Cutit.no Reviews 99

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bladet som jeg bestilte passet med en fôring. Prøvd å skjære et par kutt, ser frem til å kjøpe et blad til til den andre sagen. Jeg kjøpte sirkelsag blad til milwaukee fuel sag, husk du må bestille fô... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og utmerkede produkter. Er selv tømrer og har i alle pr brukt mye penger på sagblad. Endelig er det noen som leverer samme om ikke bedre kvalitet til en brøkdel. Godt att cutit har... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fikk veldig god hjelp og service. Hadde et sverd av ukjent type. Sendte inn mål og fikk riktig sverd med en gang.

Rated 5 out of 5 stars

Meget fornøyd med ordrene og produktene jeg har kjøpt til nå . Sverd og kjede til Husqvarna 445 og Stihl MS 260 . God pris , kjapp levering og veldig god service. Anbefaler og kommer til å handle igje... See more

Company details

1. Tool shop

Written by the company

Cutit.no skal vær din leverandør som sparer deg for unødvendig kostnad på produkter. Vi fikser en god «cutit» pris til deg som sluttkunde! Vi selger alt fra multikutterblader, bajonett, stikksag, sagkjede til forskjellig nyttig utstyr.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Det gikk kjapt å enkelt

Det gikk kjapt å enkelt. Eneste minuset er at, jeg kjøpte sagkjeder. Og etter 1 times bruk når jeg skulle slipe kjedet for første gang så ser jeg att 1 tann er knekt.

18 January 2025

Reply from Cutit.no

Arg. Det kan jo vær så mye forskjellig som er årsaken til det. Om det har vært stein i barken på tre, eller vært uheldig. Kanskje har sveising og noe fra fabrikken vært ikke helt bra. Men skjer dette flere ganger vil vi gjerne at du sender oss mail så vi får sendt til fabrikken :)

Rated 4 out of 5 stars

God pris og rask levering

God pris og rask levering. Dessverre betyr leveringen med ‘Helt hjem’ at jeg må kjøre over 30 km hver vei for å hente pakken.

20 January 2025

Reply from Cutit.no

Tusen hjertelig takk for tilbakemelding. Setter jeg stor pris på :)
Helthjem er ikke alltid rett hjem. Spesielt når det er adresser som ikke er storbyer. Men skriv i merknadsfeltet at du ønsker å sende med annen leverandør. Så fikser vi det :)

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig levering

Har ikke fått testet varen, men kommet ikke til å handle mer pga transporten.
Rett hjem er ikke rett hjem. Måtte kjøre flere mil for å hente pakken. Har service punkt for Bring og Postnor 1 km unna, nå måtte man kjøre flere mil for henting.

29 December 2024

Reply from Cutit.no

Hei Bjørn. Det er trist å lese. Men av og til så hender det at ikke helthjem klarer å levere på adresser som er ikke sentrale. Vel og merke godt dette skjer med andre selskaper også. Og det forstår vi godt hender og skjer i dagens verden med alle pakker som sendes. ** helthjem går over til postnord og andre selskaper. Som gjør at det blir et hentestested de sender til. At den er da langt borte i fra deg er bare å beklage. Men det er vel en grunn for at det da blir levert et stykke fra huset ditt. Uten at jeg vet hvorfor. Men jeg antar du ikke har en butikk 100 meter fra der du bor.
Om du skulle bestille i fremtiden. Så er det veldig enkel sak å gi beskjed om at vi kan sende med andre selskaper. Vi har mange kunder og firma som gjør dette så jeg ser ikke det som et problem. 😍 Vi har mange kunder som vet om dette fra før av. Dem får varelevering 1 gang i uken fra posten norge, fordi dem bor på adresser som ikke har daglig post. Og da gir dem beskjed om slik. Så ordner vi alltid det 😍 Hadde vært en enkel sak fra vår side om du hadde gitt beskjed om det. ☺️😉

Dere er billige

Dere er billige. Varen kom kjapt. Minuset er att helt hjem er ikkje så flinke som dere.

1 January 2025

Reply from Cutit.no

Tusen hjertelig takk for tilbakemelding. Neste gang du bestiller. Skriv i merknadsfeltet hvilke selskap du ønsker. Så fikser vi det. Enkleste i verden å sende med andre selskaper 😍😍

Rated 5 out of 5 stars

Gode priser og gode sagblader!

Ryddig og enkel nettside, gode priser på bladene og god kvalitet! Får jobben gjort til en brøkdel av prisen du betaler for blader fra de store produsentene! Rask leveranse og.

31 December 2024

Reply from Cutit.no

Tusen hjertelig takk for tilbakemelding :) Setter jeg virkelig pris på.

Rated 1 out of 5 stars

Hei venter fortsatt på pannen

Venter fortsatt på pakken

29 November 2024

Reply from Cutit.no

Venter på pakken. Det er alltid kjipt.
Når tok du kontakt med oss?
Vi har ikke hørt noe om dette tidligere.
Først her på trustpilot jeg ser du legger igjen anmeldelse. 🫣😢
Jeg antar du har tatt kontakt med frakt leverandøren? Eller?
Håper du neste gang undersøker litt før du legger igjen anmeldelse som ikke har med nettbutikken å gjør, men med helthjem. 👍

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look