Jeg har netop købt en Imperium Pullup bar hos Calisthenics Shoppen. Jeg var ret skeptisk med disse barer der skal skrues i spænd i døren uden support hold med skruer. Jeg er blevet meget positiv... See more
Company replied
Kan stærkt anbefales! Jeg købte deres vægtvest og pull-up bar, og begge produkter lever op til alle mine forventninger. Vægtvesten er lavet af ekstremt god kvalitet og ifølge anmeldelser på nettet er... See more
Company replied
Jeg har købt både flydende kalk, håndledsstøtter og en Imperium træningsmåtte/yogamåtte fra Calisthenics Shoppen, og produkterne er af supergod kvalitet og meget brugbare. Jeg er især glad for Imp... See more
Company replied
Jeg har for nyligt bestilt en vægtvest fra Calisthenics Shoppen og den fungerer til UG. Jeg sidder tilbage med et meget positivt indtryk, og jeg vil helt sikkert handle hos Calisthenics Shoppen ige... See more
Company replied
Din leverandør til kvalitetsudstyr beregnet til calisthenics. Testet og brugt af top atleter verden over. Med vores eget brand 'Imperium Equipment' kan vi garantere dig kvalitet for alle pengene. Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke synes om vores produkt kan du gratis returnere varen. Vi støtter det danske calisthenics miljø, så vi støtter med noget af vores overskud til det Danske Calisthenics & Street Workout Forbund (DCSWF).
Prøvestensbroen 3A, 2300, København S, Denmark
No recent history of asking for reviews
Hurtig levering, godt produkt i god kvalitet. 10/10 would buy from here again!

Reply from Calisthenics Shoppen
Jeg har købt jeres cali rings og er meget tilfreds med dem. jeg bestilte dem d. 27/6 og fik dem d. 29/6. Er det hurtig levering eller hva'?
Det var dog lidt svært at finde ud af hvordan man skulle sætte dem ordentligt op, og på hjemmesiden står der intet der fortæller at man får 1 eller 2.
men alligevel er jeg meget tilfreds.

Reply from Calisthenics Shoppen
Er meget tilfreds. Købte de korte parrelettes. De er i god kvalitet og træet har en god tykkelse. Jeg synes også det er en fair pris. Derudover hurtig levering.

Reply from Calisthenics Shoppen
Calisthenics Shoppen er det sted du skal købe dit udstyr.
For det første er det så nemt, at finde rundt inde på deres online shopping.
Men lad mig også pointere, at deres elastikker søm jeg Blat. Har købt er de bedste jeg har haft, så du får virkelig hvad du betaler for.
Deres priser er også gode.
Deres kalk er også klart den bedste på markedet,
Generelt bare virkelig god produkter.
Service 10 ud af 10

Reply from Calisthenics Shoppen
Jeg synes det var ekstrem hurtig levering af jeres produkt. Plus synes at hjemmesiden var nem at finde ud af, og en god service over telefonen

Reply from Calisthenics Shoppen
Bestilte parallettes i large og extra strong flydende kalk. Leveret hurtigt og det er af god kvalitet. Kan godt lide det personlige touch med, at der var en seddel i, hvor der var håndskreven navn på. Der bliver lagt energi i det fra butikkens side.

Reply from Calisthenics Shoppen
Produkterne i sig selv er fantastiske, men teamet hos Calisthenics Shoppen er også bare så hjælpsomme og skal have store stjerner for deres altid gode service. Jeg har købt på shoppen flere gange og jeg har fået produkter som har gjort min træning meget bedre, så det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos dem. Jeg kan kun anbefale dem.

Reply from Calisthenics Shoppen
Jeg købte Imperium Parallettes hos Calistenicshoppen den 12. februar og forventede at modtage produktet inden for et par dage, da leveringstiden var angivet som sådan på hjemesiden. Jeg modtog endda en bekræftelses-e-mail, hvori stod: "Hi Jonathan, we're getting your order ready to be shipped. We will notify you when it has been sent."
Efter en uge havde jeg dog stadig ikke hørt noget om min ordre, så jeg tog kontakt til kundeservice. Jeg fik at vide, at produktet faktisk slet ikke var på lager og ville først være tilgængeligt den 15. april. Dette var meget frustrerende, især da jeg havde købt produktet som en gave.
Jeg blev også informeret om, at det var et teknisk problem, og at titlen på produktet havde været ændret på hjemmesiden siden de løb tør for lager og at det faktisk slet ikke havde været været på lager da jeg købte det. Jeg tænkte, at det var ærgerligt, men stadig forventede jeg, at produktet ville blive sendt den 15. april, som de havde lovet.
Den 15. april var der dog stadig ingen opdateringer om min ordre, og jeg var nødt til at vente yderligere to dage, før jeg endelig modtog en e-mail fra Calistenicshoppen. Der stod, at uforudset trafik og ventetider ville forsinke leveringen yderligere, og produktet ville først være på lager inden for 7-10 hverdage.
Nu, 76 dage efter min oprindelige bestilling, modtog jeg endelig min pakke. Jeg mistænkte i lang tid, at jeg var blevet snydt, men det viste sig, at det bare var en ekstremt dårlig kundeoplevelse på grund af mangel på kommunikation og dårlig service.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende før, og jeg vil ikke anbefale nogen at handle hos Calistenicshoppen. Det var virkelig en dårlig oplevelse, og det er desværre sidste gang, jeg handler hos dem. Virkelig ærgerligt, da deres produkter virker til at være af god kvalitet.

Reply from Calisthenics Shoppen
Meget nemt og gode kommunikation. Parallettes fungerer perfekt!