haar team staat altijd klaar voor vragen en helpt ons waar nodig! Super fijn en heel motiverend!

13 May 2025

Brand Secrets

Ik heb een traject van 1 jaar en ben pas begonnen maar ik vind de reminders van Minou en haar team echt een stok achter de deur. Wekelijks hoor je iets van het team zodat je ook actie blijft ondernemen.

Dit is iets anders dan gewoon online een cursus kopen

Hier staan ze ook voor je klaar om je verder te helpen!

8 May 2025

Volledige cursus

Als je een eigen brand of webshop wilt starten dan kan ik de cursus zeker aanraden . Het is een zeer uitgebreide cursus waar alles duidelijk wordt uitgelegd . Ook hoe je met een strategie kan adverteren . Daarbij ook nog call’s mocht je ergens niet uitkomen en voor vragen . Plus een discord waar je de extra lessen kan terug kijken en ook weer vragen kunt stellen . Als je in jezelf geloofd en actie onderneemt kom je zeker een heel end op weg met deze cursus !

6 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Serieus traject met echte resultaten!

Ik volg nu ongeveer een half jaar het VIP Premium Elite traject van Brand Secrets en ben ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen. Toen ik begon, had ik al een eigen brand opgezet, maar liep ik vast op het gebied van sales en adverteren. Dankzij de begeleiding heb ik sindsdien enorme stappen gezet.

Mijn website is nu professioneel geoptimaliseerd, conversiegericht opgebouwd en ik ben succesvol begonnen met adverteren. Wat ik erg waardeer is dat Minou altijd bereikbaar is via WhatsApp voor vragen tussen de calls door. Je kunt wekelijks een call inplannen voor persoonlijke begeleiding, en ook met andere coaches heb ik waardevolle calls gehad.

Het verschil voor mij zat in de fase waarin ik vastliep: mijn product en website stonden al, maar ik miste richting om écht verder te groeien. De structuur en begeleiding van Brand Secrets hebben me niet alleen geholpen om de basis te verbeteren, maar ook om duidelijke vervolgstappen te zetten.

Het is belangrijk om te beseffen dat je zelf het werk moet doen — en dat is ook logisch. De momenten waarop het bij mij minder ging, waren juist de momenten dat ik er zelf minder energie in stak. Maar als je er echt voor gaat, krijg je hier alle tools, support en kennis om je brand serieus te laten groeien.

Ik zie weleens negatieve reviews waarin wordt gezegd dat je alle informatie ook gewoon online kunt vinden — maar daar ben ik het niet mee eens. Ik heb het eerst zelf geprobeerd, maar liep uiteindelijk vast. Juist de persoonlijke begeleiding hier zorgt ervoor dat je doelgericht werkt, afgestemd op jouw merk en situatie. Het heeft mijn proces enorm versneld en was precies het zetje dat ik nodig had om mijn brand professioneel te laten groeien.

5 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Er is ontzettend veel ruimte voor…

Er is ontzettend veel ruimte voor persoonlijke vragen, je wordt goed begeleid en kunt zelf kiezen bij welke experts je aan de slag wilt. Super fijn om toegang te hebben tot jarenlange kennis en ervaring van meerdere mensen. De cursus is goed ingericht en alles wat je nodig hebt komt aan bod. Kortom: als je wilt starten ben je hier aan het goede adres!

5 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Veeeel te duur voor wat je krijgt

Minou doet hele goeie marketing, maar het is gewoon een cursus dropshippen. Al deze informatie is ook goedkoper te vinden/gratis op youtube. Als dropshippen niet in je natuur zit dan is het echt absoluut geen 3.000€ waard. Cursus heeft vast heel veel waarde als je echt al weet dat je wil dropshippen. Maar ook de instapkosten zijn veel hoger dan je denkt en er zit veel meer tijd in. Basically verkoop je gewoon spullen door van aliexpress. Moet je je ook maar afvragen of je dat wil.

29 May 2024

Ontevreden

Aanbod:

75% business geautomatiseerd (Minou heeft niks geautomatiseerd)
Opschalen (Minou heeft niks opgeschaald)
Team opbouwen (niet waargemaakt)
Brand die passief doorloopt (er loopt niks passsief)
Levenslang toegang tot community (je wordt eruit gegooid)
Garantie binnen 12 maanden 30k-50k/maand (geen omzet)

Voor bovenstaande mét garantie is meer dan 7200 euro betaald.
Gezien er niks is waargemaakt verwacht ik al het geld terug, inclusief overige investeringen die gemaakt zijn op basis van Brand opbouwen en gederfde omzet

28 October 2024

Beste Micheal,

bedankt voor de 2e negatieve review die je hebt geplaatst. Helaas zijn wij nooit tot het automatiseren toegekomen aangezien je niet wou adverteren en je website live was rond de 11e maand van ons 12 maanden programma.

Je hebt weinig calls ingepland gedurende het programma en weinig gebruik gemaakt van de vele hulp die werd aangeboden. Zo hebben wij tussendoor soms maanden niks meer van je gehoord en bleef je alleen maar appen wanneer je 50K ging draaien.

We vinden het jammer om te lezen dat je van ons een geautomatiseerde brand verwacht en zelf weinig wilt doen, zelfs na vaker advies van ons gekregen te hebben.

Ook na de 12 maanden hebben we veel contact gehad en je verdere hulp aangeboden om nog eens 6 maanden door te gaan. Helaas wou je hier geen gebruik van maken en verwacht je nog steeds dat je business geautomatiseerd 50k draait door ons, zonder verdere stappen te ondernemen.

We wensen je veel succes in de toekomst!

Rated 5 out of 5 stars

De beste keuze die ik gemaakt heb!

Ik word op elk gebied geholpen door de teamspelers om mij heen. Ik voel me welkom en ze staan voor me klaar waar nodig. En daar hou ik van. Geven en nemen en respect!

3 February 2025

Reply from Brand Secrets

Lief dankjewel Anouk, bedankt dat je onze inzet ook waardeert! Je bent een topper.

Rated 1 out of 5 stars

1 ster. Ik ben diep teleurgesteld over de cursus genaamd Brandsecrets. De cursus beloofde uitgebreide, praktische oefeningen onder persoonlijke begeleiding. In de praktijk ontbraken deze volledig. Door het gebrek aan duidelijke instructies en ondersteuning ben ik tegen problemen aangelopen. Dit heeft niet alleen geleid dat ik niet de mogelijkheid heb gehad om te leren, maar ook mijn vertrouwen in dit soort cursussen ernstig geschaad. Voor een dergelijk hoog bedrag had ik veel meer verwacht. Ik raad deze cursus ten zeerste af aan iedereen die serieus op zoek is naar waardevolle kennis en praktische toepassingen. Bespaar jezelf de tijd, het geld en de frustratie. Aan de aanbieder zou ik willen adviseren om meer aandacht te besteden aan de kwaliteit van de cursusmaterialen en de ondersteuning van de cursisten.

5 December 2024

Beste Joey,

Helaas heb je weinig van het programma gevolgd en hebben wij weinig van je gehoord. We zien in het systeem dat je 5 van de 72 lessen in onze videocontent hebt gevolgt, dus vinden het vreemd dat je hier vervolgens een review over plaatst.

Je bent in maart 2023 het 3 maanden programma gestart bij ons, hierna hebben we weinig meer van je gehoord en 1.5 jaar later plaats je een review over onze videocontent en het programma wat je niet hebt gevolgt.

Daarnaast lijkt het ons onwaarschijnlijk dat je tegen problemen aan bent gelopen. Wij reageren namelijk altijd op onze studenten en kun je 24/7 hulp kunt vragen aan mij, andere coaches en in de groep. Het is hierin wel de bedoeling dat je een berichtje stuurt als je hulp nodig hebt en er ook gebruik van maakt.

Jammer dat dit niet is gebeurt, maar we wensen je veel succes verder in de toekomst.

Gr. Team Brand Secrets

5 sterren meer dan waard

5 sterren meer dan waard! Het is superfijn om persoonlijk begeleid te worden door Minou. Onze calls zijn altijd heel leuk en leerzaam door de ervaring die ze met zich meebrengt. Ook vind ik het heel fijn dat de cursus echt stap voor stap is en daarmee prima te volgen voor een beginner zoals ik. Een goede mix tussen theorie en video lessen waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je bepaalde handelingen dient te verrichten en vooral ook de reden waarom zodat je daadwerkelijk snapt wat je precies doet. Minou is verder ook supertoegankelijk, ik kan altijd bij haar terecht met vragen of als ik ergens in vastloop! Ik ben meer dan tevreden met het traject en ben heel blij met onze samenwerking! Echt een aanrader! 💯❤️

25 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

beste cursus voor brand owners

De trajecten van Brand secret zijn echt super goed. De online educatie is makkelijk en duidelijk te volgen daarnaast neemt minou altijd de tijd om mij te helpen als ik vragen heb.

Zeker een aanrader!

19 October 2023

Top Cursus en goede begeleiding

De cursus is goed gestructureerd en de begeleiding is er precies wanneer je die nodig hebt De content van de cursus is opgedeeld in modules en elke module legt de focus op een specifiek deel van het opzetten van een Brand/Webshop.
De informatie is actueel en zeer goed toepasbaar.
Een echte aanrader voor iemand die wilt starten met Ecommerce!

12 October 2023

Top traject :-)

Minou biedt een erg duidelijk traject aan. Ze geeft een goede balans tussen het geven van hulp en ‘ga het zelf maar even uitzoeken’. Daar leer ik veel van :-) En ze is heel toegankelijk in de calls, waardoor het voelt alsof we samenwerken 😃

26 September 2023

Super!

De 1 op 1 coaching sessies zijn heel erg fijn. Daarnaast kan je ook altijd appen. Verder veel motivatie tips op insta, wat helpt om je doelen te bereiken!

25 September 2023
Rated 5 out of 5 stars

Dikke aanwinst om Minou achter je te hebben!

Super fijn om Minou achter je te hebben als coach. Zelf had ik al een brand maar Ik heb met minou mij omzet weten te verdubbelen in slechts 2 maanden.
Sinds ik in de cursus goed heb geleerd hoe ik de advertenties kan analyseren zijn deze heel hard gegaan.
Minou reageert snel en kijkt echt over je schouder mee. Ze check ook buiten de calls om hoe het gaat.
Erg fijn contact, niet te zakelijk. Kleine berichtjes via whatsapp zijn ook altijd welkom.
Zeker een aanrader!

20 September 2023

Reply from Brand Secrets

Bedankt Rosanne! Super fijn om je geholpen te hebben!

Mocht er verder nog dingen zijn waar je tegenaan loopt kun je ons altijd een berichtje sturen.

Gr.

Team Brand Secrets

Top cursus! 👍

Ik ben nog niet zo heel lang bezig maar ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben! Goeie begeleiding en aandacht van Minou. Cursus is ook top. Merkte echt dat het waardevolle info was en ik kon daar een weg in zien! En dat motiveerde me natuurlijk meer!

5 April 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look