Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

waardeloos, komt zijn afspraken niet na

Firma dakpa,
Contact persoon Patrick neemt mooi en snel contact op.
zegt dat hij dakinspectie heeft gedaan, maar helaas niet.
Mooie woorden, maar helaas geen daden.
Het werk wat hij (laat uitvoeren door anderen, even een telefoontje en dan moet het maar goed zijn) wil doen.
Elke keer weer opnieuw een excuus en waardeloos werk afgeleveren.
Komt zijn afspraken op geen 1 vlak na.
Ga niet in zee met hem laat staan dat je betaald.

13 May 2025
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Tot drijgberichten aan toe na plaatsing van deze zelfde feedback

Betaal nooit iets voordat alle goed gemaakt of verhopen is. Eerlijke mensen worden bij dit bedrijf niet beloond.
Wij betaalde netjes de rekening meteen na klaren klus.
Omdat er gezegd werd dat de problemen nog verholpen werden op korte termein.

Dit is nu 8 maanden geleden (februari) en het water loopt nog op beide kamers naar binnen met tot gevolg dat wij op gehele achterkant woning de rolluiken moeten sluiten of het overstroomd.

Wij hebben dit meermaals via mail aangegeven en watss app zijn communicatie middel bij voorkeur.

Nu vandaag krijg ik na veel uitstel om
Drogredenen 5mensen die zouden sterven, dan is die ontslagen (meermaals), dan is die ziek dan is er een arm gebroken wat hij vooraf al wist toen hij de klus aannam enz..... altijd iets en meestal steekt hij het op zijn onderaannemers.

Hij kwam om een klus over te nemen van iemand anders. Is daarvoor nog geen 5min binnen geweest om het euvel te bekijken.

Aan het einde zei hij toen hij half de deur uit was dat dat iemand anders via hem kwam doen.
???
Ik heb hem meermaals gevraagd dit serieus te nemen en dat hij de tussenpersoon dan zelf moest laten komen die het zou gaan oplossen voor expertiese!
Daar hij kwa bedrag mocht vragen wat hij wou; als het maar opgelost zou worden.
Niet nodig.

Diegene die hij ervoor aanstelde kan het niet maken en nu trekt hij zich terug.
Zowel de offerte factuur en alle mail en watss app is via hem de afrekening ook.
Maar ENKEL de verantwoordelijkheid is niet voor hem!

Wij zijn nu 8maanden te netjes geweest en hebben dit stil gehouden.
Graag zouden wij nu mensen willen waarschuwen voor deze. met bedrijf Dakpa.

Dit heeft u ook aan de hand als u bv achteraf schade of gebreken heeft dus wres gewaarschuwd.

Waarom wij dit nu wel plaatsen?
Omdat ik zojuist letterlijk dit bericht terugkreeg;
hoi welke gebreken nog heb alle punten hersteld en was alles goed dus snap deze app niet echt

Dit is absurd en fit na 8 maanden steeds maar uitstel om drogredenen.
Wij hebben begrip voor veel maar op den duur moet het ophouden met dat vele water in ons huis komen.

U neemt de herstel job aan dus u klaard deze ook.
Dit is een dagtaak voor ons; wij betaald dat? Terwijl u geld krijgt voor niets.

Eigelijk hebben wij recht op 3 feedbacks daar hij zowel dak, dakkapel als binnen isolatiewerk enz gedaan heeft bij ons.

Alles was een proces van lange adem.
Losstaande stellages voor de deur voor maanden, lusters en gaten in de nieuwe stuck die later hatseflats opgevuld werden, hele dag werk voor 4 latten schots en scheef verstek zagen en daarna het luik dicht kitten, dakpanndn die niet inhaken of niet teruggeschoven worden en een week open liggen enz...

Ongelofelijk.

Tijd voor rechtsbijstand nu.
Voorlaatste bericht was dat hij na de bouwvag vakantie contact opnam nu is het september nu is hij zelf op vakantie en zegt dat hij alles al gemaakt heeft?

Hij ging een aalmoes van 80€ terugbetalen;op de rekening van;2590€ tot op heden niet ontvangen.

Laatste berichten zijn drijgberichten ter verplichting om mijn eerlijke feedback weg te halen!zie foto

5 September 2024
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look