Varmeste anbefaling Min kæreste og jeg drog til Langeland for at nyde hinandens selskab. Heraf blev vi mødt af verdens sødeste personale, god vejledning og rigtige historiefortælle... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk dinner koncert med gobs. Vi havde tilkøbt spa på afrejse dagen. Fungerende rigtig godt og skønne omgivelser. Desværre ente vores ophold med at min partner glider udenfor på trappen ved... See more
Flotte bygninger og et ok værelse som dog var meget lydt. 1. Kaffe ved ankomst, tilkøb af kage, som viste sig at være en meget tør fastelavnsbolle 2. Ikke noget proff. indtjekning til spisnin... See more
Written by the company
Velkommen på Broløkke Herregård Forestil dig at holde en eksklusiv weekend eller invitere til fest eller konference på Danmarks smukkeste herregård! Her finder du både historien, charmen og roen samtidig med, at moderne indretning og teknologi sikrer optimale forhold for hele dit ophold eller event. Den ene del af den nuværende gamle herregård blev bygget i 1758, og den anden del i 1873. Den gamle bygning er fredet, og her vil du opleve at træde ind i en tidslomme, hvor man mener, at blandt andre H.C. Andersen har været gæst. Herregårdens hovedhus rummer de gamle stuer, restaurant, bar og skønne værelser. Alle gårdens sidebygninger har siden 2021 gennemgået en totalrenovering, hvor nogle af landets bedste arkitekter har stået for det moderne design i de gamle rustikke rammer. Alle udenomsarealerne er skabt i samarbejde med landskabsarkitekter, så de skaber den perfekte udestemning på gårdspladsen, på terrasserne, i haven og ved indgangen over søen. Broløkke tilbyder eksklusive ophold i både værelser og lejligheder samt bryggeri, destilleri, unikt festlokale, padelbane, golfophold, restaurant, Bistro og meget mere.
Hedevejen 33, 5932, Humble, Denmark
- info@brolokke.dk
- brolokke.dk
Replied to 14% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Varmeste anbefaling
Varmeste anbefaling
Min kæreste og jeg drog til Langeland for at nyde hinandens selskab.
Heraf blev vi mødt af verdens sødeste personale, god vejledning og rigtige historiefortællere om det smukke sted.
Vi fik bestilt spa ophold med til, hvor vi blev vejledt og fulgt igennem faciliteterne. Der var næsten ingen mennesker, som derfor gav yderligere ro i sindet. Efterfulgt af en nydelig saunagus, der lindrede stressen og uroen i kroppen.
Bagefter tog vi på restauranten hvor vi blev mødt af nærværende personale og den sødeste tjener Lone.
Maden var guddommeligt, lige som vi kunne drømme om.
Sigurd og Lone fortalte om selskaber og bryllupsplanlægning på godset.
Derefter besluttede vi jo meget hurtigt at vi en dag skal giftes her.
Om morgenen var der morgenmadsbrunch med de lækreste råvarer, god kaffe og mad i alle smage.
Vi fik yderligere rundvisning i kostalden og en rundtur omkring padelbanen.
Her kommer vi igen!
God oplevelse
Super fint ophold i skovfogedhuset, lækkert spa hvor man skulle reservere tid og derfor ikke overfyldt og med god plads, venligt personale. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Pragtfuld weekend på Broløkke
Vi ankom fredag & spiste frokost i Hovedhuset. Dinnerkoncert med Maria Key fredag aften. Privat fødselsdag om lørdagen. Det har været en fantastisk weekend :-) . Fra vi tjekkede ind, følte vi os velkomne. Maden var lækker begge dage & betjeningen tip top. Personalet man mødte både ude & inde, var smilende & hjælpsomme. Vi nød de dejlige omgivelser, alt er rent & velholdt.
Fantastisk overnatningssted
Overnattede 6/7 marts på Broløkke Herregård
Havde booket aften spa og 3 retters menu, super dejlig mad der blev nydt i dejlige omgivelser i hovedhusets røde stue, fantastisk bygning med masser originalitet
Smilende og kompetent personale og overnatning i pænt retro værelse
Lækkert spa område både inde og ude, hvor der virkeligt kan slappes af
Dejligt man kan have hund med, så de skønne omgivelser kunne nydes med en gå tur
Gobs dinnerkoncert
Her 14 dage efter, tænker jeg stadig tilbage på den fantastiske intime koncert med Gobs. Han var helt exceptionel 👌🏻 Intet at klage over hvad angår koncerten!
Køen til baren synes vi dog var for lang. Og så savnede vi alle ved bordet (et godt blandet bord fra hvor vi alle var bosat i DK) at der var lidt nødder/snacks eller andet ved ankomst eller til sidst på aftenen.. Så hellere give lidt ekstra for billetten og så få det ekstra til :-) Mændene blev ikke helt mætte af maden.
Men bort set fra det, var det virkelig en god aften i enormt flotte omgivelser! Og personalet skal bestemt også have ros. Wauw de kæmpede for at alt skulle spille. Det var så godt gået af dem.
Kæmpe ros for hele setuppet :-)
Vi ses bestemt igen!

Virkelig lækkert
Virkelig lækkert, hyggeligt og autentisk sted. Der kælet for detaljerne. Det kan klart anbefales

Skønneste aften
Vi havde den skønneste aften længe! Alt spillede bare, virkelig flotte omgivelser, flotte lokaler, rigtig lækker mad, efterfulgt af en dinnerkoncert med gobs. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til

Reply from Broløkke Herregård
Helt fantastisk gennemført arrangement…
Helt fantastisk gennemført arrangement med Gobs😍 som gjorde det sublimt crazy vildt godt!
Modtagelse, værelse, middag, drinks i baren, hele arrangementet var komplet gennemført. Vi kommer meget gerne igen en anden gang👌🏼
Kh. Tina Bronke-Vistisen

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
God mad, gode værelser, god spa og god musik

Rigtig dejligt sted
Rigtig dejligt sted, flotte naturskønne omgivelser og søde og opmærksomme personaler. Kæmpe oplevelse med dinnerkoncert og vildt lækker mad.

Reply from Broløkke Herregård
Bedste oplevelse i mange år…. TAK!!!
Min kone og jeg havde en helt uforglemmelig oplevelse på Broløkke Herregård til dinnerkoncerten med GOBS!
Allerede i receptionen blev vi mødt af smilende og hjælpsomt personale, som straks fik os til at føle os velkomne. Vi blev indlogeret i “karleafsnittet” på værelset “Erik” som pudsigt nok er min Svigerfars navn!
Værelset var hyggeligt, pænt og rent, og ekstrem hyggeligt holdt i de gamle rammer som emmede af nostalgi og man følte lidt man var tilbage i 1600 tallet… og derudover så dejligt lunt!
Middagen var lækker og velsmagende, perfekt tilpassede portioner, og med godt udvalgte råvarer - og det kunne smages. Alt var simpelthen PERFEKT!!!!
Det der virkelig gjorde aftenen ekstra særlig, var koncerten med GOBS. Den akustiske stemning gjorde det intimt og nærværende, og man kunne mærke energien i hele salen. Han var så hjertevarm, ærlig og intens… man kunne mærke hans smerte da han berettede om sin mor, og det gik lige i hjertet på mig og min kone ihvertfald, og han fangede publikum helt utroligt smukt.
Aftenen blev fuldendt da GOBS, tog sig tid til at man fik taget et billede med ham “backstage”, og han havde tid til en lille snak, og gjorde meget ud af om man havde de billeder man ønskede, samt han gerne gav et kram..
Alt i alt en gennemført oplevelse fra start til slut. Rent, pænt og super professionelt afviklet, i det smukkeste lokale jeg længe har oplevet – Alt i alt musik, stemning og service og værelser i topklasse.
Kan kun anbefale at man ligger vejen forbi Broløkke Herregård!
Min kone og jeg kommer bestemt igen… Vi nød hvert et sekund!
TAK Broløkke for at muliggøre denne oplevelse. 🫶🏻
Vh:
Jan og Tina Bronke-Vistisen
Værelse “Erik”.

Reply from Broløkke Herregård
Dejlig weekend, der lige manglede det sidste…
Først og fremmest, tak for en fantastisk weekend!
Min hustru og jeg havde fornøjelsen af at opleve Gobs til dinnerkoncert hos jer. Vi blev indlogeret på et hyggeligt og intimt værelse og startede med at nyde områdets fine omgivelser.
Ved ankomst i Kostalden, blev vi vist hen til og placeret ved et bord, lige ved siden af scenen. Vi startede godt ud med en lækker forret. Desværre levede hovedret og dessert ikke op til forventningerne. Et blegt stykke kyllingebryst, uden skind, til hovedret, og en tør æble crumble til dessert, stemte ikke overens med de eksklusive omgivelser og vores forventninger til maden, når billetprisen har et pålydende på 1.100-1.200 kr. pr. person. Heldigvis blev vi godt vejledt i valg af hvid- og rødvin, så vi havde noget ordentligt at skylde ned med.
Gobs levede op til alle forventninger og leverede en intim, troværdig og ægte oplevelse!
Vores nat forløb glimrende og morgenbuffeten stod på et tilpas og lækkert udvalg.
Vores tur i spaen var super lækker og det perfekte punktum for en dejlig weekend.
Vi blev taget godt imod alle vegne af tilstedeværende og imødekommende personale, så vi håber på at blive budt velkommen en anden god gang, hvor I forhåbentlig har uppet jeres aftenmenu, så vi kan servere jer den sidste og femte stjerne 🌟

Reply from Broløkke Herregård
Svært at få armene ned efter den her weekend!
Flot og indbydende sted.
Vi boede i den afdeling der betegnes som kostalden. Meget charmerende, pæne og rene værelser, hvor der er kredset om detaljerne.
Vi skulle til dinner koncert med gobs, som foregik i samme længer der kaldes kostalden. Virkelig flot, hyggelige og charmerende omgivelser!
Der var et rigtig godt udvalg af lækker drikkelse. Vi fik en 3 Retters middag som var lækker, der kunne godt have været gjort en lille smule mere ud af tilbehøret men det var på ingen måde dårlig mad!
Gobs spillede en helt fantastisk koncert som gik fra akustisk nærværende musik til hvem kan gå mest amok på dansegulvet. Man kunne enkeltvis møde gobs i baglokale, snakke og få billeder og til sidst ved 01.00 tiden gik han i baren og hyggede med de gæster der stadig var der til disco til det hele sluttede ved 02.00 tiden.
Jeg har aldrig været til koncert med afterparty og endda hvor kunstneren også deltog. Det gjorde det nok det bedste ophold vi har været på og en top 3 koncertoplevelse!
Vi kunne gå lige 2 minutter over på værelset i en fantastisk seng. Vågnede og til super lækker morgenmadsbuffet med stort set alt hvad man kunne ønske sig!
Kæmpe anbefaling herfra hvis man vil have en koncertoplevelse eller bare et ophold hvor man bliver set, hørt og forkælet.
Vi kommer i hvert fald igen!
Tak for en weekend vi sent vil glemme.

En fantastisk oplevelse
Vi havde en helt fantastisk oplevelse på Broløkke Herregård til dinnerkoncerten med GOBS!
Værelset var hyggeligt, pænt og rent – det var dejligt at kunne slappe af og nyde opholdet.
Middagen var fin og velsmagende, men det, der virkelig gjorde aftenen særlig, var koncerten med GOBS. Den akustiske stemning gjorde det intimt og nærværende, og man kunne mærke energien i hele salen.
Aftenen blev toppet af en overraskelsesfest bagefter, som var sjov og uventet.
Dagen efter rundede vi oplevelsen af med en dejlig morgenmad – frisk og lækker.
Alt i alt en gennemført oplevelse fra start til slut. Rent, pænt og velorganiseret – musik, stemning og service i topklasse. Kan varmt anbefales!

Reply from Broløkke Herregård
Vi var til dinnerkoncert med Gobs
Vi var til dinnerkoncert med Gobs, som overordnet var en rigtig god oplevelse. Gobs er virkelig dygtig og passer perfekt til dette format.
Dog kan vi ikke give 5-stjerner da der helt sikker er nogle punkter som kan forbedres.
Vi boede på værelset Helga, som har en rigtig fin størrelse, men bestemt mangler noget indretning, det var meget tomt og mørkt, med det samme at det blev mørkt udenfor. Her kan der helt sikkert gøres mere for at sætte noget mere lys op på værelset.
Dernæst bliver vi nødt til at kommentere på maden som desværre var meget skuffende. Den var både smagsløs, kedelig og i små mængder. Hvilket vi selvfølgelig havde høje forventninger til, da det jo ikke er et billigt arrangement.
Men selve dinnerkoncerten forløb lige som den skulle, der var virkelig styr på det, og Gobs var helt fantastisk, og vi var heldige at få klubfest med senere på aftenen hvor der var gang i den. Mega fedt og kæmpe god stemning.
Så hvis der bliver gjort noget mere ud af værelset og især fokus på mere lys og der virkelig bliver gjort noget ved maden til dinnerkoncerten, så vil vi helt sikker kunne give 5 stjerner en anden gang.

Gobs dinnerkoncert 31/01-26
Vi var til Gobs dinnerkoncert lørdag d. 31/01-26 en rigtig god oplevelse med rigtig god stemning og lækker mad, samt en hyggelig akustisk optræden fra Gobs med hans pianist og guitarist. SAMT den surprise klubaften som blev arrangeret/opsat bagefter hvor der kom ekstra gang i musik og gæster.
grunden til at der ikke kommer fulde 5 stjerner er fordi at det er ærgerligt at parkeringsforholdene var så ringe når der nu skal være så mange mennesker på samme tid til arrangementet, samt at der godt kunne være lidt retningslinjer for brug af ladestanderne, så de ikke er gæter ikke bare tjekker ind og smider deres bil ved standeren og så blokker hele aftenen, selvom opladningerne er færdig, men at alle kan have glæde af opladningsmulighederne. I har så godt styr på alle detaljer, men dette halter lige lidt endnu.

Gennemført dinnerkoncert med Gobs
Gennemført dinnerkoncert med Gobs!
Ankommer om eftermiddagen til et dejligt værelse, forinden er vi blevet nøje introduceret for stedet og aftenens forløb.
Skønne omgivelser og god atmosfære i Kostalden. Mega fedt arrangement.
Vi er så vilde med Kostalden, at vi tog derfra med drømme for vores kommende bryllup i netop det setup 👌🏼
Vi kommer på besøg på Broløkke igen!

Reply from Broløkke Herregård
En kæmpe oplevelse til Gobs…
En kæmpe oplevelse til Gobs dinnerkoncert! Alt spillede: lækker mad, smukke omgivelser, skøn stemning og pæne værelser. Et fuldstændig gennemført arrangement.

Stor anbefaling
Tak for ophold, dinnerkoncert og lækker spa! Det har været en skøn oplevelse og personalet er søde og imødekommende. Stedet er magisk og så flot renoveret med fokus på historien🩷 det er klart et besøg værd!

Reply from Broløkke Herregård
Vi kommer helt sikkert tilbage
Min datter og jeg havde et helt fantastisk ophold med dinnerkoncert med skønne Gobs.
Alt spillede bare. Lækkert mad, hyggeligt værelse med virkelig gode senge. Der var pænt og rent overalt.
Morgenmaden var helt perfekt.
Vi kommer altså igen, og så skal spaen helt klart prøves.