Sehr zuverlässig und sehr…
Sehr zuverlässig und sehr zufriedenstellend!
Bin begeistert wie schnell und 100 % zuverlässig alles geklappt hat!
Wirklich sehr zu empfehlen!
Sehr zuverlässig und sehr zufriedenstellend!
Bin begeistert wie schnell und 100 % zuverlässig alles geklappt hat!
Wirklich sehr zu empfehlen!
Sehr schneller Termin, vorbildliche Information zu welcher Uhrzeit der Monteur kommt, pünktlich, schnelle Montage, sehr saubere und intelligente Durchführung.
Super Preis..
Wir sind sehr zufrieden... Danke Gerald
Wat een fijn bedrijf is dit! Kundig advies, geduldig luisteren. Wij zitten in Spanje en onze handzender deed het niet meer. Dit bedrijf stuurde een nieuwe op die binnen een paar dagen aankwam op de camping in Spanje. Die deed het helaas ook niet. Nu weer een nieuwe onderweg. Hopelijk gaat die het wel doen! Ik ben erg tevreden over de service. Of het probleem hiermee opgelost wordt, dat zien we wel.
1 zijde van onze Reich 1.8 Mover pro was defect. We dachten zelf dat de motor defect was. Afspraak gemaakt en aangekomen bij Caravan Mover Shop werden diverse onderdelen even gecontroleerd en bleek er alleen maar een contact los te zitten doordat er een boutje was afgebroken. Binnen een half uur netjes gerepareerd en konden meteen weer met caravan huiswaarts. Goede service, nette medewerkers
Wir besitzen einen älteren Wohnwagen mit entsprechendem Mover. In der Schweiz war keine Hilfe zu finden, als der Mover plötzlich seinen Geist aufgab. Ich konnte einen Ersatz-Motor mit Getriebe bei Caravammovershop besorgen und das Gerät läuft wieder einwandfrei. Der Kundendienst ist top, eine Schweizer Telefonnummer, auf welcher auch wirklich jemand abnimmt und kompetent Auskunft gibt. Das nenne ich Klasse!
Het opzetmechanisme van mijn Reich Easydriver 1.8 Basic was defect. Contact opgenomen met Caravan Mover Shop. Men vermoedde, dat de spindels waren afgebroken, wat achteraf ook zo bleek te zijn. Vervolgens een afspraak gemaakt, waarna de monteur Lucas vanuit Groningen naar Noord Holland is gekomen om nieuwe spindels te monteren. Lucas heeft de mover op professionele wijze gerepareerd. De mover is vervolgens getest en werkte weer prima. Het was een prettig contact en bovendien werd de rekening aangepast, toen bleek dat de arbeidsduur korter was dan vooraf ingeschat. Zeker een bedrijf dat ik zou aanbevelen voor aanschaf van een caravan mover of reparatie.
De afstandsbediening van onze mover van de caravan was defect waardoor de mover niet meer te besturen was. Vanuit zuid Frankrijk een nieuw exemplaar besteld bij caravanmovershop. Deze werd per expresspost binnen 48u afgeleverd op onze camping! Goede en snelle service van caravanmovershop. Top!
Problemen met m’n ALKO mover. 1 telefoontje uit Italië gepleegd voor advies wat te doen. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen en probleem is opgelost. Klasse !!
De afspraak werd een paar keer verzet maar uiteindelijk uitgevoerd op 13/11/24. Monteur was vriendelijk en had alles bij. Was drie uur onder weg geweest. Betaling werd uitgevoerd online na plaatsing. Geen voorschot gegeven. Montage 2uur ongeveer. Op het einde kregen we demonstratie en advies met betrekking tot good practice en garantie. 5 jaar garantie indien registratie bij Reich.
Learn more about other kinds of reviews.