Op Couponcode plaatsen ze iedere dag de nieuwste kortingscodes. Dus ik kijk in ieder geval als ik iets online wil bestellen of er nog een korting mogelijk is voor die webshop. En zo vaak mogelijk om t... See more
See what reviewers are saying
Wij zijn wezen eten bij Plato in Den Haag en ik moet zeggen het was fantastisch. Heel erg goed eten en gezellige bediening. Een minpuntje, niet voor ons, maar misschien voor oudere mensen, het perso... See more
Een paar keer heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de kortingscodes die Couponcode.nu beschikbaar heeft. Tip als je toch nog even op zoek wilt gaan naar een korting voordat je iets online koopt.
Enorm goed bevallen. Prima vlees, stokbrood, salades, heerlijk. Alleen de sausjes vielen minder in de smaak, hoewel de satesaus was heerlijk.
Overzicht in online korting
Deze website helpt mij met het vinden van de beste kortingen op het web. Ik bekijk de website regelmatig om te checken of er nog aantrekkelijke kortingen of aanbiedingen zijn. Het biedt mij een goed overzicht van lopende kortingsacties bij allerlei webwinkels! Dit maakt het online kopen van producten goedkoper en leuker!
Voordeel = altijd goed
Meer voordeel is altijd goed; zeker in deze tijd! Deze site faciliteert in je zoektocht naar een geschikt kado voor jezelf of anderen.
Voordelig
Veel korting voor grote sites zoals bol.com, just eat en vele andere
Gratis verzending
Ik heb laatst wat boeken besteld bij Bol en was op zoek naar gratis verzending. Gevonden op deze site en dus hoefde ik niks te betalen voor het bezorgen, ideaal!
Zo makkelijk kan het zijn.
Ik bestel regelmatig kleding en boeken online. Je hebt tegenwoordig bij bijna elke webshop wel een mogelijkheid om een kortingscode in te voeren. Daarom ben ik eens gaan zoeken en toen kwam ik op deze site uit. Nu kijk ik altijd eerst even op deze site en meestal hebben ze wel een leuke actie!
I love Korting
Goede kortingscodesite! Laatst bij Zalando schoenen besteld met een kortingscode van couponcode.nu. Ook andere codes aanwezig voor o.a. Dell en H&M of gratis verzenden bij Bol.com! Altijd fijn!
Veel kortingscodes
Voor veel van mijn online aankopen heeft couponcode.nu kortingscodes. Dit heeft mij inmiddels al vele euro's gescheeld. Ook navigeert de site erg prettig.
Geldbesparend
Toen ik voor een couponcode voor Bol.com aan het zoeken was kwam ik bij deze site uit. Dankzij hun kreeg hoefde ik geen verzendkosten te betalen. Handig!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.