Budgetkooien Reviews 10

Company details

1. Pet shop
  2. Animal feed shop
  3. Pet Care Store

Information provided by various external sources

Is uw bestelling bestemd voor de feestdagen ? Voorkom teleurstelling en bestel op tijd !Budgetkooien.nl verkoopt Europese kooien en andere artikelen met een goede kwaliteit tegen

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Parkietenkooi besteld

Parkietenkooi besteld, zwaar beschadigd aangekomen, we konden kiezen om het terug te sturen, op eigen kosten, Bpost nam dit niet aan omdat het te groot was. Ook kregen we geen nieuwe kooi in de plaats maar gingen ze dit zelf herstellen, we hebben betaald voor een nieuwe kooi. Vind dit absoluut een slechte oplossing. Of we krijgen 15% van ons aankoopbedrag terug. Wat ik heel mager vind. Het metalen frame stond krom. En dit valt enorm op… nooit nog bestel ik hier op.

7 September 2025

Konijnenhok

Ik bestelde een konijnenhok voor buiten. Deze kwam toe maar er waren verschillende onderdelen stuk. Ik stuurde hier voor 2 x een mail en voegde de foto’s van de kapotte onderdelen toe .
Ik heb hierop nooit enige reactie ontvangen en het hok was nochtans 136 euro. Ik zou deze site nooit aan iemand aanraden!

30 June 2025

Klantenservice niet vet

Tja, waar zal ik beginnen.
Goeie prijzen en veel aanbod, dat wel.
Maar dan: als er een kwaliteitsissue is, en je stuurt een mail erover, krijg je een heel kort antwoord terug. Je krijgt dan een korting als je de herstelling zelf uitvoert (je krijgt stilzwijgend een storting zonder enige verdere uitleg van wanneer of hoe). Als je daarna nog een ander probleem ontdekt (kooi hangt na 1 maand al volledig uit de haak), dan heb je geen recht van klagen meer want je aanvaardde een korting voor het vorige probleem. Retour sturen mag dan ook niet meer, want ‘je hebt de kooi zelf aangepast’. Hahaha….dus je herstelt een defecte kooi zelf en als ‘dank’, (lees: straf) ervoor mag je de kooi niet retour zenden voor een ander kwaliteitsprobleem en moet je zwijgen want je aanvaardde een (kleine) korting. Wel wel… wettelijke garantie van 2 jaar: daar gaat men compleet aan voorbij, men denkt zelfs dat hun eigen algemene voorwaarden voorrang daarop hebben. Hun garantiebeleid is dus echt bij de haren getrokken. Zo win je natuurlijk altijd.

1 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Top service

Vorige week vrijdag de sophia vogelkooi geleverd gekregen, besteld via bol.com. Maandag zag een vriend van mij dat de kooi kapot was, er was een lasnaad los bovenaan zodat de kooi iets openstond. Gelijk een mail gestuurd rechtstreeks naar budgetkooien en gisteren kreeg ik al een nieuwe kooi geleverd. Wat een topservice dus. Ben er zeer tevreden mee.

3 October 2024
Rated 2 out of 5 stars

Misleidende website naam want qua budget krijg je meer rommel

Redelijke website, helaas als je een kooi aanklikt krijg je maar 1 foto te zien, ik heb zo een mindere goede keuze besteld ( dacht dat ze groter zou zijn, en ja de afmetingen staan er wel bij ) maar voor dat geld had ik in een dierenwinkel hetzelfde dat ik niet meer zelf in elkaar moet steken..

En vandaag na dat ze een week oud is vallen de wielen er al vanonder omdat het plastic waar ze ingeklikt zijn niet sterk genoeg is..

Ik ga ze niet uiteen halen en retourneren want daar krijg ik nog meer stress van die dingen dus voor mij is het een eenmalige ervaring

23 July 2024
Rated 3 out of 5 stars

Vind het aleen jammer dat je niet goed…

Vind het aleen jammer dat je niet goed krijgt te zien waar je parket is
Wacht nu de 7 de dag dan zou i gebracht worden ik blij krijg je eindelijk mail.dat hij dan komt krijg je weer mail dat hij de 4 dag later komt .dat is jammer gsl bah
Licht niet aan de verzender maar wel aan gsl

12 April 2024

Waardeloos bedrijf!!

Ik heb in maart een werpkist besteld. Deze is incompleet geleverd. Direct gemaild naar budgetkooien. De ontbrekende onderdelen zouden geleverd worden zodra de leverancier ze weer op voorraad had. We zijn nu 5 maanden verder en heb nog steeds geen onderdelen ontvangen. Nadat ik meerdere malen mijn ongenoegen heb geuit krijg ik 1 augustus het volgende bericht;

Beste Esther,

wij kunnen niet iets opsturen wat de leverancier niet heeft.
Zoals eerder gezegd komen wij hierop terug als de leverancier ze weer op voorraad heeft.

Onze excuses voor het ongemak.

Mvg, Budgetkooien.

De excuses kreeg ik omdat ik daar om vroeg. Nog nooit een reactie ontvangen dat ze het vervelend vinden oid.

Koop daar niets dat is mijn advies!!!
Problemen worden niet opgelost en je krijgt bijna tot geen reactie op je mail die je stuurt. En de ontbrekende onderdelen ga ik nooit ontvangen….

31 March 2023

Luxury konijneren miskoop

Grote konijnenren gekocht en toen wilden we het hok in elkaar zetten en was het hok helemaal niet stevig. Stond wankel. Ging al na een week roesten. Het bedrijf reageert nergens op. Nog steeds geen reactie

4 November 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look