Cool Blue Reviews 11

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

op de webshop van COOL BLUE staat foute…

op de webshop van COOL BLUE staat foute info (misschien wel bewust). Ik kocht een artikel met vermelding: vandaag besteld, morgen geleverd, dit was ook zo bevestigd na betaling. drie dagen later nog géén artikel ontvangen, ook géén boodschap van vertraging. Heb de dag na bestelling gebeld met klantendienst, daar bevestigde men mij dat het artikel was ingepakt. drie dagen later nog niks ontvangen. Als je kijkt op de webshop, staat het artikel nog steeds als vandaag besteld morgen geleverd. Dit zijn géén eerlijke praktijken.

25 March 2026

Bereits benutztes Produkt erhalten, Retoure abgelehnt

Ich habe ein medizinisches Messgerät (BeamO) bestellt. Das Gerät war bereits geöffnet und verschmutzt, deswegen habe ich es mit der Begründung zurückgeschickt. Die Retoure wurde jedoch abgelehnt, da das Gerät verschmutzt ist, was ja der Grund für die Rücksendung war.

Ich kann nur zur Vorsicht raten bei Bestellung bei dieser Firma.

23 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ich kann die Reaktion des…

Ich kann die Reaktion des Kundenservices im Zusammenhang mit Ihrem Unmut, Ihrer Frustration und Ihrer Verärgerung zu den zahlreichen Kundenbeschwerden nachvollziehen, insbesondere, wenn die Qualität und die Lieferzusagen nicht eingehalten werden. Offensichtlich ist der Kundenservice sehr darum bemüht, trotz seiner Überforderung Prozessverbesserungen im Sinne der bemängelten Abläufe und der beanstandeten Warenqualität unter den bestehenden Rahmenbedingungen und Gewinneinschränkungen umzusetzen. Ich bin überzeugt, dass der Kundenservice im Interesse des Unternehmens handelt und in der Konsequenz eindeutig darüber verärgert ist, dass er die Zusicherungen gegenüber den Kunden nicht erfüllen kann. Das ist das Ergebnis, wenn man die Interessen des Unternehmens verfolgt, aber seinen Zusagen gegenüber den Kunden nicht nachkommen kann. So entstehen hierbei Zielkonflikte, wie sie bei Amazon nicht auftreten. Das Unternehmen wird die Erwartungen des konkurrenzorientierten Marktes mittelfristig nicht erfüllen können, besonders weil Amazon und andere E-Commerce-Portale den Kundenwünschen gegenüber zuverlässiger, glaubwürdiger, vertrauensvoller und qualitätsorientierter erfüllen.

31 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

cool blue wat een waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf,Philips Senseo Maestro eind oktober online gekocht. Nu inmiddels 2de reparatie gehad en nog niet goed. Voor de reparatie contact gehad met klachtenafdeling en werd er gezegd dat als na deze reparatie het apparaat niet zou voldoen dat er dan naar een passende oplossing zou worden gezocht. Heb vandaagklachtenafdeling gemaild dat ik mijn geld terug eis. Wordt er doodgewoon gezegd dat er pas na 3 reparaties een oplossing wordt gezocht. Ik vind dit di te zot voor woorden. Niks geen vervanging, ik koop niks meer bij dit bedrijf.

18 March 2025

WAARDELOZE SERVICE

Tja… koop vooral hier was het advies geweldige service.
Nou vast… zolang het product niets mankeert.
We kochten hier een tv van Philips. Maar wat een ellende ik heb hem 4 keer aan kunnen hebben terwijl het werkte naar behoren (in ruim een jaar) in totaal misschien 15 x aan gehad en altijd gezeur of een update nodig, of geen beeld, geen geluid. Alleen maar groene blokken in beeld. Ik wil niets moeten doen voordat een tv werkt iedere keer ik wil het aanzetten en het moet werken.
Er wordt een monteur gestuurd die een update doet en zegt niets aan de hand. Ja tot een week later, weer een monteur zelfde verhaal.
Ze gaan in zee met bedrijven die zeker hun nek niet uitsteken en even verder gaan dan een pleister plakken.
Dit apparaat is gewoon niet goed
Als bedrijf zou je dat moeten erkennen en het product vervangen.
Ik vind het echt schandalig en de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt van een organisatie.
Ik zou een ieder afraden om hier te kopen als je nog goede service nadien wil.
WAARDELOOS dure tv die niet werkt naar behoren

26 February 2025

Keinerlei Unterstützung bei verlorenem Paket

Keine Hilfe bei einem verlorengegangenen Paket. DHL sagt mir, ich soll mich an Cool Blue wenden, denn sie könnten als Händler eine offizielle Nachforschung anweisen. Cool Blue hilft nicht und sagt, ich soll mich an DHL wenden. Paket ist weg, Geld wird nicht zurückerstattet.

5 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Nooit meer een glimlach voor Cool Blue!…

Alles met een glimlach geldt zeker voor de medewerkers in de winkel! Maar o wee als de duur gekochte laptop mankementen vertoont! Coolblue speelt t klaar om keer op keer de zogenaamd gerepareerde laptop terug te sturen en de kosten op de gebruiker te verhalen omdat t niet binnen de garantie zou vallen, schandalig!
Nooit meer een glimlach voor Cool blue!

2 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

In Den Bosch heeft Sil mij uitstekend…perfecte hulp

In Den Bosch heeft Sil mij uitstekend geholpen. Al twee keer. Zo perfect. Je bent nooit teveel. Altijd drinken erbij, duidelijke uitleg, een man die van wanten weet.
Alle vragen werden netjes behandeld en uitgelegd.
Empathie door deze man wordt door mij erg gewaardeerd.
De winkel is goed bereikbaar met scootmobiel. Een winkel waar je graag wat gaat kopen omdat je goed geholpen wordt. Dank je Sil !! Tot de volgende keer.

18 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Très déçue - Article renvoyé pour réparation mais rien n'a été fait

Très déçue. J'ai renvoyé mon imprimante Epson en réparation après seulement qques semaines d'utilisation domestique . Ils me l'ont renvoyée après plus d'un mois avec des cartouches vides (alors qu'elles étaient neuves) et aucune réparation n'a été faite car le réservoir de maintenance est toujours en fin de vie !!!! C'est lamentable. Je veux un retour et un remboursement.

3 April 2023
Rated 1 out of 5 stars

Fout op fout op fout!!!!!

Fout op fout op fout!!!!!
Website tv geeft aan dat de voetjes tv verstelbaar zijn wat bij installatie niet zo is. Tv wordt meegenomen. Andere tv met middenvoet besteld. Nieuwe afspraak in verpleegtehuis, bezorger gaat naar factuur adres ipv bezorg adres. Nieuwe afspraak; bij de 2de tijd indicatie staat weer het factuur adres, dit op tijd kunnen bijsturen. Bezorger komt 3 kwartier te laat en heeft geen tv bij zich dacht dat tv er was????
De betaling van 1ste tv zou verrekend worden met de 2de. Toch weer factuur. Twee verschillende prijzen dezelfde tv!
Aanstaande donderdag nieuwe afspraak?? Dit alles met mijn autistische tante van 80 die mij constant belt. U begrijpt dat de glimlach van Cool blue voor mij voor altijd een no go is geworden. Er wordt slecht gecommuniceerd, geen aanspreekpunt, steeds een half uur in de wacht en een chaos die niemand kan begrijpen en niemand die zich verantwoordelijk voelt voor het hele proces. Dus ik zou zeggen bezint eer gij begint met dit bedrijf.
Elly met een☹️

7 March 2023
Rated 1 out of 5 stars

Cool blue zegt te leveren op zondag

Cool blue zegt te leveren op zondag, maar levert helemaal niks. Waardeloos bedrijf dat probeert uniek te zijn door te leveren op zondagen. Uiteindelijk liegen en bedriegen ze en leveren helemaal niks. Wanneer je bestelt op zaterdag ontvang je dit op z'n vroegst op dinsdag. Walgelijke leugens over snelle levering....komt niks van terrecht. Loozers!!

7 January 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look