Vi havde hyret Brouers til at lave mad til vores datters barnedåb. Det gik over al forventning. God kommunikation op til dagen, og maden var super lækker. Vi kan varmt anbefale Brouers Madvogn.
Company replied
ALT ved madvognen var super godt 😍 Dialogen inden bestilling var rigtig god og medvirkede til at vi var trygge ved at afgive bestilling. Adrian er imødekommende og professionel og vi var fra start t... See more
Company replied
ELSKER du ; Super smagsoplevelse...Altid friske råvarer....god pris til et vegetar gourmet måltid....en smagsoplevelelse så det siger...WOUUW i hele kroppen.... Trust me så er du landet det rigti... See more
Company replied
Vi havde glæde af Brouers madvogn til min 50 års fødselsdag. Alle gæster og vi selv var super glade for den super søde betjening og meget lækre mad. Selv de mest inkarnerede kød spisere blev mætte og... See more
Company replied
Midt på gågaden i Ringsted Outlet 2020 åbner Brouers Madvogn for første gang lugen op. Siden den dag har vi været over 40 forskellige retter af mad igennem og ændre stadig idag jævnligt menu efter sæson og madglæde. Brouers er til for at inspirere til andre typer af mad end det traditionelle mad på farten. Hold dig endelig ikke tilbage med, at prøve de nyeste retter for den er måske væk allerede imorgen..
Klosterparks Alle 1, 4100, Ringsted, Denmark
Mad i verdensklasse. Adrian giver altid en madoplevelse i top. Altid et højdepunkt, når turen går til Ringsted!

Reply from Brouers Madvogn
Super delikat mad der smager himmelsk. Der er ikke sparet på smag og dejlig betjening.
Det bedste sted jeg kender😊

Altid super lækkert!
Adrian er meget engageret, altid i godt humør og altid frisk på en god snak!
Maden er lækker - HVER GANG…!

Reply from Brouers Madvogn
Den bedste burger jeg til dato har smagt. Har anbefalet den til alle, jeg kender 😍🍔 Gid den lå i Kbh...

Reply from Brouers Madvogn
mega god oplevelse, og helt klart et sted jeg forsat vil komme. lækker mad, med dejlig smag. var skeptisk i starten da jeg er kød spiser, men deres delle sandwich er noget af det bedste jeg længe har sat tænderne i. sødt personale og skøn betjening, helt klar et besøg værd!

Reply from Brouers Madvogn
Altid de LÆKRESTE burgere! super rart og imødekommende personale. Deres is er også god - der kunne godt have været en smule mere sauce og krymmel på, men den smagte stadig godt! Priserne er til at overkomme. Jeg ville vælge Brouers madvogn ALTID, hvis de lå i Næstved, når jeg fik burger-fråderen 😝

Reply from Brouers Madvogn
Fantastisk lækker mad, kan kun give rosende ord om Brouers. Altid en kæmpe smagsoplevelse 🙏🏻😍🤩

Absolut et besøg værd😎
Det smager super lækkert og alt er hjemmelavet🌱
Vi er mega fans herhjemme👌

Reply from Brouers Madvogn
Altid lækkert mad og god service! Jeg kan kun anbefale andre at prøve det!

Reply from Brouers Madvogn
Aldeles fremragende mad og virkelig god service :-)

Reply from Brouers Madvogn
Jeg har efterhånden spist i madvognen nogle gange og det er fremragende hver eneste gang. Ligeså er servicen.
Jeg elsker at man kan få et godt gedignt, plantebaseret, måltid mad som samtidig er superlækkert og indbydende.
Er du i Ringsted outlet, så spring alle kæderne over og sæt dig hos Brouers i stedet. Mad, atomosfære og service slår alt andet.

Reply from Brouers Madvogn
Helt igennem fantastisk mad 🤩 jeg bliver overrasket på smage på den gode måde hver gang 🤩

Reply from Brouers Madvogn
Super lækker mad i en fart. Man kan godt smage, at det hele er hjemmelavet.
Tak for denne lille lækre oase i Ringsted Outlet.