See what reviewers are saying
Kwam het tegen op TikTok en dacht ga eens kijken op de site. Uiteindelijk besloten om een shirtje te kopen en deze kwam snel binnen. Nu al meerdere keren aan gehad tijdens het sporten en bevalt me erg... See more
Company details
Written by the company
CHASE ATHLETICS is een fitness kledingmerk uit Nederland dat is opgericht in December 2023. Chase Athletics is niet zomaar een kleding merk, maar het is een cultuur. Wij zijn als merk geboren uit de overtuiging dat niks onhaalbaar is. Onze kleding is ontworpen voor degenen die zichzelf willen pushen tot het uiterste en die geloven in de kracht van consistentie.
Contact info
Netherlands
- chaseathletics.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Top shirts qua fit en goede jogger
Top shirts qua fit en goede jogger. Snel geleverd en goede kwaliteit.
Chase Athletics stelt niet teleur
Ik heb nu een broek en een shirt van Chase Athletics, en de kwaliteit is echt enorm goed. Zelfs na vaak wassen blijven ze mooi in model en voelen ze nog steeds als nieuw aan. De pasvorm is top, en de stof blijft stevig en comfortabel. Echt onder de indruk van hoe lang het mooi blijft — aanrader!
Top site en hoge kwaliteit kleding
Top site, binnen 1 dag had ik mijn bestelling al binnen. Goede kwaliteit van de kleding en zit heerlijk. Aanrader.
Oversized shirt ook voor dames
Als dame van 166 cm opzoek naar een mooi oversized gym shirt en deze heb ik hier zeker gevonden! Snelle service en goede kwaliteit
Kleding zit top
Kleding zit top, strak en comfortabel. Niks op aan te merken!
Top kwaliteit en perfect voor het…
Top kwaliteit en perfect voor het sporten+ snelle verzending!!
superfijne sport kleding
superfijne sport kleding de pasvorm is perfect en de stof is erg fijn voor tijdens het sporten. zeker aan te raden.
Mooie kwaliteit shirts leuk te…
Mooie kwaliteit shirts leuk te combineren met de sokken! De shirts zijn erg fijn met een zware training.
Ideaal sportkleding merk
Kwaliteit van het merk is zeer goed! Het zit ook erg comfortabel en raad het zeker aan om hier wat te bestellen.
Ik kreeg mijn bestelling ongeveer binnen 2 dagen. Zeer betrouwbaar merk!
Eerste aankoop, zeker niet de laatste!
Drie maanden geleden mijn eerste Chase Athletics sportshirt gekocht, en tot nu toe geen enkel minpunt kunnen ontdekken. Topkwaliteit! Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Goed materiaal en zit lekker!
Ik heb het witte shirt met groene print…
Ik heb het witte shirt met groene print gekocht. Het shirt is mij goed bevallen!! Het materiaal van het shirt is top voor sportactiviteiten en de pasvorm is fantastisch!
Zeer tevreden!
Ik heb inmiddels twee shirtjes van Chase en ze passen perfect. Bovendien was de levering ontzettend snel. Al met al ben ik zeer tevreden!
Kwaliteit, comfort en stijl!
Ik ben ontzettend tevreden met dit sportshirt! De kwaliteit is uitstekend: ondanks dat ik het al vaak gedragen en gewassen heb, ziet het er nog steeds als nieuw uit. De fitting is perfect en sluit mooi aan zonder te strak te zitten, wat zorgt voor optimaal comfort tijdens het sporten.
Daarnaast was de levering verrassend snel, wat altijd een pluspunt is. Het design is subtiel en elegant. Zeker een aanrader voor iedereen die een combinatie zoekt van kwaliteit, comfort en stijl!
Super bedrijf/webshop!
Super webshop met goede en snelle levering! En buiten dat is de kleding ook nog is top kwaliteit! Fijn bedrijf!
Functioneel en fashionable
Ik ben ontzettend blij met de sportkleding van Chase Athletics. De kwaliteit is top: het zit comfortabel en beweegt goed mee tijdens het sporten. Wat ik vooral waardeer, is de aandacht voor detail en het stijlvolle design – ik krijg regelmatig complimenten als ik het draag! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar sportkleding die niet alleen functioneel, maar ook “fashionable” is.
Ik heb nu al even een broekje van chase…
Ik heb nu al even een broekje van chase athletics en hij bevalt nog steeds perfect. Goede kwaliteit en lekker om te dragen. Ik ben zeer tevreden over dit broekje en de service alles verliep goed en snel.
Aanrader!!
Ik heb onlangs de sokken, het sportbroekje en twee shirts gehaald bij Chase en was positief verrast! Comfortabele shirts om in te sporten door de fijne kwaliteit. Het broekje zit ook super comfortabel zeker door het compressiebroekje eronder en de sokken zitten ook super! Zeker een aanrader!!
Erg tevreden
Ik heb de sokken besteld, mega blij mee. Goeie kwaliteit en snelle levering.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.