Byens Beton ApS Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevele med Byens Beton. Meget reelt og ærligt håndværk. Aftaler bliver overholdt, god kommunikation og god pris. Jeg kunne stille de spørgsmål jeg havde brug for og de ændringer jeg øn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sindsygt god service og lyn hurtigt tilbud! Virkelig kompetence og søde mennesker. Ringede mandag og fik et tilbud som de allerede kunne komme og udfører samme torsdag. De kom endda ud og besti... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig et firma, der leverer. Helt fra første opkald svarer de altid positivt på spørgsmål og afklarer eventuelle tvivl. Det føles som om, de er her for at hjælpe deres kunder hele vejen igennem,... See more

Company details

1. Contractor

Written by the company

Vi har specialiseret os inden for beton og flydespartel, så hvad enten du skal have bygget nyt, lavet det gamle gulv om eller bare rettet et skævt gulv op kan vi hjælpe med det. Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os for en uforpligtende snak.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Tommy og Dennis yder sublim service…

Tommy og Dennis yder sublim service inden selve støbningen. Og selve støbning og afretningen af denne gik så let som en leg. Der var pænt ryddet op efterfølgende. Derudover var de de billigste af de MANGE adspurgte. Kan kun anbefale Byens Beton og de ville få 6 stjerner, hvis det var muligt.

27 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super effektive og til super priser !

Super effektive og til super priser !
- De kom som aftalt til tiden og prisen var som man aftalte fra start af !
Fik lagt lige knap 120 kvm flydespartel, på op til 1,5 cm ujævnheder.
Det stor snor lige og er yderst tilfreds !
Vil helt klart benytte mig af Byens Beton igen !

3 November 2022

Kan anbefales

Rigtig god oplevelse med byens beton. De støbte vores store hus på 230 kvm, og alt er som det skal være. Rigtig god service, der blev brugt langt tid på slibning af gulvet og flydespartlet ujævnheder, så det stod flot og lige. Og så var det til en pris der var til at betale. Kan bestemt anbefales.

29 September 2022
Rated 4 out of 5 stars

Godt arbejde

Godt arbejde, hurtigt udført, til aftalt tid og pris.

Et lille minus, man fik lige ødelagt mit Internet modem, uden at spørge ind til om vi fik det fikset

22 September 2022

God service og imødekommende

God service og imødekommende, de kom og tjekkede alt var som det skulle inden støbning.
Støbning klarede de på aftalte dag og så fint ud, de kom og sleb efter det havde tørret i 2 dage og rettede høje og lave punkter i betongulvet.

5 October 2022
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra Byens Beton!

Havde desværre fået anbefalet Byens Beton, hvilket vi endte ud med at fortryde mange gange. En ok dialog til at begynde med, hvor de kom ud til vores hus, som vi var ved at istandsætte, og gav et bud på, hvor meget det ville koste at støbe hele vores gulv i vores hus. Efter aftalt støbning støber de 2,5 cm for højt, hvorefter de overstiger deres egne krav med maksimum 2 milimeters forskel pr. 2 meter, hvor de i vores hus nogen steder endte op i hele 21 mm pr. 1,5 meter!! Eftersom vi desværre ikke havde den aftalte højde på skrift, så var der for vores vedkommende intet at komme efter - de afviste blankt! At få rettet vores skæve gulv op har været noget af en udgift og ikke mindst tidsrøver. Byens Beton valgte efter lang tids brok fra vores side, at betale 1 tons til opretning, hvor vi havde krævet mindst 1,5 tons, hvilket de ikke ønskede at give. Vi måtte derfor selv betale for at få hævet alle døre og vinduer, som gik til gul samt ekstra 645 kg beton, som vi skulle bruge UD OVER det tons, som Byens Beton havde betalt, så vi kunne få vores gulv lige. Tarkett gulv havde, efter de havde inspiceret vores gulv oplyst, at de ikke ville give garanti på vores kommende nye trægulv når underlaget var SÅ skævt! Udover udgifter til ekstra beton mv., så kommer også arbejdslønnen i at få gulvet nivelleret. Samlet ekstraudgift ca. 19500 kr. Vorse autoriserede murere og gulvmænd var mega utilfredse med det arbejde, som Byens Betons havde udført i vores hus. Vi forsøgte selv at kontakte Byens Beton og klagede over deres arbejde, men først da vores murer kontaktede dem, så ønskede de at "hjælpe".
Ekstrem dårlig service samt utrolig dårligt stykke arbejde de har udført. Kan langt fra anbefales - hold jer væk og vælg et firma, som kan deres håndværk!!

29 March 2020
Byens Beton ApS logo

Reply from Byens Beton ApS

Hej Søren
Jeg er netop blevet opmærksom på din anmeldelse, jeg var ikke bekendt med at man som virksomhed automatisk blev oprettet på trustpilot.

Jeg har kigget mit mail og faktura system igennem og kan ingen steder finde nogen korrespondance som relatere sig til dit navn eller de problemer du nævner, jeg kan selvfølgelig huske forkert og tage fejl men jeg tror ikke det er mit firma som har udført det pågældende arbejde.

Med Venlig hilsen
Tommy Nielsen - Byens Beton ApS