Persoonlijke service
Roel heeft me persoonlijk geholpen met een service gevalletje dat de firma die het betrof niet kon (wilde) uitvoeren. Een top bedrijf dancelite.nl!
Complete verzorging van het licht, geluid , video & rigging bij optredens, feesten en evenementen. Wij ontzorgen de gehele productie. Met ruim 10 jaar kennis van zaken bent u bij ons aan het juiste adres.
Vinkenveld 23, 5249JN, Rosmalen, Netherlands
Top samenwerking. Leveren uitstekend werk.
Roel denkt met je mee en komt ook met oplossingen.
Er is volop ruimte en tijd gemaakt voor onze productie.
Het is erg prettig samenwerken met Roel. Hij heeft overal een oplossing voor en denkt met je mee.
Materiaal is tegen goede prijzen te regelen bij hem!
Wij zijn altijd blij met hem!
Goede voorbereiding op de klus! Relaxte uitvoering. Veel kennis van zaken.

Reply from Dancelite Light & Sound Support
Goede en snelle service tegen een goede prijs!
Fijn contact vooraf en goede kwaliteit geleverd volgens afspraak, zeer deskundig!

Reply from Dancelite Light & Sound Support
Altijd uitstekende kwaliteit en afspraken worden netjes nagekomen. Top bedrijf!
alles volgens afspraak nagekomen, goede kwaliteit en open staan voor vragen en suggesties

Reply from Dancelite Light & Sound Support
Ik word altijd zeer correct geholpen en geadviseerd. Topkwaliteit en redelijke prijzen. Roel is een topper!

Reply from Dancelite Light & Sound Support
Learn more about other kinds of reviews.