Fantastisk oplevelse i en trist tid
Da jeg skulle bruge en bedemand, fik vi anbefalet Britt fra “Britts begravelse” og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Sikke en fantastisk oplevelse i så trist en tid og jeg er dybt taknemmelig for, at vi fik så fin en afslutning med min mor, som vi gjorde.
Da jeg aldrig har stået i en situation som denne, anede jeg ikke hvordan jeg skulle gribe det hele an, men efter første opkald til Britt, så gik det hele næsten af sig selv.
Britt var så imødekommende, professionel og omsorgsfuld på en gang.
Der var så mange ting der skulle tages stilling til og selvom det virkede som en uoverskuelig opgave at overkomme, så kom der styr på det.
Da vi skulle lægge min mor i kisten, så foregik det hele så roligt og så respektfuldt for os alle sammen.
Britt gav os den tid vi skulle bruge og det hele blev til en smuk oplevelse og et fint minde fra en trist dag.
En særlig detalje for os var, at Britt havde sørget for en flot båre buket, så kisten var pyntet, da den blev kørt væk.
Da bisættelsen var overstået, fik vi den fineste lille træ æske med min mors navn på, som var fyldt med kondolence kort.
Jeg synes, at det var så fin og betænksom tanke, at Britt havde sørget for endnu en detalje, som jeg slet ikke havde tænkt på.
Vi kan varmt anbefale Britt,- det gjorde helt sikkert en kæmpe forskel for os.
Kærligst Sara, Mads, Thomas og Rikke
25 February 2025