K&L Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Bestelde loopband kon niet geleverd worden. Kreeg het voorstel om nog even te wachten en dan zou ik een nieuwer model kunnen krijgen. Hiermee akkoord gegaan, als bedankje korting gekregen. Heel fijn c... See more

Rated 5 out of 5 stars

Twee maanden geleden hebben we via Bol een K&L stormparaplu besteld. Deze werd binnen een dag of twee geleverd. Eergisteren ging de paraplu ineens niet meer dicht en bleek defect. Direct contact opgen... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Brightmania maakte geen bezwaar toen ik een toestel dat ik voor m'n moeder had gekocht, ook na de retourtermijn wilde terugzenden. Het was een prima toestel, maar mams wilde m niet.. tja. Werkelij... See more

Company replied

Company details

1. Ecommerce solution provider

Written by the company

KL-camera.nl, een toonaangevende Nederlandse onderneming die uitblinkt in het aanbieden van duurzame en hoogwaardige producten sinds de oprichting in 2019. Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid hebben zij het vertrouwen gewonnen van tienduizenden klanten per jaar, een prestatie waar ze bijzonder trots op zijn. De missie is om niet alleen te voldoen aan de behoeften van de klanten maar ook om een positieve impact op het milieu te maken. Dit doen ze door zorgvuldig hen producten te selecteren en duurzame merken te creëren. Een van onze meest prominente merken is K&L, een merk dat synoniem staat voor innovatie en kwaliteit. Ontdek het verschil dat Brightmania.nl kan maken in uw leven. Bezoek hen vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Uw tevredenheid geniet de hoogste prioriteit.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

44 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Fotocamera K&L 4K gekocht bij 2ekansje

Fotocamera K&L 4K gekocht bij 2ekansje. Was goedverpakt. Camera is compakt en ligt fijn in de hand. Het te fotograveren onderwerp is goed en scherp te zien op het beeldscherm van de camera. Ga verder met het ontdekken van de werking van de camera. De gebruiksaanwijzing ontbreekt/ niet mee geleverd.

26 August 2026

Goede vriendelijke service

Wat een goede service biedt K&L! Er was iets mis met het SD kaartje en ik kreeg binnen een dag een nieuwe opgestuurd. M’n dochter is erg blij met de camera en heeft leuke vakantie kiekjes gemaakt.

6 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

Appareil ACTYV Pro V2

Appareil ACTYV Pro V2 commandé et livré avec une semaine de retard.
Manuel et carton d'expédition ne correspondent pas à la version commandée (inférieure techniquement)
Logiciel Fitshow comprend de nombreuses erreurs de traduction avec beaucoup d'options payantes via abonnement.
Dernière expérience sur Bol.com

13 August 2026
Rated 1 out of 5 stars

De camera doet niet wat in de…

De camera doet niet wat in de beschrijving staat, ze komen met 101 uitvluchten maar geen oplossing, ze blijven volhouden dat het toestel compatibel is met iPhone, ik heb hun de vraag gesteld om in een live video gesprek mij te laten zien dat hun toestel werk zoals in de beschrijving staat , hier op trustpilot een mooi antwoord geven maar achter de schermen krijg je een mail dat als je geen goede review schrijft ze je zeker niet helpen echt triestig !!!

1 June 2026
K&L logo

Reply from K&L

Beste Bart,

Bedankt voor je bericht.

Iedere klant krijgt dezelfde eerlijke behandeling, wij geven geen voorrang aan klanten die ons afpersen of bedreigen.

Wij hebben jouw case opgepakt en wat vervolgvragen gesteld om een diagnose proberen te stellen. Helaas was jij daar niet toe bereid en dreigde je met het plaatsen van negatieve reviews en zou je heel het internet volschrijven, als wij binnen enkele dagen niet het geld zouden terugstorten. Dat heet afpersing en daar gaan wij niet op in.

Na het vermelden van een probleem met een artikel (dat je 7 maanden geleden kocht), losten wij dat natuurlijk graag op. Daar is een diagnose voor nodig, die inderdaad langer dan 1 week kan duren. Echter, je begon met het uiten van dreigementen na amper 1 week en dwong een terugbetaling af.

Na vele krachttermen tegen ons en zeer grove communicatie jegens onze medewerkers, verkondig je nu ook onjuistheden. Wij hebben screenshots toegevoegd van ons eigen schrijven naar jou.

Nergens hebben wij benoemd dat wij pas helpen als jij een goede review zou plaatsen. Het omgekeerde is wat er staat: Wij gaan niet op intimidaties of dreigementen in, om op die manier een klant te helpen.

Zie ook: https://drive.google.com/drive/folders/1l2GNCyFDYTlPoadEyfUGkX1LdUPQitrE?usp=sharing

De communicatie is tevens verlopen via Bol, zij hebben alles kunnen meelezen.

Je hoeft niet blij te zijn met een eerlijke service en meedenkende medewerkers, dat is jouw mening. Wat echt niet oké is, is om onjuistheden te verkondigen. Je vertelt hier namelijk doelbewust iets wat pertinent onjuist is, wat wij kunnen aantonen.

De volledige correspondentie heb jijzelf ook in jouw mailbox staan. Wat dan ook het doel is van deze actie, is ons onduidelijk.

Actyv loopband 1-12 km/u + helling

Ik heb een paar maanden terug de loopband besteld via Bol.com en ben zeer tevreden. Ik was op zoek naar een duidelijke, mooie en functionele loopband die niet te duur was. Daar ben ik met deze loopband in geslaagd. Je kan een helling instellen door middel van de poten te verstellen en je kan tot 12 km/u. Maar het duurde voor mij een tijdje voor ik doorhad hoe hij in elkaar moest. Echter was het zodra ik wist hoe het wel moest, gemakkelijk in elkaar te zetten. De accessoires zijn heel handig.

Hij is echter wel aan de brede kant, waardoor hij iets minder makkelijk onder bijvoorbeeld een bed te schuiven is. Daardoor voelt hij wel weer stevig aan met lopen, wel is het sterk aan te raden om met (goede) schoenen erop te lopen, zonder kreeg ik al snel last. Daarentegen helpt het dat er wieltjes onder zitten, waarmee hij gemakkelijk te verplaatsen is.

Ik heb hem nu een tijdje in gebruik en ben nog steeds blij met mijn aankoop. Er zijn wel wat mindere punten eraan, zo merk je ook wel, hoe hoger je snelheid, hoe meer geluid de loopband maakt, vooral wat 'gebonk'. Dit geluid wordt wel wat minder door de beschermmat, maar het blijft wel aanwezig, maar dat vind ik niet erg. Met oortjes in is het vaak ook al minder.

De tablethouder is wel klein en dun, waardoor die iets minder handig is. Zeker in het begin vond ik het daardoor spannend om mijn tablet erop te plaatsen, bang dat het zou vallen en soms nog steeds. Dat is nog niet gebeurd, maar doordat de houder redelijk smal is, is het iets lastiger.

Voor mij zijn de minpunten niet storend. Al met al ben ik zeker tevreden en gebruik ik hem regelmatig om op goede conditie te blijven en om makkelijk aan mijn stappen te komen!

19 March 2026

The Trustpilot Experience