Clinic B Beauty Reviews 10

3. Eyebrow bar
  4. Skin care clinic
  5. Waxing Hair-Removal Service

Written by the company

Jeg tilbyder behandlinger i form af ansigtsbehandlinger, massage, hårfjernelse med voks, brow lamination, lash lift og eyelash extensions. Mit fokus på kvalitet, professionel ekspertise og brug af luksuriøse produkter sikrer, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige.

4.4

3-star
2-star
1-star

KÆMPE anbefaling

Når man kommer hos Betina om det er bryn, vipper eller ansigtsbehandling, synes jeg, man altid bliver omfavnet af en varm og indbydende atmosfære, hvor servicen overstiger alle forventninger og man føler sig værdsæt. Har fået lavet vipper to andre steder, men pga Betinas ekspertise, passion og personlige service, kommer jeg kun hos hende, man ved, man altid får en fantastisk behandling. KÆMPE anbefaling

15 March 2024
Clinic B Beauty logo

Reply from Clinic B Beauty

Hvor gør det mig bare glad med de rosende ord. Tusind tak, Carina❤️
Jeg er meget taknemlig for dine besøg og din støtte☺️
De bedste hilsner
Betina

Du overrasker hvergang 🌟

Det startet allerede tilbage i november 2023, hvor jeg først gang kom ind til Betina som ny kunde, jeg manglet en der kunne klar voksbehandlinger, lash lift og farvening af både bryn og vippe. Det kunne Betina så jeg tog chancen og hold nu op en skøn kvinde der mødt mig i døren 🥰 først behandling til UG - anden behandling godt en måned senere på min fødselsdag skulle jeg forkæles og hvem have pynt op med flag og sang da jeg tråde ind af døren ja Betina 😍 desværre holdt andet lash lift ikke som først gange men den kanon kundeservice Betina levere gjore at det blev lavet igen 14 dage efter uden jeg skulle tænke mere over det, 14 dage senere i starte af feb. Var det tid til resten og endnu et lash lift, og med Betinas kanon viden og baggrund kom vi frem til at det ville mine vipper ikke kunne holde til, og efter lidt snakke frem og tilbage blev det til lash extensions og det har været den bedste beslut jeg har gjort for mig selv længe 🥰
Tusind tak for din fantastisk lille klink og ikke mindst dig 🌟

5 February 2024
Clinic B Beauty logo

Reply from Clinic B Beauty

Tusind tak for de flotte ord❤️
Det varmer utrolig meget. Jeg er så glad for dine besøg og din støtte☺️
Bedste hilsner
Betina

Rated 5 out of 5 stars

Man bliver taget så varmt imod hos…

Man bliver taget så varmt imod hos Betina. Der er en meget afslappet og dejligt atmosfære, hvor hverdagens travlhed bliver sat på pause. Jeg nyder enormt, når jeg er hos hende og få lavet ansigtsbehandling samt vipper! Kan varmt anbefales!

14 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

varm anbefaling til vipper!

Jeg har fået lavet eyelash extensions hos den sødeste behandler, der altid formår at lave mine vipper lige efter min smag! Det kan varmt anbefales til førstegangs “forbrugere” der ønsker smukke vipper der holder! Jeg går altid tilfreds derfra.

19 December 2023

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde!
Hun er rigtig god til at lave yy-lashes extensions, jeg er tilfreds med resultatet hver eneste gang. Rigtig sød person og hyggelige omgivelser.

5 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

FANTASTISK service og behandler!!

FANTASTISK service og behandler!!! Skide dygtig til sit fag og arbejde. Meget rolig og behagelig. Ved hvad hun laver og jeg kan virkelig varmt anbefale hende, uden tvivl! 🤩 her kommer jeg gerne igen, for mine bryn står altid snorlige efter en behandling hos hende!

20 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Oplevelsen kan beskrives med få ord..

Oplevelsen kan beskrives med få ord..

REN VELVÆRE! Man føler sig imødekommet, i fokus og dejligt afslappet. Betina er en vildt dygtig behandler, som ved hvad hun laver, med en rolig stemme og som er meget empatisk.

Jeg kommer glædeligt igen! Tak for de gode behandlinger ♥️

16 October 2023