Buddy Beds Hondenmanden Reviews 15

3.3

Company details

1. Pet shop

Written by the company

Ontworpen door hondenliefhebbers die op zoek waren naar de ideale hondenmand. Een mand die niet alleen orthopedische ondersteuning biedt, maar dit ook combineert met een stijlvol en luxueus design. Een mand gemaakt van duurzame materialen die zorgen voor jarenlang comfort en ondersteuning. Toen we deze ideale hondenmand nergens konden vinden, hebben we besloten deze zelf te maken. Buddy Beds: "de enige mand die je hond ooit nodig zal hebben!"

Contact info

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Geen eerlijke 'reviews'

Jullie zijn niet eerlijk in verband met jullie reviews.

Ik bekijk de website en zie enkel maar goede reviews en dan zoek je verder en hoor je toch andere zaken zoals hier op trustpilot.

Ik zie op de website alleen maar 215(!) vijfsterren reviews en geen enkele 1 of 2 sterren. Hier op trustpilot zie je dan opeens een geheel ander beeld. Geen fan van zaken achterhouden dus ik zal ook niets kopen, dus over de mand zelf kan ik niets zeggen.

Zie het aub als een advies om eerlijker te zien op jullie website ...

Jade

7 April 2026

Beste Jade,

Hartelijk dank voor je bericht en je kritische blik, dat waarderen we oprecht.

Ik begrijp heel goed waar je vraag vandaan komt, dus ik leg het graag even transparant aan je uit.

Op onze website gebruiken wij reviews via het onafhankelijke platform Judge.me. Dit zijn geverifieerde reviews van echte klanten. Een review kan daar pas geplaatst worden nadat iemand daadwerkelijk een bestelling heeft gedaan en de uitnodiging ontvangt om zijn of haar ervaring te delen.

Waarom wij hiervoor kiezen en niet voor Trustpilot op productniveau, heeft vooral met kosten te maken. De abonnementskosten van Trustpilot om reviews per product zichtbaar te maken zijn voor ons als kleiner bedrijf simpelweg erg hoog. Daarom gebruiken we Judge.me, wat voor ons een stuk betaalbaarder is, maar nog steeds een onafhankelijk en betrouwbaar platform.

Op dit moment hebben we daar 258 geverifieerde reviews, allemaal afkomstig van klanten die het product daadwerkelijk hebben ontvangen en gebruikt.

Mocht je het fijn vinden, nodig ik je graag uit om hier verder over in gesprek te gaan en alles nog transparanter toe te lichten. Je kunt ons altijd even mailen, dan helpen we je graag verder.

Nogmaals dank voor je eerlijke feedback.

Max
Team Buddy

Rated 1 out of 5 stars

Ho ordinato un letto XXL il 25.1.2026…

Ho ordinato un letto XXL il 25.1.2026 per il mio cane per euro 159. Non mi è mai arrivato, ad oggi dopo 1 mese quadi nessuno risponde alle mie richieste di spiegazioni e di rimborso. Hanno tolto anche la mia recensione negativa sulla loro pagina Instagram. Sconcertante...agiro' giudizialmente! Barbara C di Milano

17 February 2026

Goedemorgen Barbara,

We hebben zojuist ons systeem gecontroleerd, maar we kunnen geen bestelling vinden op jouw naam. Daarnaast verkopen wij geen XXL-manden en komt het bedrag van €159 ook niet overeen met onze verkoopprijzen. Onze prijzen liggen namelijk lager dan dat.

We hebben ook onze Instagram nagekeken en zien daar geen reactie van jou terug. We willen daarom graag zeker weten dat je het juiste bedrijf bedoelt.

Zou je alsjeblieft contact met ons willen opnemen via vragen@buddybeds.nl

Voor zover wij nu kunnen zien, is er geen bestelling bij ons geplaatst, dus laten we even met elkaar in contact komen om dit uit te zoeken.

Italiano

Buongiorno Barbara,

Abbiamo appena controllato il nostro sistema, ma non risulta alcun ordine a tuo nome. Inoltre, non vendiamo letti XXL e il prezzo di 159 € non corrisponde ai nostri prezzi di vendita. I nostri prodotti hanno infatti un prezzo inferiore.

Abbiamo anche verificato il nostro profilo Instagram e non troviamo alcuna recensione o commento da parte tua. Per questo vorremmo assicurarci che tu stia parlando dell’azienda corretta.

Potresti gentilmente contattarci via e-mail a Vragen@buddybeds.nl
(vragen@buddybeds.nl
)? Se il tuo pacco non fosse arrivato, lo risolveremo immediatamente per te.

Al momento però, non risulta alcun ordine effettuato presso di noi, quindi ti chiediamo di metterti in contatto con noi così possiamo chiarire la situazione.

Cordiali saluti,

Rated 1 out of 5 stars

Bij het bestellen van de "Winteraanbieding"

Bij het bestellen van de "Winteraanbieding" stond nergens dat de hoes die ik had besteld op nabestelling kwam wegens niet op voorraad. Ook in de bestelbevestiging hier niks over te vinden. Pas als je in de zogenaamde track & trace ging kijken stond er dat de mand in de wachtrij staat en de hoes op nabestelling is besteld.
Dat is dan nog tot daar aan toe.

Vervolgens wordt de datum die ze op de website aangeven (bij de losse hoes) overschreden en wordt er pas dagen later bericht van gegeven dat de container vertraging heeft. Zodra de container de volgende dag geleverd zou zijn, zouden alle pre orders eruit gaan, dit werd alsnog weer later...

Nu het mooiste stuk, vandaag ontving ik eindelijk de mand, maar niet de hoes waarvoor ik moest wachten. Ik wacht nu al vanaf 12 januari en heb nog steeds niet mijn volledige bestelling ontvangen, waar ik wél voor betaald heb!

Telefonisch zijn ze niet te bereiken en ook via de mail, het contactformulier en Facebook messenger is dit bedrijf niet te bereiken en geven niet thuis.

Ik mag toch hopen dat mijn hoes heel gauw wordt nagestuurd, tezamen met een refund voor het ongemak.

Dacht bij de eerste bestelling dat het zolang duurde vanwege de feestdagen en drukte bij de pakketdiensten, maar dit bewijst toch wel dat ze nooit vlot zijn met leveren en correct dus ook al niet.

Ik raad dit bedrijf zeker niet aan.

6 February 2026

Topservice!!

Na prettig mailcontact met Buddybeds over het kapot gaan van de hoes, gewoon gratis een nieuwe hoes opgestuurd gekregen! Nu kan mijn hond nog meer, dan wat ze al deed, gaan genieten van het Buddybed!

14 January 2026

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Meerdere malen gemailed en formulier op website ingevuld en ik krijg geen reactie. Mijn pakket ligt al meer dan een week bij hen retour, maar dit wordt niet gemeld. Hierdoor krijg ik problemen met Klarna. Niet bij bestellen!!!

12 January 2026

Beste Eva,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We vinden het jammer dat dit heeft geleid tot een één ster review. Graag leggen we even uit wat er is gebeurd, zodat het voor iedereen duidelijk is.

De retourzending bestond uit twee pakketten. Het tweede pakket, de hoes, is op 12 januari bij ons aangeleverd. Pas wanneer een bestelling volledig retour is ontvangen, kunnen wij de retourverwerking in gang zetten.

Op 12 januari heb je ons ook een e-mail gestuurd met de vraag wanneer de retour verwerkt zou worden. Op 14 januari (minder dan 48 uur later) hebben wij daarop gereageerd met de bevestiging dat de retour volledig was aangekomen, is goedgekeurd en direct is verwerkt. Dat was twee dagen nadat het laatste pakket bij ons binnen was.

Voor retourverwerkingen hanteren wij doorgaans een verwerkingstermijn tot maximaal 14 dagen, maar in jouw geval is dit dus binnen twee dagen na ontvangst van het complete retourpakket afgehandeld.

We vinden het oprecht jammer dat je hier een andere verwachting bij had en dat dit tot frustratie heeft geleid. Mocht er nog iets onduidelijk zijn of als we ergens bij kunnen helpen, dan denken we uiteraard graag met je mee.

Heerlijk hondenbed, goede klantenservice

Voor mijn corgi die al jong gezondheidsklachten kreeg aan gewrichten een buddybed gekocht. Eerste was te groot, retourneren was eenvoudig. Had snel de juiste maat en Sammie slaapt er heerlijk in. Ze is ook minder vaak stijf.
Het kost iets meer dan gemiddeld maar is de prijs zeker waard. Stevige kwaliteit en goed beoordeeld door Sammie.

5 January 2026
Rated 4 out of 5 stars

Eindelijk een stevige hondenmand!

De eerste bestelling een mand ging goed, de 2e bestelling een hoes duurde wat langer, maar na enig mailcontact is dit goed gekomen.
Ik vind het een stevige mand en onze lab van 40 kilo ligt prima in de L mand. Als ik zijn mand even moet zuigen zit hij ernaast te wachten tot hij er weer in kan, is dat niet grappig?

28 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik vind het wat vreemd deze negatieve…

Ik vind het wat vreemd deze negatieve reviews te lezen.Ik heb een buddy bed gekocht voor mijn oude honden en ik moet zeggen dat dit al het enige bed geweest is dat beloofd wat het doet.Overtrek is van prima kwaliteit en de memory foam,is echt wel memory foam.Niet zoals andere hun manden aanprijzen dat het memory foam is en tot de vaststelling komen dat het maar gewone matrasvulling blijkt te zijn.Bedden zijn mooi,overtrekken zacht en binnenin is elk deel nog voorzien van waterdichte overtrek.Na zoveel keer wassen is dit bed nog zoals nieuw,zonder scheuren van de naden ed.Mijne oude honden zijn heel blij met deze mand.Aankoop werd wel gedaan via bol.com en niet rechtstreeks via buddy beds.

19 May 2025

Vreemde retourvoorwaarden

We hebben het nestje en de hoes als één product gekocht. Het stond als één product destijds op de website. En er staat ook één artikel op onze bestelbevestiging. Echter na klachten over de hoes en het uitproberen van een tweede hoes. Konden we daarna niet meer het nestje terug sturen. Alleen de hoes. Volgens buddy bed was de retourtermijn van het nestje verstreken. We zitten nu met een duur nestje zonder hoes... Volgens buddy bed had ik het nestje binnen de retourtermijn terug moeten sturen. Terwijl ik de tweede hoes kon uitproberen.
Op de vraag hoe ik de tweede hoes kon testen zonder een nestje, kreeg ik geen antwoord op... Erg teleurstellend. Bovendien stond er nergens duidelijk dat het 2 producten waren. In elke bevestiging/mail en op de website stond één product omschreven.

16 November 2025

Beste Inge,

Wat vervelend dat je deze situatie zo hebt ervaren. We begrijpen dat dit frustrerend voor je is en lichten graag nog eens duidelijk toe wat er precies is gebeurd.

Op 18 juli 2025 heb je een Buddy Bed besteld in combinatie met een hoes. Dit werd als bundel aangeboden, maar het betreft technisch twee losse producten: het bed en de hoes.

Eind augustus nam je contact met ons op omdat je niet tevreden was over de hoes. Er was geen klacht over het bed zelf. Om dit netjes op te lossen hebben wij begin september kosteloos een volledig nieuwe hoes naar je toegestuurd. Hiervoor hebben we geen kosten of verzendkosten in rekening gebracht.

Enige tijd later, eind oktober, gaf je aan dat je het volledige Buddy Bed wilde retourneren. Op dat moment was de oorspronkelijke bestelling echter al ruim drie maanden geleden geplaatst. Daarmee viel het bed buiten onze retourtermijn.

Omdat de klacht uitsluitend over de hoes ging en niet over het bed, en omdat wij al een gratis vervangende hoes hadden geleverd, konden wij het complete bed op dat moment niet meer retour nemen.

Om je toch tegemoet te komen hebben wij uiteindelijk zelfs de originele hoes uit je bestelling terugbetaald. Concreet betekent dit dat je twee hoezen kosteloos hebt ontvangen en alleen het Buddy Bed zelf hebt betaald.

We vinden het oprecht jammer dat dit alsnog tot teleurstelling heeft geleid. Onze intentie is altijd om klachten netjes en redelijk op te lossen binnen onze voorwaarden.

Rated 5 out of 5 stars

Wat een ongelofelijk mooie en fijne…

Wat een ongelofelijk mooie en fijne hondenmand is dit zeg. Mijn grote Berner Sennenhond is er erg blij mee. Hij is behoorlijk zwaar dus zijn gewrichten hebben het er zwaar mee. Hij licht er elke dag heerlijk in te slapen.

1 November 2024

Top mand!

Prima geholpen. Hele fijne mand voor de hond. Alles is wasbaar, heel prettig.
Vief

9 August 2024

Trap er niet in

Trap er niet in, dit is een Instagram shop met nep reviews. Lees alle reviews op hun website, allemaal in dezelfde schrijfwijze en incorrecte informatie. Bijvoorbeeld, een recensie geeft aan dat deze mand al 5 jaar in bezit is. Buddybeds.nl domein is pas geregistreerd in 2023.
Update: ik heb geen negatieve ervaring want ik heb niets gekocht, ik wil anderen behoeden voor jongens zoals jij die dit soort praktijken uitvoeren. Snel geld verdienen met Temu producten over de rug van anderen. En het werkt want je hebt je KvK weer geactiveerd en toen op mijn review gereageerd want anders kost het je geld :) het feit dat je zegt dat de belastingdienst blij met je is, zegt ook veel over jou.

25 July 2024

Beste E. Postma,

Ik zie dat je geen klant bij ons bent.

Het is vervelend en een beetje vreemd om te lezen dat je dan wel een negatieve ervaring hebt!

We kunnen je verzekeren dat we handelen volgens de wettelijke eisen. Aan onze laatste BTW-aangifte te zien is de Belastingdienst erg blij met ons. ;)

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je ons altijd bereiken op: 06 26 20 78 33.

Je bent ook altijd welkom om langs te komen op ons bezoekadres in Utrecht. De koffie staat klaar!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look