Voor een mooie prijs een nieuw dakkapel laten plaatsen op onze woning. De plaatsing verliep vlotjes en de afwerking ziet er allemaal goed uit. Goede ervaring dus.
See what reviewers are saying
ze veegde rest troep weg vlak naast de EPDM naden terwijl ik even brood smeerde klein slordigheidje maar goed
Goed bedrijf, het dakkapel zorgt voor mooi meer lichtinval, we hebben een leeskamer op zolder dus dit is erg fijn.
Alles op tijd besproken en uiteindelijk ook goed uitgevoerd.
Company details
Written by the company
Bij Dakkapel Zwolle staan we voor kwaliteit en vakmanschap in de dakkapelservice. Met jarenlange ervaring in de branche helpen we huiseigenaren in Zwolle en omgeving om hun woning uit te breiden en meer licht en ruimte te creëren. Ons team van gecertificeerde vakmensen levert op maat gemaakte dakkapellen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij jouw wensen centraal staan. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne dakkapel, wij zorgen voor een oplossing die perfect aansluit bij de stijl van je woning en jouw budget. Bij Dakkapel Zwolle krijg je niet alleen een deskundige installatie, maar ook een gratis adviesgesprek waarin we je begeleiden bij elke stap van het proces. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om elke klus op tijd en binnen het budget af te ronden, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe dakkapel.
Contact info
Grote Voort 293A, 8041 BL, Zwolle Overijssel, Netherlands
- +31383690292
- contact@dakkapelzwolle.com
- dakkapelzwolle.com
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
de planning werd netjes gevolgd
Alles op tijd besproken en uiteindelijk…
Alles op tijd besproken en uiteindelijk ook goed uitgevoerd.
Waardeer gebruikte
Wat ik waardeer is dat de gebruikte materialen lokaal werden ingekocht.
Dat ze kapotte pannen meenamen liet…
Dat ze kapotte pannen meenamen liet zien dat ze verder kijken dan alleen hun klus.
het oogt nieuw maar niet misplaatst dat…
het oogt nieuw maar niet misplaatst dat was belangrijk voor mij
opa stond bij achterdeur en zei mooi…
opa stond bij achterdeur en zei mooi hoe ze niet te fel hebben gekozen match is perfect
ze veegde rest troep weg vlak naast de…
Project liep soepel en ze waren sneller…
Project liep soepel en ze waren sneller klaar dan verwacht
Goed uitgelegd waarom keuzes gemaakt…
Goed uitgelegd waarom keuzes gemaakt werden, transparant bedrijf
we merkten gelijk verschil in warmte na…
we merkten gelijk verschil in warmte na plaatsing van de kapel
ik kreeg complimenten dat ons huis…
ik kreeg complimenten dat ons huis zoveel groter lijkt met die dakkapel
de dakkapel werd netjes geplaatst en…
de dakkapel werd netjes geplaatst en ondertussen keek hij ook of het dak nog in goede staat was
M'N Moeder Sliep Op Zolder Terwijl Ze
m'n moeder sliep op zolder terwijl ze aan het werk waren en ze werd niet eens wakker, dat zegt genoeg
Niet Alleen Standaardvorm, Hij Bood Ook Schuine...
niet alleen standaardvorm, hij bood ook schuine en rechte dakkapellen aan
dezelfde middag al aan de deur
dezelfde middag al aan de deur, voordeel van een lokale vakman die niet van ver hoeft te komen
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.