Ondertussen 41,- om uit te betalen, ik kom niet meer in mijn account, wachtwoord opnieuw, lukt ook niet en bij al 4 weken bijna elke dag verzoek om contact niets gehoord. Daarvoor bij 35,- ook al ge... See more
See what reviewers are saying
Heb al meer als een jaar geleden tegoed verdient met aankopen bij de Lidl. Eind januari weer eens bij cashbackkorting geïnformeerd wanneer de bijschrijving wordt geregeld. Toezegging "wordt binnen en... See more
De enige twee die positief zijn over deze toko hebben exact hetzelfde juichende verhaal. Hoe zou dat toch komen en hoe kan dit door de redactie zijn geslipt? O ja, en over cashbackkorting.nl, gewoon e... See more
Ondanks een relatieve hoge uitbetalingsgrens van 25 euro, als je een beetje online shopt, dan kom je hier makkelijk aan. Uitbetalingen gaan prima, sparen gaat prima, je kunt alles bijhouden en ter... See more
In het begin zeer positief maar dit is nu veranderd.
In het begin zeer positief over. De klantenservice is snel met een reactie op een ingestuurde ticket.
Maar er staan nu cashbacks al 3-4 maanden in behandeling die maar niet goedgekeurd worden ( Bol./Lego en Hema).
Ik kan me niet voorstellen dat ze alle 3 lopen te slapen.
Er gaat iets mis bij cashbackkorting.nl
Daarnaast worden er steeds meer e-mails verstuurd zonder een vergoeding of maar 0,5 cent per mail.
De bannerklik per dag is vaak niet meer beschikbaar.
De loterij is weg.
Daarnaast ben ik uit wantrouwen voor cashbackkorting naar andere cashbacksites gaan kijken. Hier zijn de vergoedingen ook vele malen hoger. Bijvoorbeeld bol 4% / amazon.nl 10% / Lego 3%
De reden dat ik het geen 1 ster geef, is voor de snelle reactie van de klantenservice, wat tot nu toe niet heeft gebaat.
Geen idee wat er loos is met deze…
Geen idee wat er loos is met deze webshop. Al een geruime tijd werkt de app niet meer je kan nog wel online, dus via de computer online dingen doen. Heb al 2x contact gezocht en er wordt ook netjes gereageerd maar met de mededeling dat het bekent is maar ze doen er niks aan 🤷. Nu zit ik te wachten op cashback van div webshops en deze dateren al van november 2023. Kortom, wat is er loos ???
Ook van dit bedrijf nog nooit gehoord
Ook van dit bedrijf nog nooit gehoord, tot ik er vandaag spam van ontving. En opnieuw niet zomaar spam, maar spam verricht met behulp van door criminele hackers te koop aangeboden spamlijsten, dan wel door het adverteren te hebben laten uitbesteden aan een bedrijf dat dergelijke criminele spamlijsten gebruikt. Spam ontvangen op mijn "honey-trap" dwz een e-mailadres dat NOOIT door mij gebruikt wordt voor uitgaande mail, maar alleen om spam (zoals van dit bedrijf) te ontvangen en te rapporteren aan o.a. de ACM. Ik raad iedereen die spam van Nederlandse bedrijven ontvangt, aan, om dat te melden bij de "ACM punt nl" (zoek op Spam), om dit soort onethische bedrijven te leren dat spammen niet mag.
Nooit aangemeld voor deze zgn…
Nooit aangemeld voor deze zgn aanbiedingen.Uitschrijven lukt niet omdat ik geen account heb,dus eerst inschrijven?
Geen denken aan dus de mails als Spam aangemeld.Helaas gaan de mails gewoon door,wat kan ik hieraan doen?
Mijzelf nooit aangemeld.
Mijzelf nooit aangemeld.
Kon niet uitschrijven voor de mailings, voordat ik was ingelogd.
ww vergeten aangeklikt en nieuw ww ingevoerd.
Krijg je de melding bedankt voor het aanmelden. Ja lekker is dat.
Nu in het spamfilter van mijn provider gezet. Geen last meer van
Helaas zeer achteruit gegaan
Helaas zeer achteruit gegaan. Was al jaren bij deze site, maar is zo goed als niks meer. Je moet eerst een saldo hebben van 25 euro wil je uitbetaald worden, wat dus enorm lang duurt. Voorheen was er nog een jackpot (won in al die jaren echter niets!) en waren er veel kliksites. Nu geen jackpot meer, veel kliksites met nul cent vergoeding, heel sneaky tussen de kliksites met geringe betaling gezet. Kortom, is niks meer en zodra ik de 25 euro heb bereikt stop ik ermee, want het kost je meer stroom dan dat je er beter van wordt
Kom er een paar maanden geleden ineens…
Kom er een paar maanden geleden ineens achter dat mijn account geblokt was en waarvoor nou kon ik er wel op met een ander mailadres prima maar ww werkte niet maar het ww veranderen lukt niet mail regeren ze niet op wel via facebook berichten gestuurd en al 2 maanden krijg je het antwoorden onze ict afd is er mee bezig ben er nu wel klaar mee stort het geld wat erop staat maar op mijn bank en sluit het account maar ben er klaar mee
Cash back korting Ik wil deze mail niet…
Cash back korting Ik wil deze mail niet heb mij nooit ingeschreven en uitschrijven lukt niet
Wat een hoop shit krijg ik ongevraagd
Ik ben echt des duivels
Kom niet van deze mails af!
Ik wordt doodgegooid met mails van deze club. Nooit voor aangemeld en afmelden kan ook niet, want dan moet je eerst een account met bijbehorend wachtwoord aanmaken. Never ever! Graag mij uitschrijven, of ik dien een klacht in!
Pas op oplichters!
Pas op oplichters! Meerdere keren zijn onterecht vergoedingen afgekeurd of niet geregistreerd. Voorbeeld: via Cashbackkorting een abonnement afgesloten bij Youfone. Zou 32,50 cashback krijgen. Aankoop was ook geregistreerd. Na maanden staat er afgekeurd. Ik mailen waarom zeggen ze "ja je hebt het niet goed aangevraagd en me cookies zouden niet aan staan". Onzin want als dat zo zou zijn staat de aankoop ook niet in mijn account en bovendien checkt Cashbackkorting voor je wordt doorgestuurd altijd of de cookies aan staan. Zo zijn er vaker schimmige redenen gegeven om niet uit te hoeven keren. Dit is natuurlijk hun verdienmodel. Ze stoppen de commissie wel in hun zak maar betalen deze niet uit. Account opzeggen lukt ook niet want dan krijg je steeds een error. Spellen/ veiling op de website niet spelen want de laatste prijs is ruim 2 jaar geleden gewonnen.
Jaren goed... tot het niet meer werkte...
Ik zit al jaaaren bij deze site... en nu plots kan ik niet meer inloggen. Nieuw wachtwoord aanvragen helpt ook niet want mijn email adres is zogezegd 'ongeldig'. Als je dan naar de contact pagina gaat krijg je 404 Error page not found. Behoorlijk bedrogen gevoel... Als ze mijn inlog weer doen werken en m'n geld teruggeven dan wil ik gerust deze review aanpassen. Maar nu heb ik echt het gevoel dat mensen gewaarschuwd moeten worden voor oplichterij.
Slechte zooi
Dat geweldige Prijzenrad van ze. De helft van de tijd werkt het niet. En als je dan 2 euro hebt ingezet voor 5 spins, dan heb je gewoon pech want je geld ben je kwijt. Terugstorten doen ze niet. En zo zijn er meerdere dingen waarmee je wordt belazerd. Door de jaren heen dat ik er lid was, is het mij net even teveel voorgekomen dat ze je gewoon in de str... laten zakken al er problemen zijn.
Waardeloze rotzooi ! Trap er niet in ! ! !
Niet meer veilig
De site is ineens niet meer veilig en kan ook niet meer inloggen. Geen idee wat er loos is.
die tijden Bij CashbackKorting is zo…
die tijden Bij CashbackKorting is zo beetje voor bij doe het ook al jaren doe zie je dat de sado meer 0 bij de komma en zins een maand nog een 0
Ok het is goed te doen zo als online winkel en korting aan aanbieden Klantenservice Ok enUitbetalingen gaan prima dus verren goed te doe
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.