2.5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Geld weg en niet leveren!!!

26-3-2025 een artikel besteld en betaald per ideal. netjes de bestelbevestiging ontvangen. Helaas daarna nooit meer iets van gehoord en het zilveren hangertje nooit ontvangen.
Gisteren maar eens gevraagd voor een reactie, welke niet beantwoord wordt.
Slecht, heel slecht.

18 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Artikel niet geleverd, reageert niet op email

Ik heb meer dan twee weken geleden een bestelling geplaatst van een artikel waar bij stond dat het binnen 2-7 dagen geleverd zou worden. Toen ik na deze periode nog niets had gehoord, heb ik een mail gestuurd om te vragen of ze een tijdsindicatie hadden wanneer ik de ketting kan verwachten. Hier heb ik nooit meer antwoord op gehad.

Mogelijk gaat het hier om oplichting of ze hebben hun zaken gewoon niet op orde. Welke van de twee het ook is, ik raad af om hier te bestellen.

26 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

een prachtige ring ontvangen

De bouvierring kwam maar niet aan, bleek datPost.nl zijn werk niet goed had gedaan.
Daar kun je als bedrijf niets aan doen.
Ik kan niet anders zeggen dat het allemaal goed is opgelost en ik ben blij met een hele mooie ring die al zijn geld waard is.

6 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Tevreden klant.

Vandaag mijn bestelde ring ontvangen. De bestelling heb ik gedaan op 5 mei jl. de wachttijd is wel langer dan vermeld. Na een mail naar Cooldog ben ik gebeld met uitleg over de langere levertijd. Ik ben correct en netjes te woord gestaan. De ring is prachtig en zeker zijn geld waard. Ben er echt heel blij mee. Sorry voor de mensen die een andere ervaring hebben, maar ik ben dik tevreden. Nee, ik ben geen familie of aandeelhouder haha. Gewoon een tevreden klant. Groetjes Edith

29 May 2024

Achtung Betrüger

Achtung Betrüger, obwohl alles über PayPal bezahlt wurde, kam die Bestellung nicht an. Es hieß dann es stimmt etwas nicht mit der PayPal Zahlung und die Ware liegt aber schon zum Versand bereit. .... Hab den Käuferschutz bei PayPal aktiviert und hoffe das Geld zurück zu bekommen.

17 February 2024

Vorsichtig

Vorsichtig, Betrüger!!!
Hatte vor Weihnachten 23 einen massiven silbernen Anhänger mit versichertem Versand bestellt. Nach einer Woche hin geschrieben. Keine Antwort. Über PayPal eine Nachricht verschicken lassen... Antwort kam postwendend...Ich sollte noch warten, sie stellen den Anhänger in der eigenen Werkstatt her, weil er nicht mehr auf Lager ist. Nach einer weiteren Woche
hin geschrieben, keine Antwort mehr.
Bei PayPal Anfang Januar wieder beschwert und es kam keine Antwort mehr. Mitte Januar dann den Käuferschutz aktiviert und Gott sei Dank hat PayPal zu meinen Gunsten entschieden. Ich habe mein Geld zurück erhalten.
Niemals wieder.

8 December 2023

Oplichters eerste klas!

27 nov een bestelling gedaan via hun website, tot op heden niets ontvangen en geen reactie op tig mails en uiteindelijk verzoek om terugbetaling. Het telefoonnummer op de website is chronisch in gesprek...
Pure oplichterij, niet in trappen!!

15 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

foutieve informatie op website, verkeerde product opgestuurd

Op 26 juni bestelling geplaatst , via hun eigen website
( .NL !! ) waar toen duidelijk op stond binnen 7 dagen verzonden , tenzij uit voorraad en dan werd het zo snel mogelijk bijgemaakt "in eigen atelier" , op 3 en 8 juli en 6 augustus mail gestuurd om meer informatie te vragen over eventuele levertermijn en ook om mijn geld terug te vragen op 6 augustus. Dan ineens wel een reactie na meer dan een maand wachten zonder iets te horen. Dan krijg ik op 28 augustus aangetekende internationale zending , vanuit Spanje?! met een klein reclamebriefje van hun website erin alsook een totaal ander en dus verkeerd hangertje. Spijtig dat ik hier geen foto's kan plaatsen om het verschil aan te tonen.

29 August 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look