Fantastisk service på en travl åbent hus dag. Havde købt en damos kabinescooter på auktion og den manglede en viskerkontakt . Den blev fremskaffet fra ekstern lager på travl dag og ganske uden bereg... See more
Company replied
Dansk mobility scooter yder en service over alle andre leverandører, og så har de så også de fedeste modeller... Service FØR tid, er sku sjældent i lige dén brance, men det gør de, fordi dét er vi... See more
Company replied
Nu har jeg handlet med Frederik to gange. Superbehandling, supervenlig, superhjælpsom, super gode produkter, superservice. Fem gange super er lige med fem stjerner. Hvis det bliver nødvendigt vil... See more
Company replied
Var oppe på en parkeringsplads i Esbjerg og se demo på el-scooter til min mor Snakkede med ham om fredagen, kørte hjem til min mor lørdagen og viste hende brochuren bestilte lørdag, om onsdagen blev... See more
Landsdækkende forhandler
Østergade 38 , 5580, Nr åby, Denmark
Altid god service. God telefon kontakt. Meget tilfreds med at handle med Damos
Jeg er meget tilfreds med Damos. Tager de ikke tlf så ringer de tilbage når de har 5 min. De kommer og kigger på scooteren efter aftale.
Altid venlige.
Tip top behandling og vejledning i telefon.

Reply from Damos
Tak for den sidste gang i havde min kabinescooter til service, og særlig tak til Ronnie, du gjorde det helt fantastisk. Men jeg har altid undret mig over, at der ikke var noget bakspejl, men det fandt jeg heldigvis på jeres udmærket hjemmeside. Og jeg fik bestilt et, og det kom uden ´problemer. Tak, og hils Ronnie fra mig.

Reply from Damos
Var oppe på en parkeringsplads i Esbjerg og se demo på el-scooter til min mor
Snakkede med ham om fredagen, kørte hjem til min mor lørdagen og viste hende brochuren bestilte lørdag, om onsdagen blev den levere, og sikke en service vi har fået, bare rigtigt fint, så kan klart anbefale dette sted ❤️

Reply from Damos
Vi er meget glade for købet af R5 og er meget tilfreds med købet kh Axel og hans

Reply from Damos
Jeg er rigtig glad for mit nye køretøj,den kører fint,og er rigtig flot, det er også lækkert der kommer også hurtigt varme der tager duggen på forruden.
Så super tilfreds .der har også været god service og god hjælp.

Reply from Damos
Jeg har lige købt en scooter privat og kontaktet damos og spurgte til et service og gået efter og fik et hurtigt svar så di kommer og laver service hjemme privat
Der godt nok garanti men det i Horsens så man skal være opmærksom på hvad man køber
Så rigtig glad for di kommer hjem til en privat og rep til en fast pris
Og det nogle rigtige søde og rare mennesker altid meget hjælpsomme og meget høflige så kan klart anbefales
Mvh Preben jensen Hyllingeriis

Reply from Damos
De var der da det hele så sort ud et køretøj der ikke kan køre,så skal den have nye batterier ,så kommer manden der kan fortælle hvorfor jeg kun kørte 20 km. så måtte sos hjælpe mig hjem.Bremserkalibrene safast .Så kørte manden den på værksted ,kom med den 2 dage senere og den var som ny det er den stadig væk.Holder af damos. Birte

Reply from Damos
der var lidt problemer med soltaget, og det kom de og rettede op på med det samme.
kan kun sige jeg er godt tilfreds og kan kun anbefale dem til andre.

Reply from Damos
Jeg købte e Eforce x1 i august 23 og betalte lige knap 59.000 kontant, med denne historik:
Der har været nogle småproblemer, lad os kalde det for børnesygdomme, som er lavet uden beregning. 👍
Jeg har helt fra starten været utilfreds med at jeg kun kan køre omkring 45 km på en opladning, men Frederik har målt batterierne igennem og tjekket laderen og siger at alt er som det skal være. 👎 Det må jeg leve med 😌
Jeg har fået skiftet en bagskærm, (forsikringssag), da en påkørte mit køretøj på en parkeringsplads. Frederik kom og hentede min "dyt" og leverede den tilbage da den var ordnet, fin service 👍
Den sidste måneds tid, har det ene bagdæk tabt luft og jeg troede at det var punkteret.🤔
Jeg kontaktede Damos og fik en god snak med Pia på kontoret og hun anbefalede, at jeg fandt et lokalt værksted, da jeg ellers skulle betale 2000kr for afhentning og returnering af "dytten ",plus dæk og dækskift. Fair nok.🙂
Jeg finder et lokalt værksted og en flink mand, der tilbyder at komme her hjem og hente dækket.
Da han har afmonteret det, konstaterer han at dækket er fuldstændig mørt og er revnet. Det gælder for øvrigt begge bagdæk.
Dækmontøren fraråder at jeg kører med de dæk, da jeg risikerer at de springer. 😔
Damos kontaktes, men henviser til at der kun er 6 måneders garanti på dækkene. Jeg er pensionist og har ikke råd til at betale +÷2000kr for nye dæk, som kun er godt et år gamle. Det gør mig rigtig ked af det, men jeg bliver kontaktet af Frederik senere på dagen og han tilbyder at sende to nye dæk til mig, uden beregning, da han erkender at de dæk min "dyt" blev leveret med, fra fabrikanten, er af dårlig kvalitet.
Flot af Frederik, at tage ansvaret og stadig have en tilfreds kunde. Tak 🙂
Tak til Frederik for god og hurtig service.

Reply from Damos
Denne her scooter havde jeg forventet mig meget meget mere af. Jeg betaler tæt på 100.000 kr for den. Så forventer jeg, at tingene i kabinen spiller. Vinduesviskere: Det er jo klovneagtigt idiotisk. Amatøragtigt. Der er en knap med et ikon, der viser "vinduesvisker", men det er ikke dén knap, man skal bruge. Der er en Ikea-knap (de vist selv har installeret), man skal bruge. Alt i denne her kabinescooter skriger "amatørarbejde".

Reply from Damos
Serviceteknikeren Ronni hos jer har udført et flot stykke arbejde for min sårbare søn Johnny. Tusind tak for hurtig og veludført reparation.
Per Jørgensen.

Reply from Damos
Jeg vil gerne rose Damos i nr Åby. Jeg købte en eforce r5 for et par mdr siden. Der er lavet nogle ændringer, så den passer perfekt til mig. En fredag gik den i udu. Mandag ringede jeg og forklarede problemet. Scooter blev hentet onsdag og to mand stod på hovedet i den til torsdag, hvor den kom hjem igen. Den havde oven i købet fået de nye bagdæk på, som jeg havde bestilt. Alt undtaget dæk er lavet på garanti. Super service og de sødeste mennesker.
Kan ikke finde mit tidliger opslag, som var meget negativt.
men det hele beror på en misforståelse, og jeg kan kun klart anbefale Damos, alle fejl er udbedret, service bliver overholdt
Hej Frederik du har været på min adresse den 1juli 24,var desværre ikke hjemme da jeg var indlagt på hospitalet..Nå men ef faktura på 740kr har du rettet min højre bagskærm,,som har fået et knæk,((det er så ikke din skyld)) aftale var at du skulle undersøge hvorfor køretøjet rasler som det har gjort næsten lige fra starten af købet,,købt i 20 og kørt 4000km nu du var på min matrikel kan det da ikke have undgået din opmærksomhed at køretøjet skaller i lakken, det har jeg også klaget over til den Klaus som I fyrede, alt i alt har det været et skod køretøj regner stadig ind selv om du har givet det silikone allerede kort tid efter jeg købte køretøjet,,jeg orker ikke at nævne flere ting,,ikke andet end at jeg venter stadig på et højere sidespejl som jeg har bestilt i April 24.....Nina Jensen
Damos.dk er et rigtig godt lokalt firma, her i Nørre Aaby. Indehaveren Frederik er en dygtig kompetent sælger, som ved hvad han har med at gøre.
Et firma som vil gøre alt hvad der skal til for at du bliver godt kørende til den pengepung du har.
Kan kun give Damos.dk de bedste anmeldelser
Hurtg til at skaffe reservedele god service