CH Bilpleje & Detailing Reviews 39

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har fået brusekabinen og bil lavet hos CH Bilpleje & Detailing. Så professionelt og super arbejde. Virkelig flot og silkeblødt efterfølgende. Utrolig nem at rengøre. Fremtræder som nylakeret. Bru... See more

Rated 5 out of 5 stars

Claus er yderst kompetent og gør altid lige lidt ekstra. Claus er ikke tilfreds før mindste detalje er i orden. Jeg er yderst tilfreds med resultatet af coating af vores bil. Det var ikke en nem opg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan meget varmt anbefale CH Bilpleje. Er yderst professionelt arbejde som er blevet udført på min bil. Da bilen var helt ny ville han gerne have at forhandleren IKKE havde behandlet den med noget som... See more

Company details

1. Car Wash
  2. Auto chemistry shop
  3. Valeting service

Written by the company

Bilpleje af alle køretøjer, beskyttelse af lak, plast, glas, fælge, læder og tekstiler. Alt kan beskyttes med keramisk coating, med op til 7 års garanti på beskyttelsen. Polering og renholdelse af både nye og brugte køretøjer. Indvendig rengøring af alle køretøjer.

4.7

3-star
2-star
1-star

Professionelt arbejde ✔️

Har fået brusekabinen og bil lavet hos CH Bilpleje & Detailing.
Brusekabinen er super nem at holde flot!
Kan give vores bedste anbefalinger til CH!

21 April 2026

Reply from CH Bilpleje & Detailing

Tusind tak for de flotte stjerner.
Det er dejligt med så tilfredse kunder, og samtidig kan man hjælpe med at gøre rengøringen lettere i hverdagen. 👌

Top professionelt arbejde

Jeg er yderst tilfreds med resultatet af coating af vores bil. Det var ikke en nem opgave, at få et flot resultat ud af en noget forherliget bil fra forhandler.
Claus får.mine bedste anbefalinger

11 April 2026

Tusind tak... 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Når pris og kvalitet ikke hænger sammen... På den fede måde👌

Ultra dygtig og kompetent detailler, med en overudviklet sans for detaljen🧐
Claus er den type menneske, der ikke kan lave noget, uden at gøre det til perfektion. Det vildeste er, at hans priser er meget mere end rimelige. Der er ingen tvivl om, at han gør det af ren interesse og kærlighed til faget og bilerne, og så er han bare det sødeste menneske, der ikke kender til ordet "nej". Så hvis du går med overvejelser, om at få poleret og coatet din vogn, så behøver du ikke lede længere. Kompetencer, grundighed og faglig stolthed i kombination med sindsygt skarpe priser, gør at CH Detailing, er værd at køre rigtig langt efter👌👌

Jeg har ikke handlet på hjemmesiden, så min anmeldelse går udelukkende på Claus kompetencer, som detailer og hans arbejde med polering og coating. Både produkter og udført arbejde, er af seriøs høj kvalitet🤌

Han får lige en ekstra stjerne, for selv at være en⭐

20 August 2025

Reply from CH Bilpleje & Detailing

Hold da op! Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er jeg rigtig glad for. 🙂

Super professionelt arbejde.

Anden gang vi bruger Claus, denne gang var det vores helt nye badeværelse der blev coated, så nu er det lige så nemt at holde som bilen..
Mine allerbedste anbefalinger til Claus.

10 October 2025

Tak skal du have, Per.
Jeg er glad for jeres anmeldelse. 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Får altid en god forklaring på…

Får altid en god forklaring på produkterne, vejledning gode råd så man får et godt resultat kan varmt anbefale at handle der

17 August 2025

Mange tak for de 5 stjerner, Leif. Det er jeg rigtig glad for. 👌

Godt og grundigt håndværk

Godt og grundigt håndværk. Min bil står knivskarpt efter en omgang keramisk coating. CH Bilpleje kan klart anbefales.

1 May 2025

Reply from CH Bilpleje & Detailing

Mange tak for den flotte anmeldelde. Det glæder mig at du er tilfreds med resultatet.
Mvh
Claus

Virkelig god kundepleje

Claus har været fantastisk hele vejen igennem. Så stor anbefaling fra en kollega i bilpleje branchen.

30 December 2024

Tusind tak, Chano. For de fine ord. Det er jeg virkelig glad for. 👌🙏