Bryggeriet Skands A/S Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Stort udvalg af lækre øl til en rimelig penge. Nemt og bekvemt og hurtig levering👍 Bryggeriet Skands er jo en af mikropionererne og derfor næsten glemt. Det går ikke, så hermed en reminder til at... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Havde glemt x i klubmedlemmer-rubrikken, men det blev bare kringlet. Glæder mig til at nyde jule “buketten”

Company details

1. Brewery

Written by the company

Skands er et af Danmarks ældste mikrobryggerier, grundlagt i 2003. Fra begyndelsen har Skands været toneangivende i udviklingen af specialøl af højeste kvalitet i Danmark. Vores vedvarende fokus på innovation og nytænkning har løbende ført til spændende nye varianter. Hos Skands er brygning et håndværk, og der står mennesker bag hver eneste øl. I vores verden skal alt være godt – fra smag til samvittighed. Derfor er alle vores øl økologiske og produceret med fokus på bæredygtighed i hele processen. God smag og ren samvittighed går nemlig hånd i hånd. Skål på det!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Godt øl, nem hjemmeside, hurtig levering

Bryggeriet Skands er jo en af mikropionererne og derfor næsten glemt. Det går ikke, så hermed en reminder til at gå ind og få noget godt i køleskabet.

4 April 2025

Reply from Bryggeriet Skands A/S

Tak for din feedback. Det er fornemt. Det bliver delt til morgenbordet fredag.

Det bedste øl i Danmark

Det bedste øl i Danmark

Super hurtig service

Jeg kan kun anbefale Skands

4 April 2025

Reply from Bryggeriet Skands A/S

Tak for tilbagemelding. Vi er omhyggelige med brygningen hver eneste dag så dejligt det smager.

Rated 5 out of 5 stars

Super lige at få et ekstra tilbud med i…

Super lige at få et ekstra tilbud med i kassen, når man afhenter på bryggeriet!

4 March 2025

Reply from Bryggeriet Skands A/S

Tak for tilbagemelding. Gælder naturligvis om at kassen er så godt fyldt som muligt så øllet står sikkert under transporten 😊 🙌

Rated 5 out of 5 stars

Det er nogle gode øl med smag

Det er nogle gode øl med smag, og jeg har også denne gang købt nogle med lav alkohol, som jeg glæder mig til at smage.
Det er også en fordel at jeg arbejder over for dem, så det er nemt at hente dem.

12 March 2024

Super

Havde glemt x i klubmedlemmer-rubrikken, men det blev bare kringlet.
Glæder mig til at nyde jule “buketten”

10 November 2023
Rated 5 out of 5 stars

Havde bestilt en gaveæske og nogle øl

Havde bestilt en gaveæske og nogle øl, til afhentning ved deres butik. Da jeg får en mail om de er klar kører jeg ud og vil hente den inden for deres åbningstid. Desværre bliver jeg mødt at et helt tomt sted, og der var heller ikke nogen som tog telefonen når jeg ringede. Mega træls.

Jeg skriver så en mail samme aften og forklarer situationen. Dagen efter om morgenen får jeg et svar, hvor de ligger sig flat ned og beklagede, og lovede at jeg vil få noget kompensation. Jeg fik så hentet det jeg bestilte i dag, og blev mødt af en rigtig flink og rar person, som beklagede igen, og gav 4 ekstra øl som kompensation efter eget valg.

Trods den uheldige situation, gik jeg derfra glad og følelsen af god og hurtig service!

Kan kun anbefale dem. :)

17 May 2022