Cykelpartner Reviews 17

1-star

Rated 2 out of 5 stars

Rabatten var lavet af ren luft

Rabatten var lavet af ren luft
Jeg har før købt hos cykelpartner, prisen for deres varer er i den høje ende.
Nu var min bagcykelkurv kaputt, den er begyndt at knække. Jeg søgte derfor cykelpartner og min opmærksomhed faldt på op til flere fund på google, "Få 20 procent i rabat i hele oktober. Der blev imidlertid IKKE trukket nogen rabat, selvom man blev ledt direkte til cykelpartners side. Jeg var heldig at træffe en medarbejder telefonisk, adspurgt om den lovede rabat, kendte han intet til dette. Jeg bad ham om at google rabatkode, han mente nu, at det var noget plat et andet firma havde uploadet. Cykelpartner giver ikke rabat til NOGEN, undtaget deres nedsatte varer. Hvis dette er rigtigt, så ville det klæde virksomheden at skrive det på hjemmesiden, altså at der er falske links i omløb. Kurven skulle være sendt samme dag, firmaet Bring skriver at de først hentede den dagen efter. Den er stadig ikke ankommet, men det skyldes måske Bring.

6 October 2022
Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfreds med varer og service

Bestilte de ønskede varer og modtog dem som lovet. Alt var som forventet : bla. cykeltaske, halsedisse, børne cykelkurv, så er meget tilfreds. Havde ikke læst anmeldelser her på Trust pilot inden jeg bestilte, ellers var jeg nok blevet betænkelig, men for min handel gik alt super fint

14 July 2022
Rated 1 out of 5 stars

Fortjener ikke engang én stjerne.

Fortjener ikke engang én stjerne.
1) Levering forsinket i flere dage i.h.t. den publicerede leveringstid.
2) Cykelbaglygte kunne ikke åbnes selv om den visuelle vejledning på kartonen blev fulgt.

Returmuligheden er en illusion. Man har gjort det så dyrt og besværligt at returnere at mange nok gør som mig: Vælger et andet firma i fremtiden.
Min oplevelse: En masse argumenter og floskler i munden og absolut ingen lydhørhed og slet ingen HANDLING.

8 March 2022

Ualmindelig dårlig service

Ualmindelig dårlig service. Bestilte 2 par cykelbukser, desværre var det par ALT for korte i benene.
Jeg måtte selv betale for at få sendt bukserne retur, og fik efterfølgende en mail om, at kun halvdelen af beløbet kunne refunderes, sælger skrev bukserne var “fyldt med hår”. Og ja vi har hund - så jeg vil ikke afvise, at der har siddet et hår på dem, men de er børstet af og pakket pænt inden, før returnering - det kan UMULIGT betyde et afslag på 50%. Kommer ALDRIG til at handle her igen!!

3 May 2021
Rated 1 out of 5 stars

Igen fik jeg ikke mine vare til tiden

Igen fik jeg ikke mine vare til tiden, selv om de var bestilt inden for den deadline der er for at kunne få leveret dagen efter. Min sidste levering er forsvundet hos Bring og da jeg skal bruge mine vare har jeg bedt om at få sendt dem igen. Dette vil man ikke og flytter problemet over på min side og siger jeg bare kan bestille mine vare igen. Hvis man ikke kan levere til tiden med dem som man har man valgt til levere vare for sig, burde man ændre leveringstiden på hjemmesiden. Jeg ved stadig ikke om eller hvornår jeg vil få mine vare, vil man kalde dette god kundeservice så ved jeg ikke :-(

11 November 2020
Rated 1 out of 5 stars

Der er så meget rod i butikken

Der er så meget rod i butikken, at jeg som sjældent, faktisk aldrig før må skrive en dårlig anmeldelse. Min vare var i restordre, hvilket jeg vidste, da jeg købte, men da jeg mod forventning intet hørte om status, skrev jeg til dem om at annullere ordren. Intet svar kom herpå, og pludselig kom et hjul alligevel hér 11/2 måned efter, og beløbet blev trukket på min konto....Hrmfff. Pyt med de 400 kroner, hvis de bliver rigere af det, så bliver jeg ikke fattigere.. MEN brug
CYKELGEAR, som jeg bestemt kan anbefale. Hjul og andre ting bestilt der, kom naturligvis hurtigt og uden problemer.. :-)

21 July 2020
Rated 1 out of 5 stars

Manglende levering og umulige at få kontakt til

Bestilte et par solbriller for snart tre uger siden. Fik kort tid efter en besked om at de ikke var på lager, men nok snart ville komme det. Siden har jeg ikke hørt fra cykelpartner, og de har været umulige at komme i kontakt med, selvom jeg har sendt flere emails.

11 June 2020

Jesus Christ!!!

Jesus Christ!!!! 1 time og 22 minutter tog det mig at komme igennem til deres kundeservice. Jeg ringede op og blev sat i kø som nummer 20. Og næsten 1 en halv time tog det at komme igennem 😓😓😓
Medarbejderen oplyste at det var desværre meget normalt med den lange ventetid.
Jeg skulle forhøre mig om hjelme jeg havde returneret. Han kunne intet se, selvom jeg med track and trace kunne se at de havde fået dem retur den 26. maj.
Efter et stykke tid kunne han se, at der sjovt nok lige i dag var oprettet en credit nota og at pengene ville komme retur i løbet af ugen. 😟😟😟
Hvorfor ingen meddelelse fra cykelpartner at de har modtaget hjelmene og hvorfor ingen mail at de ville refundere. Og hvorfor skal det tage så lang tid at komme igennem til en medarbejder 😡😡😡
Han lovede mig en mail med det samme med en bekræftigelse på at jeg ville få mine penge retur. Nu mere end 1 time senere har jeg endnu ikke modtaget den 😒

9 June 2020
Rated 1 out of 5 stars

kryds fingre hvis du handler…

kryds fingre hvis du handler…
Kryds fingre for du ikke får brug for at komme i kontakt med firmaet efter du har handlet med dem, for det lader sig ikke gøre. de mange positive anmeldelser vidner desværre ikke om det sande billede af deres moral og etik når det kommer til at tage reklamationer alvorligt. Er sikker på de på et tidspunkt falder ned fra den gren de sidder på og saver i på samme tidspunkt. Kunne man give nul stjerner så fik de det. Jeg har en reklamation på min cykel kørende med dem. efter 3 gange 45 min i tlf kø!!! hvor man som regel ender med at blive smidt af når man rammer nr 1 i køen!! lykkedes mig at få en mand i telefonen som jeg aftalte med at de efter påske(jeg ringede onsdag op til påske) ville kontakte mig straks i forhold til at en fragtmand skulle hente den. Nu tre uger efter og utallige forsøg på at komme igennem på deres
tlf og forsøg på at få dem i tale på mail har jeg simpelthen opgivet dem og valgt at betale for reparation ved egen cykelsmed.
aldrig nogensinde har jeg oplevet så ringe service, og kommer aldrig nogensinde til at lægge en bøjet femøre hos dette cirkus af et firma!
det virker ærlig talt lusket at der er tre-fire 5 stjernede anmeldelser og så en
som giver dem samme ord med på vejen som jeg og har haft samme forfærdelige oplevelse med deres kundeservice. og så kommer der igen 3- fire med top karakter. alt dette gør at de på papiret ser ud til at være helt fantastiske . mit råd er hold jer langt væk fra dem for når du får brug for at komme i kontakt med dem så er det helt umuligt .

4 May 2020
Rated 1 out of 5 stars

Ringe kvalitet, men rare medarbejdere

"Schwalbe Marathon Plus SmartGuard Tråddæk" skulle være "Punkteringsfri", men i løbet af 5 måneder udviste den problemer op til flere gange som endte ud i punktering — det meste af skylden kan sættes på den ringe kvalitet af (GLR) slangen (som selv den lokale cykel-forhandler ikke ville anbefale til nogen), men både dæk og slange er beskrevet som værende høj kvalitet og langtidsholdbar. Det kan anbefales at bruge de 10-20 kr. ekstra på at købe højere kvalitet, da man alligevel ender med brug af tid og penge på at fikse problemet.
Fik snakket med de flinke medarbejdere, men da de ikke kan gøre noget ved dette (da beskrivelsen ikke garantere nogen reklamationsret) ender det med denne anmeldelse.

Den ene stjerne er for hurtig levering og rare medarbejdere

29 January 2020
Rated 1 out of 5 stars

venter stadig på mine penge

Hurtig ekspedition da det skulle betales og sendes.
Ordren returneres og har modtaget en mail om at pengene er sendt retur d. 20/12-19 men at der kan gå op til 30 dage inden de kan ses på kontoen, de er stadig ikke kommet ind på min konto
Det har jeg alligevel aldrig prøvet før med så lang inden de kan ses på kontoen .

14 January 2020

ingen svar på mail

Når man ringer til cykelpartner siger de er der er travlt og man kan sende en mail i stedet?????
Hvorfor beder de om det da de aldrig svarer på mail? Tror efterhånden jeg har sendt 10 mails uden at få svar, men får selvfølgelig autosvar hvor de skriver at man vil få svar inden for 24 timer. Det får man så ikke!
Er firmaet ved at lukke eller hvad???

27 November 2019
Rated 1 out of 5 stars

STADIG ikke fået mine penge retur

STADIG ikke fået mine penge retur, og det var altså en julegave jeg købte i 2018!
Jeg købte en cykelhjelm og returnerede den, inden jul, da den var for lille.
Og der har været et værre tovtrækkeri frem og tilbage, da de mener at de har pverført mine penge, men at det var min bank der skulle frigive dem!
Banken siger at der intet er overført!! Selv kortteamet fra banken, siger at det er en fis i en hornlygte, den historie de har strikket sammen!!
Se at få de penge betalt retur! Det kan ikke passe, der er nu gået 5 måneder!!

5 April 2019

Is this your company?