See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Commande de chaises reçue récemment avec des défauts visibles dès la réception (traces d’usure constatées immédiatement et documentées par photos). Le litige porte aujourd’hui sur la prise en... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik bestel 6 eetkamerstoelen om er 5 minuten na mijn betaling achter te komen dat ik de verkeerde heb besteld. Ik bel zenuwachtig op, maar de meneer aan de telefoon zegt dat het geen probleem is. Z... See more

Company details

1. Home Furniture Shop

Written by the company

Verander het uiterlijk van uw huis, verander het perspectief van anderen.

Contact info

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Expérience déplorable

Le litige porte aujourd’hui sur la prise en charge : le vendeur refuse un remboursement intégral et évoque une décote au motif que le produit aurait été monté, alors même que les défauts ont été signalés dans les délais.

En parallèle, les modalités de retour s’avèrent compliquées, aucun point relais n’acceptant les colis à ce jour, ce qui bloque concrètement la procédure de renvoi.

À ce stade, aucune solution ne m’a été proposée.

Expérience déplorable.

17 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit en slechte service

Ik heb 4 beige stoffen stoelen besteld. Na 2 weken begint de stof te vervellen. En heb ik nu kale plekken op me stoel. Ik heb contact gehad met colenis. En heb duidelijk de foto’s laten zien. En helaas ben ik niet goed geholpen. Zij gaven aan: dat ik 1 stoel moest opsturen zodat zij konden beoordelen of het aan mij lag of een fabrieks fout. Dus ik mag lang wachten op iets wat hun fout is. Na 2 weken horen er geen kale stoffen plekken te zijn. Ik koop hier nooit meer, puur om het feit dat de klanten service je niet serieus neemt.en mijn probleem niet opgelost hebben.

17 March 2026
Colenis logo

Reply from Colenis

Beste,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring. Wij begrijpen dat het vervelend is dat de stof van de stoelen na korte tijd tekenen van slijtage vertoont. Dit is uiteraard niet de kwaliteit die wij willen leveren.

Na uw melding op 14/03 hebben wij uw dossier bekeken en, om u correct verder te kunnen helpen, gevraagd om één zitting naar ons terug te sturen. Dit is nodig zodat wij het probleem kunnen beoordelen en kunnen nagaan of het om een fabricagefout gaat. Deze werkwijze is standaard en wordt gehanteerd om een correcte en eerlijke oplossing te kunnen bieden.

Wij hebben u hiervoor ook een gratis retourlabel bezorgd, zodat dit zonder extra kosten voor u kan verlopen. Zodra wij de zitting ontvangen en hebben kunnen beoordelen, helpen wij u uiteraard zo snel mogelijk verder met een passende oplossing.

Colenis

Rated 5 out of 5 stars

Perfecte service en stoelen.

Ik bel zenuwachtig op, maar de meneer aan de telefoon zegt dat het geen probleem is. Ze zijn dezelfde prijs en hij gaat het regelen.
Ik heb ze maandag einde dag besteld en woensdag worden ze al bezorgd.
Het zijn de goede stoelen en ze zijn ook nog eens helemaal perfect qua kleur en design.
Bedankt Colenis.

16 March 2026

Super klantvriendelijk bedrijf

Zaterdag de 31e januari 6 eetkamerstoelen besteld en woensdag 4 febuari al geleverd. Helaas bleek 1 vd stoelpoten verbogen te zijn, maar na 1 telefoontje werd set poten de volgende dag al nageleverd!! Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en zeker ook over de mooie stoelen!

4 February 2026
Rated 4 out of 5 stars

4 barstoelen gekocht

4 barstoelen gekocht . Bij telefonisch contact omtrent een vraag , heel vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. De stoelen zijn perfect geleverd . Voor herhaling vatbaar ( indien oog op nieuw meubel in de toekomst (
Sophie

7 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

De stoelen werden zeer snel bezorgd

De stoelen werden zeer snel bezorgd. Ik had een klein probleempje, maar dit werd binnen een paar uur opgelost en er werden direct nieuwe poten verzonden. De service is echt top en de stoelen zijn supermooi en van zeer goede kwaliteit. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

6 January 2026

Aanrader !

6 stoelen gekocht. Hele fijne service en goed contact.
Ook snelle verzending.
Erg blij met onze nieuwe eettafel stoelen.

14 November 2025

Maakt het verschil

Vaker besteld bij dit bedrijf, en altijd snel en in goede orde bezorgd!! Mijn moeder was op het moment van bezorgen alleen thuis en kon het pakket niet zelf naar boven tillen. Ondanks dat het niet de taak was vd bezorger, verleende hij extra service door dit naar boven te tillen. Top top top!!

27 October 2025

Top service!

8 eetkamerstoelen besteld die we gezien hadden initieel bij een andere verkoper. Besteld om 16h, heel snel gebeld om te laten weten dat ik per ongeluk het verkeerde leveradres had ingesteld. Werd direct aangepast en dag erna om 13h geleverd op onze aangeduide veilige plek in het GLS portaal. Wat een service!

9 October 2025
Rated 4 out of 5 stars

Prijs /kwaliteit is oké.

Prijs /kwaliteit is oké. Had verkeerde kleur besteld en zonder problemen geld terug gekregen. Ter plaatse gaan zien voor de juiste kleur. Ik ben tevreden 😀

2 September 2025

Top-service

Wij hebben in juli 8 stoelen (twee sets) gekocht bij Colenis. Toen we de stoelen gingen monteren bleek een ervan een verkeerde kleur te hebben. Ik heb hiervoor gebeld en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Drie dagen later werd mijn stoel persoonlijk gewisseld.
Zeer tevreden over de stoelen maar zeker ook over de sevice!!

4 September 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look