Company details

1. Clothing Shop
  2. Fashion accessories shop

Written by the company

Bij Cinoza streven we ernaar om jouw winkelervaring buitengewoon te maken. Wat ons onderscheidt? Niet alleen bieden we hoogwaardige producten aan, maar we leggen ook de nadruk op snelle en betrouwbare service. Bij Cinoza investeren we in jouw tevredenheid, omdat we geloven dat shoppen meer is dan alleen het ontvangen van een product - het is een beleving. Ontdek het verschil bij Cinoza, waar we jouw wensen vooropstellen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Oplichters!!

Oplichters!!
maanden gewacht op bestelling, bestelling ineens gecanceld, geld terug gevraagd, maar er gebeurt niets. Diverse mailtjes gestuurd naar Cinoza en Josh Raghoe maar geen reactie.
Ik ga aangifte doen van oplichting.

27 May 2024
Unprompted review

FAKE? OPLICHTERS?

FAKE? OPLICHTERS?
Ik raad het niemand aan om bij Cinoza te bestellen. Ik bestelde op 9 maart een kledingstuk bij hen. Dit bedoelt om (als dit goed zou zijn) te dragen voor een feest begin mei! Dus ruim op voorhand besteld zodat dit zeker op tijd zou toekomen. Op hun website staat er letterlijk "Iedere bestelling wordt binnen 24-uur verwerkt en de gemiddelde levertijd bedraagt 7 - 14 dagen."

Ze houden zich hier duidelijk niet aan, ik stuur hun een mail hierover en ze vertelden me dat er een probleempje was en dit gecontroleerd werd door de douane, maar dat ze er nu wel spoed op hebben gezet. 2 weken later zie ik op mijn track en trace dat het pakket sinds 11 maart nog altijd niet is verandert van locatie.

Ik heb hen nogmaals proberen contacteren, meerdere malen. Geen responds meer...
In mijn laatste mail heb ik gevraagd om de bestelling te annuleren en mijn geld terug te geven.

Ik vrees dat ik andere stappen zal moeten zetten...

21 April 2024
Unprompted review

Oplichters

Slecht! Ben al 21 dagen aan het wachten op mijn bestelling! Oplichters

17 February 2024
Cinoza logo

Reply from Cinoza

Beste Rafaela,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, hoewel het spijtig is om te horen dat deze niet aan je verwachtingen voldeed.

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de lange wachttijd en het feit dat je bestelling nog niet bij je is aangekomen. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn en willen benadrukken dat we er alles aan doen om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig met het verwerken van alle bestellingen, waaronder die van jou. Het lijkt erop dat er iets mis is gegaan met de levering van jouw pakket, en we onderzoeken dit nauwkeurig om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

We willen graag benadrukken dat we onze klantenservice hoog in het vaandel dragen en streven naar een positieve ervaring voor al onze klanten. We hopen dat we je vertrouwen kunnen terugwinnen en dat je ons een nieuwe kans wilt geven om je te laten zien waar we voor staan.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team Cinoza

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look