CP Webdesign Reviews 6

TrustScore 4 out of 5

3.8

1. Web designer

Written by the company

Hos CP Webdesign laver vi professionelle og skræddersyede hjemmesider, der er mobilvenlige, brugervenlige og tilpasset din virksomheds behov.

3.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 1 out of 5 stars

Desværre er hjemmesiderne dårlig…

Desværre er hjemmesiderne dårlig kvalitet og ikke mobiloptimeret. Ville ikke bruge dem igen.

23 January 2026
CP Webdesign logo

Reply from CP Webdesign

Hej Ella,

Det er jeg ked af at høre, men jeg har aldrig hjulpet dig med en hjemmeside, så jeg ved ikke, hvorfor du kommer med denne anmeldelse.
Hvis du har brug for hjælp til optimering af din hjemmeside, vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Mvh Casper
CP Webdesign

Flot hjemmeside

Casper, som står bag CP Webdesign, har lavet min hjemmeside (capeconsulting.dk). Før Casper’s hjælp havde jeg selv forsøgt mig frem via Wordpress, men det var for svært og tog for lang tid for mig at lave et pænt design, og derfor bad jeg Casper om at tage over.
Jeg har været meget tilfreds med hans hjælp og samarbejdet om hjemmesiden. Det gik hurtigt med at få siden op og køre, og Casper er god til at lytte til ens idéer og ønsker og at få dem ført ud i livet.
Jeg er meget glad for min hjemmeside, og jeg bruger stadig Casper og CP Webdesign til at justere og opdatere hjemmesiden, når der er behov for det.
Kan varmt anbefales!

12 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Greve Billard Klub (GBK) har brugt CPWEBDESIGN og gør det gerne igen!

Greve Billard Klub (GBK) har brugt cpwebdesign ifm. erstatning af klubbens gamle hjemmeside med en ny tidssvarende hjemmeside.
Caspers samarbejde med klubbens webmaster har været meget professionelt og fleksibelt på den måde, at Casper har stået for opbygningen og designet af den nye hjemmeside helt fra bunden. Baseret på de ønsker og krav, som klubbens bestyrelse og webmaster havde specificeret, har Casper frembragt et oplæg incl. en hel del nyt indhold og flot design, som gør siden meget imødekommende og brugervenlig for både klubbens medlemmer, og især for nye interesserede billardspillere, som ønsker at se, hvad GBK kan tilbyde.

Det har blandt andet været ønsket, at Casper skulle inddrage og overdrage resultatet til klubbens webmaster, så klubben fremadrettet selv kunne stå for vedligeholdelsen og kun efter behov trække på Casper ifm. ønsker om ny funktionalitet m.m. Hele forløbet har været gnidningsfrit og opdelt i etaper, som har holdt sig indenfor de aftalte rammer, uden nogen overraskelser og ekstra omkostninger.

Resultatet har været mærkbart fra dag 1 efter lanceringen af klubbens nye hjemmeside. Klubben har på kort tid erhvervet flere nye medlemmer, som har googlet klubbens nye hjemmeside (SEO), som indeholder overskuelige og interessevækkende oplysninger om klubben. Henvendelser til, samt indmeldelse i klubben sker nu enkelt og let via kontaktformularer på hjemmesiden, så manuelt papirarbejde er unødvendigt.

Har du brug for en ny hjemmeside, eller en hel eller delvis renovering af din hjemmeside, så er det absolut værd at tage en snak med Casper. Han går engageret til opgaven, og kommer med et oplæg og et prisniveau, der hænger godt sammen.

7 April 2025

Anbefaler CP Webdesign til nye hjemmesider

Samarbejdet med Casper og CP Webdesign har været rigtig godt fra start til slut. Dialogen har været let, hurtig og løsningsorienteret, og jeg har oplevet en stor forståelse for både formål og målgruppe på de to meget forskellige hjemmesider. Den eneste lille anke var, at Casper foretrækker skriftlig kommunikation frem for telefon – det skulle jeg lige vænne mig til, men det fungerede faktisk fint i praksis.
Begge mine sider lever fuldt ud op til mine forventninger. Designet er professionelt, overskueligt og funktionelt, og Casper har været god til at omsætte mine idéer og input til konkrete løsninger, der fungerer i hverdagen.
Jeg vil varmt anbefale CP Webdesign til andre, der ønsker en samarbejdspartner, som er struktureret, holder sine aftaler og leverer høj kvalitet til en fornuftig pris. Casper er engageret, fleksibel og tager ansvar for, at man står tilbage med et resultat, man kan være stolt af.

1 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Min oplevelse med samarbejdet har været…

Min oplevelse med samarbejdet har været helt fantastisk. Jeg vil gerne fremhæve den professionalisme og lydhørhed, der har været gennem hele processen. Kommunikationen har været hurtig og effektiv. Du har ydermere bidraget til hjemmesiden med gode og fangende tekster. Det har været og er en fornøjelse.🤗Hjemmesiden lever ikke bare op til mine forventninger – den overgår dem fuldstændigt. Resultat er utrolig flot, funktionelt og præcis. Jeg er meget imponeret over kvaliteten.Jeg kan varmt anbefale CP Webdesign til alle og gør det allerede. Det er sjældent, man oplever et så gnidningsfrit samarbejde og tilfredsstillende resultat.

10 August 2025

Super oplevelse

Super oplevelse, fra start til slut. Vi meget glade for vores ny hjemmeside, den er helt som ønskede og til aftalt pris. God sparring og prof kommunikation. Kan absolut anbefale at tage fat i Casper hvis i skal have lavet noget omkring hjemmesider. ***** her fra.

16 December 2025

Take a closer look