Jeg havde mange samtaler med Manus, de byggede pcen hurtigt, bygget den efter mit behov og kan billigst opgradere den 😁. De lytter på kundens behov og gør min opgradering billigt og god kundeservi... See more
Company replied
Simpelthen bare en fantastisk service! Jeg havde købt en gamer-PC til selvbyg, men måtte smide håndklædet i ringen, da erfaringen manglede. Jeg gik derfor til Byens-IT, hvor jeg fik hurtig, professi... See more
Kanon oplevelse og rigtig god service! Kom med min PC og fik den tilbage samme dag. Ingen problemer overhovedet og rigtig flinke mennesker der kører denne virksomhed. Vil helt klart bruge Byens-IT næs... See more
Company replied
Vi har kun kæmpe anbefalinger til Magnus og hans team ! De har hele vejen igennem været yderst hjælpsomme og professionelle,og ydet en perfekt service.De svarer meget hurtigt både på deres chat og der... See more
Company replied
Byens IT er din lokale IT-partner, der tilbyder højkvalitets IT-løsninger til erhverv og private kunder. Vores specialbyggede gamer-pc'er er lavet af brugte dele og samlet af vores dygtige teknikere, leverer en fremragende ydeevne til spil, så du kan få den ultimative spiloplevelse uden at gå på kompromis med kvaliteten eller prisen. Vi tilbyder også IT-support til computer, mac, internet og telefon. Vores erfarne teknikere sikrer, at din virksomheds IT-infrastruktur kører gnidningsfrit, mens vores dedikerede support team sørger for hurtig og effektiv løsning af eventuelle problemer. Besøg vores Trustpilot side for at læse anmeldelser fra tilfredse kunder og se hvorfor vi er byens foretrukne valg for IT-support. Skal din virksomhed have klargjort en række enheder eller ønsker i vejledning i elektronikkens store verden, så er vi de rette til at hjælpe jer til det næste niveau. Ring eller skriv til os og få aftalt en tid til at få dig godt videre. Vi aftaler altid et prisloft, så processen i din computer reparation altid vil føles tryg.
ternevej 7, 3300, frederiksværk, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Købte en brugt gamer pc til min far på 65, han bruger den dog kun til aviser og YouTube.
Men den kom som en overraskelse med 4 blæsere med led lys, og den gamle er ellevild når det hele er sat til at lyse lilla 😁
Og den virkede upåklageligt med det samme, skulle dog lige installere firefox i stedet for egde

Reply from Byens It
Præcis samme pc'er som inde på compumail. Manden vælger bare at tage et sted mellem 1000-7000kr. mere pr. computer, han får aldrig pc'en i hånden den kommer bare direkte fra compumail, hvor han er mellemmand.

Reply from Byens It
Med 2 drenge som elsker fortnite og med kæmpe fødselsdag ønsker så er jeg super glad for som voksen at kunne bruge Byens it til at vejlede mig i det korrekt valg og sikre at den leve til Fortnites krav hvis man gerne vil være seriøs

Reply from Byens It
God service og meget billige gaming computere. Jeg købte en Esport gaming computer og er meget tilfreds.
Magnus
Vidste ikke hvad jeg skulle købe til min lillebror i forhold til hans behov. Men fik mega meget hjælp og god service. 10/10 kan virkelig anbefales
Fantastiske setups til prisen og servicen overgår ALT👍👍 Hvis du skal have en kvalitets PC kan det klart anbefales👌
Min ven har haft en virkelig dårlig oplevelse med Byens IT. Kundeservicen var elendig - de var langsomme til at svare, og når de endelig gjorde, var det uden nogen reel hjælp eller løsninger. Derudover solgte de ham 11 år gamle pc-dele, hvilket er helt uacceptabelt. Tilmed blev han blokeret i en kort periode, hvilket gjorde det umuligt for ham at få hjælp eller klage. Det er snyd og bedrag, og jeg kan på ingen måde anbefale dette sted til nogen. Hold jer langt væk fra Byens IT, hvis I vil undgå at blive taget ved næsen

Reply from Byens It
Bestilte en gamer pc. Den blev stillet klar inde for 3-4 dage. Super glad for mit køb. Rigtig god og hurtigt service og altid klar på tasterne hvis man er i tvivl omkring noget. Kan helt klart anbefales til dig som står og vil ind i gamer verden
Virkelig god og personlig service i forbindelse med telefon samt hastekøb af computer til særlig renderingsopgave! Og hertil en god og lav pris. Sjældent jeg anmelder nogen eller noget herinde, men lige Byens IT/ Magnus vil jeg virkelig anbefale på det aller varmeste!!
Fiksede hurtigt min gamle MacBook!
Mange tak for hjælpen!
Fantastisk service, og selv juleaftens dag efter lukketid fik vi hjælp med en kode til vores datters nye pc.
Alt er gået som ønsket og lidt til.
Tusinde tak for jeres store hjælp
Lynhurtig ekspedition.....som i lynhurtig! Fed computer til en brøkdel af hvad den kostede fra ny. Og det bedste: Den så også ud som ny. Ikke de sædvanlige skrammer og klistermærker, som dækker over tyverisikring og andet. Helt perfekt til studiestart. Min søn er vild med sin nye PC. Kan varmt anbefales.
Super god service og god pris. Kan trygt anbefales. Brugte også webshoppen, som bare fungerede.

Reply from Byens It
De leverede computeren til døren. Da der var spørgsmål, stod de klar om aftenen og fulgte op på spørgsmålet dagen efter.
Da der var lidt problemer med computeren, stod de klar med en ny dagen efter.
Et firma vi klart vil handle med igen.

Reply from Byens It
En virksomhed man stoler på.
Jeg var bange for at min computer var gået i stykker. Jeg kiggede på en ny computer og overvejede kraftigt at skulle bruge over 10.000 kr på en ny computer.
Jeg var dog så heldig at jeg fandt Byens It, som fiksede mit problem og sparede mig for at skulle bruge en kæmpe portion penge. Pengene bliver nu brugt på en dejlig tur til Lalandia med Konen og vores 3 børn!
Tak til Byens IT!

Reply from Byens It
Kan kun anbefale Byens-it. Deres erfaring gjorde det nemt at vælge en pc, som opfylder mine krav indenfor mit budget.
Super kundeservice, som gør at jeg helt sikkert vender tilbage!

Reply from Byens It
Jeg fik hjælp til at bygge min PC, hvor jeg selv have valgt hvilke komponenter der skulle i. I den forbindelse var de også utrolig hjælpsomme til at anbefale komponenter, og hjælpe mig på ved med hvor jeg skulle ligge mest vægt i forhold til mine behov.