Mine ordre dukkede aldrig op og jeg…
Mine ordre dukkede aldrig op og jeg betalte for mine vare🤬🤬🤬 da jeg prøvede at få kontakt skete der ingen ting.
Fup Fup firma.
Hold for guds skyld fingerene væk, de tager pengene og så sker der ikke mere fra deres side uden en masse af undskyldninger. Har ikke fået mine varer efter 2.5 måned. De sender bare det samme link, hvor man kan se at der ikke sker noget som helst.
HOLD FINGERENE VÆK FRA DEM
Man får ikke sine vare men betaling tar de med det samme har ventet 40 dage på min pakke og ved godt at jeg ikke får den SÅ LAD Være at handle med dem det er penge lige ud af vinduet
Ja så kan jeg også melde mig til skaren af købere der bestemt ikke er tilfreds med dette firma. jeg bestilte bukser og jakke for snart en måned siden. pengene dem trækker de også selv om jeg har forsøgt at få dem retur inden de havde mulighed for at sende varen. de skriver bare at de er glade for at fortælle at de har afsendt varen. et link til en kinesisk trackingside hvor der absolut ikke fremgår at der er noget på vej, kun at de har fåe info om en forsendelse, intet om til hvem eller hvor.
Og Pengene dem får jeg nok aldrig igen, men jeg sender dem hver anden dag en mail om hvad jeg syntes
Camoni skynder sig at hæve pengene og leverer ikke det købte, men fylder dig med en masse sluder og slader. Jeg overvejer at anmelde dem til Politiet for bedrageri, de tar dine penge men har ikke til hensigt at levere varen.
KØB IKKE NOGET VED CAMONI
Efter 1,5 mdr har de endnu ikke afsendt min varer, en masse undskyldningen for hvorfor den ikke er kommet endnu, og kan ikke få mine penge retur. Køber aldrig derfra igen.
Jeg har endnu ikke modtaget de sko, jeg bestilte for 1 måned siden. Ord.nr. 1596. Jeg forventer , de snart ankommer, da pengene for varen er trukket for længst. Kirsten Fleron
Den værste oplevelse med Camoni , i alt hvad jeg har købt på nettet. Jeg har købt en batteridrevet højtryksrenser efter deres annonce/reklame. Efter lang til blev den leveret i en papkasse. Det meste ligger løst i denne. Det ser ud som en anden køber har sendt den tilbage. P.g.a. Det manglende batteri er ikke med i købet?? Er ikke blevet tilbudt køb. 500kr ud af vinduet. Garantien er intet vær. 100 kr ? Frank Petersen
Min hustru blev kræftoperet i april og skulle bruge special bh som vi bestilte hos camoni
efter utallige henv.om at få vores varer eller pengene tilbage har vi kun fået en masse dårlige undskyldninger der er gået 2 mdr.
Føj for s.... Hilsen Ph.