Fra start til slut i hele forløbet har Rikke været den mest fantastiske person for vores familie. Allerede fra vores allerførste møde trådte hun ind ad døren med en utrolig kærlig og omsorgsfuld udstr... See more
Company replied
Danbegravelse får 10 klare stjerner. 5 fra min afdøde lillbror og 5 fra fra hans storebror. Da systemet svigtede. Trådte Rikke fra Danbegravelser i karakter. Rikke åbnede døren til himmeriget port... See more
Company replied
Kære Rikke Vi kender ikke virkelig hinanden men du har et sted i mit hjerte. Du fik vores mors bisættelse til at spille lige som vi havde forstillet, i hendes ånd. Den måde du håndtere... See more
Company replied
Danbegravelse - Bedemand med omsorg og respekt i højsædet Hos Danbegravelse forstår vi, at det sidste farvel er en vigtig begivenhed, som kræver nænsomhed, empati og stor professionalisme. Med over flere års erfaring som bedemand hjælper vi familier med at skabe en mindeværdig og værdig afsked – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mål er at give pårørende en tryg oplevelse, hvor de kan føle sig hørt og set i en svær tid. Danbegravelse tilbyder konkurrencedygtige priser, så alle kan få en smuk afsked med deres kære. Vi arbejder med gennemsigtighed og sørger for at informere om priser og muligheder helt fra starten. Samtidig tilbyder vi fleksible løsninger, der kan tilpasses præcist efter jeres ønsker og behov, uanset om I ønsker en traditionel begravelse eller en mere moderne bisættelse. Vi er med jer hele vejen og hjælper med alt fra planlægning til håndtering af praktiske detaljer, så I kan fokusere på at tage afsked. Vi vægter personlig service og høj kvalitet i alt, hvad vi gør. For os er det vigtigt, at I føler jer godt tilpas og trygge igennem hele processen. Hos Danbegravelse er vi klar til at træde til med et støttende nærvær og et løfte om, at det sidste farvel bliver en værdig og mindeværdig oplevelse. Vi håber, at vores tidligere kunders erfaringer vil give jer tryghed i valget af Danbegravelse som bedemand, og vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe en smuk afsked for jeres kære.
No recent history of asking for reviews
Super fin oplevelse. God service, rar betjening, fin kommunikation. Savnede intet og blev heller ikke over-informeret. Lige tilpas i forhold til mit behov og mine forventninger. Kan nemt anbefales.

Reply from Danbegravelse
Klart formuleret hvad Danbegravelse står for og hvad det koster.
Det har for os været nemt og trygt.

Reply from Danbegravelse
Kan varmt anbefale Danbegravelse!
Alle aftaler blev overholdt.
Vejledningen var til at forstå, og alle spørgsmål, vi havde, blev besvaret promte.
Prisen er også helt fair.
Virkelig et proffesionelt og tillidsvækkende firma.
Stor tak til jer!
Grith Düver

Reply from Danbegravelse
D 5 januar mistede vi min far.
Lasse ved Dan begravelse var fantastisk og kom selvom det blev sent om aftenen. Super søde mennesker at møde midt i sorgen, alt kørte efter aftalen, tak for jer, vil altid anbefale jer

Reply from Danbegravelse
Den 6. juni 2024 fandt bisættelsen af min svigermor sted i den smukke Ballerup Kirke. Lasse Kvist Sørensen var manden, som stod for ceremonien. Fra den første telefonopringning og e-mail til mødet med Lasse i kirken på dagen, har hele forløbet bekræftet os i, at valget af Danbegravelse var det helt rigtige. Man skal lede længe efter en mere sympatisk, forstående, støttende og empatisk person. De største anbefalinger herfra. Tusinde tak, Lasse, for den behandling, vi modtog, din professionalisme, og den måde, du har været på igennem hele forløbet. Af hjertet tak.

Kære Lasse.
Tusind tak for din håndtering af vores mors begravelse.
Gennem hele forløbet, har vi følt os fuldstændig trygge og i gode hænder.
Var der en “ perfekt begravelse”, så var det, hvad vores mor fik.
Mvh. Jeppe og Anne.

Reply from Danbegravelse
Tak for Jeres hjælp og for altid at være tilgængelig og søde til at svare på mine spørgsmål.
Det har gjort hele forløbet trygt for mig.

Reply from Danbegravelse
Tak for en fantastisk behandling, som gjorde hele oplevelsen meget nemmere for os.
Jeg vil til enhver tid anbefale Danbegravelse som en nærværende og dygtig bedemand.
Tak.

Reply from Danbegravelse
Jeg takker for en rigtig fin tilgang og jeres forståelse hele vejen igennem.

Reply from Danbegravelse
Da vores mor skulle bisættelse, for nylig, valgte vi at bruge Danbegravelse, da de virkede meget seriøse i samtalen. I løbet af den telefoniske kontakt til dem, fik vi det indtryk at de nok skulle hjælpe ved bisættelsen af vores mor, og at vi ikke skulle bekymre os om det. Men på dagen blev vi hurtigt klar over at vi selv skulle klare det hele i kapellet. Det var så dårlig en oplevelse for os. Jeg kan ikke anbefale Danbegravelse til andre.
Vi vil tage kontakt til dig Lasse, en gang i næste uge.

Reply from Danbegravelse
Tak til Lasse og medarbejder.
Vi vil gerne takke for en god og professionel service, fra vi løftede røret til handlingen var over i forbindelse med vores mors begravelse torsdag 11/8, det var med til at det blev en rigtig god afsked for os og vores familie mange tak.
Søren - Henrik og familie.

Reply from Danbegravelse
Vi fik super service til rimelige priser. Kort svaretider, klar og overskuelig skriftlig tilbud og god opgave håndtering. Kan varmt anbefale Danbegravelse.

Reply from Danbegravelse
Vi fik en meget fin behandling og vejledning af Lasse og andre medarbejdere, både forud for og under bisættelsen af min far. Kvalitet og service var meget tilfredsstillende. Kan anbefales.
/Søren

Reply from Danbegravelse
Tak for hjælpen i forbindelse med svigerfars dødsfald. Har intet at beklage mig over, god kommunikation, forståelse for hvilke service jeg ønskede. Væsentligt billigere end hvad jeg ellers fik tilbudt, men ingen mangler. Vil helt klart anbefale jer til andre.

Reply from Danbegravelse
jeg har kun ros til danbegravelse,da min mor der døde meget uvente . jeg blev anbefalde af en gennabo og det var et rigitg anbefaligen.
bruger jer igen den dag tiden er inden men forhåbelige om en del år oh jegkan kun anbefalde jer til alle andre

Reply from Danbegravelse
Danbegravelse har været en god og professional støtte under min fars begravelse, de har rådgivet og taget den tid der skulle til, alt var som aftalt og så fint.
Ingen skjulte overraskelser eller ekstra udgifter, prisen var vi meget tilfredse med.
Tak for det.

Reply from Danbegravelse
Til trods for at det var onsdag før påske fungerede alt perfekt. Stort set alt blev ordnet første dag. Der var også kontakt til Danbegravelse i helligdagene.

Reply from Danbegravelse
Fra start til slut klappede alt bare som det skulle. Vi følte os i trygge hænder under hele forløbet. Samtidig er Danbegravelse en prisbillig løsning med overskuelige priser uden der går ud over kvalliteten. Mange tak til Lasse for din indsats.

Reply from Danbegravelse
Kan på det varmeste anbefale danbegravelse hvor jeg og min familie har fået en meget behagelig behandling. De har ydet stor service hele vejen igennem og gjort det lidt nemmere for os i en svær tid. En særlig tak til Maja:-)
Kærligst Therece