Cloudplunge Reviews 31

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wauwwwwww! Wat top zeg! Ik ben er echt onwijs blij mee. Cloudplunge heeft mij niet alleen beter later slapen en wakker worden. Maar ook mijn humeur aangepast waardoor ik veel fijner in mijn vel zit en... See more

Company details

1. Herb shop
  2. Natural Foods Shop
  3. Vitamin & Supplements Shop

Written by the company

Bij Cloudplunge geloven we dat goede slaap de basis is van energie, gezondheid en prestaties. Daarom hebben wij een natuurlijk slaapzakje ontwikkeld dat mensen helpt om sneller in slaap te vallen, dieper te slapen en uitgeruster wakker te worden. Onze formule is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, met als doel om slaap op een veilige en effectieve manier te ondersteunen, zonder zware middelen of afhankelijkheid. Wij vinden dat iedereen het verdient om op een natuurlijke manier zo goed mogelijk te slapen.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Snel geleverd en precies wat ik zocht.

8 June 2026

Bedankt, Margaretha.

Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat Cloudplunge precies was wat je zocht. We hopen dat je er veel plezier van hebt. Mocht je nog vragen hebben of behoefte hebben aan slaaptips, dan mag je ons altijd mailen. We staan graag voor je klaar.

Rated 5 out of 5 stars

Vast onderdeel van mijn avond

Goede capsules, neem ze elke avond als vast onderdeel van mijn ritueel.

4 June 2026

Bedankt, Maria-Anne.

Wat fijn om te horen dat de capsules een vast onderdeel van je avondritueel zijn geworden. Mooi dat ze zo goed passen binnen je routine. Mocht je nog vragen hebben of behoefte hebben aan extra slaaptips, dan mag je ons altijd mailen. We staan graag voor je klaar.

On dort mieux

On dort tellement mieux depuis qu'on utilise cloudplunge.

11 June 2026

Merci, Anaïs.

Nous sommes ravis d’apprendre que vous dormez tellement mieux depuis que vous utilisez Cloudplunge. C’est exactement ce que nous espérons pouvoir apporter à nos clients. Si vous avez des questions ou si vous souhaitez recevoir des conseils pour mieux dormir, vous pouvez toujours nous envoyer un e-mail. Nous sommes là pour vous aider.

Cordialement,

Rated 4 out of 5 stars

Al snel verschil

Gebruik het nu drie weken en merk al verschil in mijn slaap.

13 June 2026

Bedankt, Rachida.

Wat fijn om te horen dat je na drie weken al verschil merkt in je slaap. Mooi dat Cloudplunge zo goed aansluit bij jouw avondroutine. Mocht je nog vragen hebben of behoefte hebben aan extra slaaptips, dan mag je ons altijd mailen. We staan graag voor je klaar.

Via Instagram ontdekt

Via Instagram ontdekt en blij dat ik het heb geprobeerd.

11 June 2026

Bedankt, Daisy.

Wat fijn om te horen dat je Cloudplunge via Instagram hebt ontdekt en blij bent dat je het hebt geprobeerd. Mooi dat je ons je vertrouwen hebt gegeven. Mocht je nog vragen hebben of behoefte hebben aan extra slaaptips, dan mag je ons altijd mailen. We staan graag voor je klaar.

Moeder is ook fan

Mijn moeder van 62 gebruikt het nu ook en slaapt veel beter. Ze is er heel blij mee. Mooi dat het ook voor oudere mensen werkt.

5 June 2026

Bedankt, Fenna

Wat mooi om te horen dat je moeder Cloudplunge nu ook gebruikt en veel beter slaapt. Fijn dat ze er zo blij mee is en dat het ook voor haar goed werkt. Mocht jij of je moeder nog vragen hebben of behoefte hebben aan extra slaaptips, dan mogen jullie ons altijd mailen. We staan graag voor jullie klaar.

Fijn

Fijn product, niks meer aan toe te voegen.

Bedankt, Monique.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met Cloudplunge. Soms zegt een korte review precies genoeg, mooi dat het product goed bevalt. Mocht je nog vragen hebben of behoefte hebben aan extra slaaptips, dan mag je ons altijd mailen. We staan graag voor je klaar.

Geen melatonine, wel resultaat

Slapen was voor mij nooit een probleem totdat ik een paar jaar geleden een zware periode had. Sindsdien ben ik een lichte slaper geworden en kom ik moeilijk tot rust. Ik was op zoek naar iets natuurlijks, want zware slaapmiddelen wil ik absoluut niet.

Ik las over de ingrediënten van cloudplunge en was nieuwsgierig. Vooral het feit dat er geen melatonine in zit sprak me aan. Ik heb melatonine eerder geprobeerd maar werd daar suf en wazig van de volgende ochtend. Dat wil ik niet.

Nu gebruik ik het al twee maanden en ik ben heel tevreden. Ik val sneller in slaap, slaap dieper en word uitgerust wakker. Mijn partner merkt ook dat ik rustiger ben in mijn slaap. Voor mij precies wat ik zocht.

Bedankt Elize,

Wat mooi om te lezen dat Cloudplunge precies aansluit bij wat je zocht. Fijn dat je bewust hebt gekozen voor een natuurlijke ondersteuning zonder melatonine en dat je na twee maanden merkt dat je sneller in slaap valt, dieper slaapt en uitgeruster wakker wordt. Ook mooi dat je partner verschil merkt in je nachtrust.

Simpel in gebruik

Gewoon een capsule innemen voor het slapen en klaar.

23 May 2026

Bedankt Diederick,

Fijn om te horen dat je Cloudplunge zo simpel in gebruik vindt. Juist dat gemak, gewoon een capsule innemen voor het slapen, is precies wat we belangrijk vinden voor een rustige avondroutine.

Geen onrustige nachten meer

Ik had last van onrustige nachten en lag vaak te draaien. Sinds ik cloudplunge neem is dat veel minder. Word ook niet meer moe wakker.

8 June 2026

Bedankt Valerie,

Wat fijn om te horen dat je nachten rustiger zijn geworden sinds je Cloudplunge gebruikt. Mooi dat je minder ligt te draaien en ook niet meer moe wakker wordt. Dat is precies het verschil waar we blij van worden.

Vriendin ook fan

Mijn vriendin gebruikt het ook en we zijn allebei enthousiast.

28 May 2026

Bedankt Caroline,

Wat leuk om te horen dat je vriendin Cloudplunge ook gebruikt en dat jullie allebei enthousiast zijn. Fijn dat het product voor jullie allebei goed bevalt.

Meer energie overdag

Ik gebruik cloudplunge nu een maand of zes weken en ben heel tevreden. Ik val sneller in slaap dan vroeger en word ook minder vaak wakker. Overdag heb ik meer energie en dat is precies wat ik nodig had. Ga zeker opnieuw bestellen.

20 May 2026

Bedankt Fleurence,

Wat fijn om te horen dat je na een maand of zes weken zo tevreden bent over Cloudplunge. Mooi dat je sneller in slaap valt, minder vaak wakker wordt en overdag meer energie ervaart. Precies dat verschil in de nacht en overdag is waar we het voor doen.

Kostbare slaap als moeder

Als moeder van twee kleine kinderen is slaap echt kostbaar. Als ik dan eindelijk kan slapen wil ik niet nog een uur liggen woelen. Dit helpt echt.

16 May 2026

Bedankt Fiorella,

Wat mooi om te horen dat Cloudplunge je helpt op de momenten waarop slaap extra kostbaar is. Als moeder van twee kleine kinderen wil je de rust die je krijgt natuurlijk zo goed mogelijk benutten, dus fijn dat je minder ligt te woelen en sneller tot rust komt.

Deutlich besser schlafen

Seit ich cloudplunge nehme, schlafe ich deutlich besser.

1 June 2026

Vielen Dank Saskia,

Wie schön zu hören, dass du deutlich besser schläfst, seit du Cloudplunge verwendest. Genau solche Erfahrungen freuen uns sehr, denn eine gute Nachtruhe macht im Alltag einen großen Unterschied.
Falls du noch Fragen hast oder zusätzliche Schlaftipps möchtest, kannst du uns jederzeit eine E-Mail schreiben. Wir sind gerne für dich da.

Herzliche Grüße,

Werkt echt

Werkt egt goed, slaap veel dieper dan voorheen.

Bedankt Beatrix,

Wat fijn om te horen dat Cloudplunge echt goed voor je werkt. Mooi dat je veel dieper slaapt dan voorheen, dat is precies het soort verschil waar we blij van worden.

Sceptisch maar overtuigd

Ik was best skeptisch toen ik cloudplunge voor het eerst zag. Weer een supplement dat belooft dat je beter gaat slapen. Ik had er al genoeg geprobeerd zonder veel resultaat. Maar de ingrediënten zagen er goed uit en ik dacht, één keer nog. Na twee weken merkte ik echt verschil. Ik val sneller in slaap en word niet meer moe wakker. Dat laatste is voor mij het grootste verschil. Ik sta nu op met energie en dat had ik al heel lang niet meer.

1 June 2026

Bedankt Joy,

Wat fijn om te lezen dat je ondanks je twijfel toch hebt besloten om Cloudplunge te proberen. Mooi dat je na twee weken echt verschil merkte, sneller in slaap valt en vooral niet meer moe wakker wordt. Opstaan met energie na zo’n lange tijd is een waardevol verschil.

Alles top

Snelle levering, goed product, geen klachten.

27 May 2026

Bedankt Pip,

Fijn om te horen dat alles naar wens is, van de snelle levering tot het product zelf. Mooi dat je tevreden bent en geen klachten hebt.

Makkelijk en effectief

Makkelijk in te nemen en het werkt goed.

22 May 2026

Bedankt Damaris,

Fijn om te horen dat je Cloudplunge makkelijk in te nemen vindt en dat het goed voor je werkt. Mooi dat het zo eenvoudig past binnen je avondroutine en tegelijk het gewenste effect geeft.

Tip van mijn zus

Mijn zus had het aangeraden en ik ben blij dat ik het heb geprobeerd. Ik slaap rustiger en voel me overdag fitter.

14 May 2026

Bedankt Sara,

Wat fijn om te horen dat je Cloudplunge via je zus hebt ontdekt en blij bent dat je het hebt geprobeerd. Mooi dat je rustiger slaapt en je overdag fitter voelt, dat is precies het verschil dat goede slaap kan maken.

Derde bestelling alweer

Blijf er tevreden over, al mijn derde bestelling.

3 June 2026

Bedankt Saskia,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden blijft over Cloudplunge en inmiddels al je derde bestelling hebt geplaatst. Dat vertrouwen waarderen we enorm.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look