Daksha Cosmetics Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kom ud med meget fint resultat som jeg havde ønsket mig. Anne er også meget snakkesalig og rar at snakke med helt klart en anbefaling hvis man skal have fået extensions i håret☺️

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kom til Anne med et hår, der var blevet ødelagt af de forkerte produkter, men hun reddede det fuldstændigt. Hun er utrolig dygtig og bruger extensions af den lækreste kvalitet – mit hår har a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt klart en 5 stjerners oplevelse, service og behandling - Anne var så sød at snakke med, tog sig god tid til at udvælge den rette farve til mit hår. Hun tog sig god tid til at forklare hvordan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået lavet extensions hos sødeste hair by daksha i næsten 1 år nu og har kun været mega glad for det. Hårets kvalitet er i top, jeg har aldrig oplevet at det filtre eller ikke holder som det s... See more

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

19 reviews in the last 12 months

Write a review

God anbefaling

Jeg kan varmt anbefale hair by daksha til alle der overvejer at få lavet hår extensions. Jeg er simpelthen så glad for mine extensions! Anne er rigtigt dygtig til sit arbejde har været der flere gange har ikke haft noget at klage over

18 December 2024

Mine aller højeste anbefalinger

Mine aller højeste anbefalinger. Det er hun godt nok "hår" til 😁
Er der det mindste så fixer hun det. Vil aldrig kunne drømme om at bruge andre end hende til at sætte mit hår i.

7 December 2024

Bedste oplevelse hos Anne

Bedste oplevelse hos Anne. Mit eget hår er vokset selvom hun har påført extensions 🥰👍🏼 Hendes produkter er også mega gode!

Kæmpe anbefaling herfra.

28 November 2024

Kæmpe anbefaling

Jeg har aldrig haft sat hår i før og jeg blev anbefalt at gå til Anne! Jeg har aldrig været gladere for mit hår! Mit eget hår er vokset så meget og hun er skide dygtig til at behandle mit hår!
Det er altid en fornøjelse at være hos Anne! Alle hendes produkter er virkelig høj kvalitet og der er ikke en finger at sætte på kvaliteten. Hun er skide dygtig til at rådgive omkring plejning af sit eget hår men også det hår du får sat i!
KÆMPE anbefaling, hvis du overvejer at få sat hår i🫶🏼

18 October 2024

HairbyDaksha reddede mig!

Havde fået ødelagt mit hår ved en frisør, og skrev så til Anne, og hun reddede mig fuldstændigt!! Og er nu kommet der fast i snart et år, og anbefaler hende ALTID til mine veninder. Hun er så skøn og står 100% inde for hende! Hun ved hvad hun laver 🫶🏽

28 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har efter mange år uden påsat hår…

Jeg har efter mange år uden påsat hår endelig fundet den hel rette til at sætte det smukkeste og lækreste hår på .
Anne er både dygtig og serviceminded . ♥️
Kompetent og virkelig omhyggelig .
Jeg kan på det varmeste anbefalde at besøge Anne og få hende til at guide dig både til hårlængde og metoder .

22 September 2024

God anbefaling

Jeg kan gi den bedste anbefaling til Anne. Hun gir god råd og gør virkelig sit arbejde rigtigt godt selvom jeg bor nede i Sønderjylland køre jeg gerne op får lavede ekstenchion har aldrig været utilfreds derfor gir jeg Anne 5 stjerner❤️❤️🤩

21 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hun scammer sine kunder pas på

Det her er et opråb til alle der overvejer hendes extensions. Jeg fik lavet mine extensions hos hende for noget tid siden, hun påstår kvaliteten er høj og siger alle mulige ting for at fremstå som en der virkelig har styr på det hun laver. Man kan godt fornemme hun ikke er en kompetent behandler indenfor hendes fag, men jeg sagde intet og håbede på det bedste. Efter 1,5 uge kunne jeg mærke at håret var af utrolig dårlig kvalitet. Jeg tog derfor hen og besøgte en frisør der har ekspertise indenfor extensions, og har været det i 15 år. Hun tog et kig på mit hår og kunne indenfor 15 sekunder konkludere at hun højest sandsynligt henter håret et meget billigt sted fra, da håret ikke bare var dårlig kvalitet men direkte lavklasse materiale. Jeg var fuldstændig i chok og er det stadig. Men som jeg er.. gad jeg ikke flove hende eller mig selv, ved at gå tilbage. Men den dag idag føler jeg mig helt vildt snydt og hendes aura/energi var også bare sygt ubehagelig, man kan mærke på hende hun ikke er passioneret omkring det hun laver, men mere for at tjene penge. PAS PÅ PIGER!

12 September 2024
Daksha Cosmetics logo

Reply from Daksha Cosmetics

Hej Malou. Tak for din feedback. Vi har efter flere forsøg forsøgt at finde dig i vores system og der findes ikke nogen ved navn “Malou Andersen”. Yderligere kan vi forsikre at vores ægte indiske tempel remy hair er af højeste kvalitet. Vores én doner hår bliver altid kvalitetstjekket og vi har en meget tæt forbindelse til vores leverandør, som sikrer høj kvalitet og service.
Vi antager du har skrevet din anmeldelse til det forkerte firma. Hvis dette ikke er tilfældet bedes du sende en mail til os, så vi kan hjælpe dig videre.

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun give de bedste anbefalinger til…

Kan kun give de bedste anbefalinger til at få lavet hår hos Anne hun er mega dygtigt til sit arbejde og yder den bedste service ❤️

Jeg er så glad for mit hår og ville aldrig bruge andre end hende hun skal også ordne mit hår når jeg skal giftes 😉
Hun er den sødeste person og elsker hendes glade humør og hun er altid smilende og giver gode råd , jeg elsker også hendes hårprodukter de giver både blødt og glansfuldt hår ❤️❤️
Så ville du have noget faktisk lækkert kvalitets hår så skal du prøve det her hos Anne😍😍😍

9 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hair by Daksha / Daksha Cosmetics byder…

Hair by Daksha / Daksha Cosmetics byder førsteklasses hår og hårprodukter af høj kvalitet. Med et bredt udvalg og naturligt udseende hår leverer hun både luksus og holdbarhed. Kundeservicen er fremragende, med personlig vejledning og hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale Hair by Daksha / Daksha Cosmetics til alle, der ønsker det bedste inden for hårpleje.

8 July 2024

Virkelig god oplevelse 😍✨

Jeg kan varmt anbefale hair by daksha til alle der overvejer at få lavet hår extensions. Jeg er simpelthen så glad for mine nye extensions! De er af fantastisk kvalitet og ser utroligt naturlige ud. Påsætningen er udført til perfektion!!

Derudover har jeg brugt hendes hårprodukter, og jeg kan med sikkerhed sige, at det er de blødeste og bedste produkter, jeg nogensinde har prøvet. Mit hår føles silkeblødt og ser skinnende ud. Jeg er virkelig tilfreds med hele oplevelsen og resultatet ❤️

5 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er virkelig glad for den behandling…

Jeg er virkelig glad for den behandling jeg har fået, første gang købte jeg alle de produkter hun havde med cannabis. mega godt for håret og har virkelig reddet mit hår jeg havde det ca. en måned så gik det op men hun var simpelthen så sød og gratis rette fejlen det kalder jeg for god service har lige fået sat nyt hår i igen Og det holder simpelthen så fint jeg er mega glad for den behandling Og service og derimod et rigtig dejligt venskab ❤️

28 November 2023

Virkelig skønne produkter

Virkelig skønne produkter! Bruger dem dagligt, og må erkende, at mit hår aldrig har været så blødt og fint på samme tid, som efter jeg begyndte på dine produkter.

Jeg har købt det store sæt med shampoo, maske, serum og olie, og det holder godt nok længe 😍

11 September 2023

Take a closer look