Kæmpe ros og anbefaling til Casper og CH Bilhus Jeg har haft en utrolig god oplevelse hos CH Bilhus. Jeg købte i januar en utrolig fin bmw 320d som jeg er mega glad og super tilfreds med, der o... See more
See what reviewers are saying
Vi har nu to gange købt brugt bil hos vores lokale bilforhandler, CHBilhus i Jels. De får vores allerbedste anbefaling, vi vil aldrig tøve med at sige, man får den aller-allerbedste behandling d... See more
Helt igennem fantastiks service, svare på stort set alle tider er døgnet og var meget flexibel med fremvisning. Skrev under på bilen lørdag (hvor der normalt er lukket) og fik udleveret bilen dagen ef... See more
Jeg har både købt en VW ID4 og solgt en Tesla Model Y med hjælp fra CH Bilhus og oplever to dedikerede unge mennesker med fuld fart på og styr på tingene! Telefonen bliver taget når du ringer, der b... See more
Company details
Written by the company
Velkommen til CH Bilhus. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din nye bil. Vi har altid et bredt udvalg af brugte biler i forskellige prisklasser og kan ved hjælp af vores samarbejdspartnere hjælpe med fordelagtig finansiering. Hvis vi ikke har den rette bil stående, kan vi ved hjælp af vores store netværk skaffe den hjem til dig!
Langagervej 5A, 6630, Rødding, Denmark
- salg@chbilhus.dk
- chbilhus.dk
Kæmpe ros og anbefaling til Casper og CH Bilhus
Kæmpe ros og anbefaling til Casper og CH Bilhus
Jeg har haft en utrolig god oplevelse hos
CH Bilhus.
Jeg købte i januar en utrolig fin bmw 320d som jeg er mega glad og super tilfreds med, der opstod dog lidt små problemer efter et par uger, så jeg kontaktede Casper og efter kort tid kom jeg over med den og uden problemer eller tvivlsomhed blev det ordnet og lavet imens fik vi utrolig god service samt lånebil i de par timer det tog, tusind tak for utrolige gode oplevelse og service af Casper og CH Bilhus.
Min mand og jeg købte bil hos CH Bilhus…
Min mand og jeg købte bil hos CH Bilhus for en lille måneds tid siden. Super behagelige sælgere, imødekommende, venlige og nemme at forhandle med. Fik en god pris for den gamle bil.
De solgte mig en fantastik bil
De solgte mig en fantastik bil!
Selen bagi virkede ikke og det fiksede de med det samme. De var behagelige og snakke med og lyttede til mine behov, og gav mig en god pris på min gamle bil.
De er dejligt nemme og snakke med, de gør en indsats.
Både min bror og jeg
Både min bror og jeg, har købt bil ved CH Bilhus og vi har begge været super tilfredse.
Stor respekt til de to som har startet det.
Og det ser mega godt ud med de nye lokaler, det bliver meget godt!
Vil bare sige mange tak for hjælpen, det er været en fornøjelse😉
Jeg har lige købt en bil hos CH BILHUS…
Jeg har lige købt en bil hos CH BILHUS det har været en super god oplevelse at købe bil hos dem ville klart anbefale dem hvis man ville have god service og en god oplevelse
Casper er en fremragende servicegen
Casper er en fremragende servicegen. Super tålmodig og værdsætter sine kunders behov. Han lytter, og gør sit bedste.
Fik leveret bilen lige til døren. Fik købt en super fed bil. Og krydser fingre på at den er god i mange mange mange år endnu.
Du fortjener de 5 stjerner herfra, du har fand-me fortjent dem.
Tak Casper
Fantastisk oplevelse hos CH Bilhus!
Fantastisk oplevelse hos CH Bilhus!
Jeg har haft et virkelig trygt og positivt forløb hos CH Bilhus. Fra første kontakt oplevede jeg en super god kommunikation, hvor alt blev forklaret grundigt og ærligt. Hele processen var overskuelig og behagelig, og jeg følte mig godt guidet hele vejen.
Det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på at skabe en god oplevelse for kunden – og det lykkedes virkelig. Jeg kan varmt anbefale CH Bilhus til alle, der ønsker en tryg og behagelig oplevelse med højt serviceniveau.
Jeg er meget glad for min ny bil
Jeg er meget glad for min ny bil, alt var perfekt.
Vil gerne sige tusind tak til jer 🌸.
Når tryghed, service og venlighed er i højsædet.
De får vores allerbedste anbefaling, vi vil aldrig tøve med at sige, man får den aller-allerbedste behandling der af begge de to ejere, Ilir og Casper, og også af den unge ansatte.
Har man spørgsmål, der har man, når man køber elbil første gang, så er de behjælpelige hver gang.
Den første bil vi købte havde et par småproblemer, som blev fikset, under garantien, uden nogen form for vrøvl eller tvivlen.
Stor anbefaling herfra!
Vanvittig god service fra start til…
Vanvittig god service fra start til slut. Det er aldrig nemt, at komme længere væk fra, når man skal købe bil, men i dette tilfælde var det absolut intet problem. Der blev holdt aftaler hele vejen igennem. Hvis der opstod et problem, så blev det løst. Jeg kan kun anbefale dette sted til andre, hvis man har behov for et nyt køretøj, hvor service og pleje af kunder er første prioritet. Kæmpe thumbs op.
Et par friske knægte som bare ved hvad…
Et par friske knægte som bare ved hvad de sælger og kan stå inde for det de levere - kæmpe anbefaling herfra 💪
Tillid og seriøsitet
Jeg har købt en bil, der giver mig selvtillid og sikkerhed!
Et seriøst team, der altid er klar til at hjælpe dig.
Kæmpe anbefaling til Casper!
Kæmpe anbefaling til Casper!
Casper er en utrolig ærlig og serviceminded bilsælger, som virkelig gør en ekstra indsats for sine kunder. Han er altid nem at få fat på, svarer hurtigt og sørger for, at hele processen føles tryg og professionel. Det har været en fornøjelse at handle med ham – jeg kan varmt anbefale Casper til alle, der leder efter en pålidelig og imødekommende sælger.
Lidt startvanskeligheder med et…
Lidt startvanskeligheder med et hængertræk hvor nøglen var knækket på den bil vi købte, men bilen blev hentet på vores adresse, der blev stilt en låne bil og et par dage efter fik vi bilen retur, låsen var skiftet og bilen var tanket, som tak for vores tålmodighed. Alt i alt 5 stjerner, specielt til Nicolai 😊
God oplevelse ved salg af bil til…
God oplevelse ved salg af bil til Casper. Behagelig at tale med.
10/10 købsoplevelse hos Ilir
Jeg købte min første bil v/ Ilir hos CH Bilhus.
Det var en fin Peugeot 308, der passede til mine behov. Det var nok den bedste købsoplevelse nogensinde for mig.
Ilir er utrolig professionel og jeg havde ro i maven igennem det hele. Der var nogle enkelte småting jeg ville have fixet på bilen før jeg fik den, og der fandt jeg en rigtig god løsning sammen med Ilir, og han er så tilgængelig, forstående og bare super rar at handle med.
10/10 købsoplevelse hos Ilir. Det kan absolut varmt anbefales at købe bil hos CH Bilhus ApS 😄
Købte for et par md siden en Polo 1,6…
Købte for et par md siden en Polo 1,6 diesel. Jeg er super glad for bilen og servicen har været helt i top hele vejen igennem. Kan helt klart anbefale CH Bilhus 👍👌💪
Absolut fantastisk 🤩
Jeg har lige købt ny bil hos dem mandag i sidste uge , og jeg er helt overvældet over den fantastiske service og hjælp, der bliver ydet 🤩
Jeg havde forelsket mig i en Seat Arona, som jeg slet ikke kunne få ud af hovedet igen 🤩
Det tog ikke lang tid , så var bilen min, og der var bare styr på alting 👍🏻
Så hvis man leder efter et Bilhus med kompetente sælgere, en absolut fantastisk service og lækre biler - så er det her helt klart stedet! 🤩😎
Fantastisk oplevelse med min første bil hos CH Bilhus!
Det har seriøst været klasse at købe min første bil hos CH Bilhus. Fra start til slut følte jeg mig tryg og godt behandlet. Jeg kommer helt fra Nordsjælland, og de hentede mig endda ved stationen og kørte mig tilbage igen bagefter. Det er virkelig over forventning og siger alt om serviceniveauet her.
De var tålmodige, ærlige og hjælpsomme gennem hele processen, og jeg følte aldrig, at der blev presset noget igennem. Min nye bil er i top stand, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen.
Kan klart anbefales, især hvis du, ligesom mig, er førstegangskøber og gerne vil have en tryg og reel oplevelse hele vejen igennem. Tak for hjælpen, CH Bilhus!