Dansk Tække Service - en del af Dansk Bolig Renovering Reviews 10

4.3

Company details

1. Roofing service

Written by the company

Dansk Tække Service er idag en del af Dansk Bolig Renovering - Vi tilbyder alt indenfor bæredygtigt renovering af boliger samt vores speciale Stråtage både nye som renovering af stråtage som vi er et af de eneste firmaer i Danmark som udfører. Vores tækkemand har minimum 6 års erfaring, men tilsammen har alle vores tækkemænd mere end 100 års erfaring. Besøg gerne vores Facebook og Instagram som hele tiden holdes opdateret med nye billeder og videoer.

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vi skulle have ny mønning og Dansk…

Vi skulle have ny mønning og Dansk Tække Service gjorde et rigtig godt stykke arbejde. Kommunikationen var god, og de fortalte os undervejs alt hvad der ville blive lavet, og hvornår. De har vores anbefalinger.

21 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vi kan ikke anbefale denne virksomhed

Overholder ikke egne deadlines for kontakt med kunder. Overholder ikke aftaler omkring opstart af opgaver eller kommunikation om samme. Ringer ikke tilbage, selvom de siger de ringer tilbage hurtigst muligt. Kom med forklaringer, som i megen høj grad opleves som søforklaringer, når uregelmæssigheder bliver påpeget. Når søforklaringer ikke accepteres på stedet, men man i stedet spørger nærmere ind til ting, bliver tonen aggressiv og konfrontatorisk med det samme. Det blev meget hurtigt så useriøst, at vi endte med at annullere aftalen inden opgaven var påbegyndt, da tillid allerede var væk indenfor de første par uger af samarbejdet.
Opdatering: Anmodning om dokumentation til trustpilot er skam efterkommet og jeg står fuldt og helt ved min anmeldelse.
Der er intet i vejen med at lave en anmeldelse af en virksomhed man har haft et forløb med, uagtet om opgaven endte med at blive gennemført eller ej. I dette tilfælde endte vi med at annullere opgaven inden opstart, da forløbet op til konsekvent var baseret på dårlig og mangelfuld kommunikation fra virksomhedens side, hvilket til sidst resulterede i tab af tillid.
At min Googlekonto har et andet navn end mit borgernavn, gør ikke anmeldelsen mindre relevant.

19 March 2024

Reply from Dansk Tække Service - en del af Dansk Bolig Renovering

Kære Fritte, Vi har tilladt os at tilføje dit rigtige navn Gyda Helene Frederiksen, Dragsmøllevej 22, 4534 Hørve som er fundet på tinglysning.dk.

Vi tager det altid alvorligt når vi modtager en kritisk anmeldelse - vi har derfor kigget vores kunde kartotek igennem og kan se vi aldrig har haft en betalende kunde som hed Fritte eller dit rigtige navn.

Jeg synes derfor det er upassende at lave en anmeldelse om en virksomhed som ikke har udført arbejde for dig - vi har jo ingen chance for at modbevise et negativ.

Vi har derfor anmodet trustpilot om du skal dokumenterer du har modtaget en faktura fra os på udført arbejde, anvende dit rigtige navn og stå ved din anmeldelse, hvilke vi kan konstaterer efter fristen udløb du ikke har efterkommet.

Din profil har heller ikke lavet andre anmeldelser en denne, virke også virker besynderligt.

Vi har derfor opfordret trustpilot om at fjerne din anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget tilfredse med det arbejde…

Vi er meget tilfredse med det arbejde de lavede på vores stråtag og anbefaler dem gerne hvis du skal have lavet noget arbejde på dit stråtag. Især en sjældenhed at de møder op til tiden og færdiggør arbejdet indenfor den lovede tidsramme.

10 November 2023

Reply from Dansk Tække Service - en del af Dansk Bolig Renovering

Kære Karen, Vi er meget taknemmelige over vi fik lov at renoverer dit sommerhus stråtag, nu skulle det gerne holde 20 år yderligere og til 1/3 af prisen af hvad et nyt stråtag koster.

med venlig hilsen
Dansk Tækkeservice - en del af Dansk Bolig Renovering.

Jeg anbefaler Dansk Tække Service

Især deres service kunne jeg godt lide. De er gode til at forstå mine ønsker og ser nemt mine tanker for hvad jeg gerne vil have. Jeg vil helt klart anbefale dem og deres hold af specialister.

10 September 2023

Reply from Dansk Tække Service - en del af Dansk Bolig Renovering

Hej Chris, Tak fordi du deler din oplevelse med andre om os Dansk Tække Service - vi er en del af Dansk Bolig Renovering og vi værdsætter meget din anmeldelse.

Holder ikke deres aftaler

Utrolige venlige at tale med, alt kan lade sig gøre, når du taler med dem pr telefon. men de kommer bare ikke, trods de gentagende gange lover det, 5 gange på 7 dage er vi blevet brandt af.

7 July 2021

Reply from Dansk Tække Service - en del af Dansk Bolig Renovering

Hej Jannie, jeg kan kun beklage du har haft en dårlig oplevelse med den tidligere ejer. Jeg kan dog ikke se du har været kunde hos dem. De fleste Tækkemænd har en vente tid på op til 1 år og jeg har fundet en gammel email fra dig 30.06.2021 som vedrører Elmevej 8, 2950 Vedbæk hvor du ønsker tilbud på en ny mønning (mailen er fundet i den gamle ejers spam filter) jeg beklager igen mange gange du ikke fik fat i dem, men skulle du have brug for en tækkemand næste gang lover jeg dig hurtigt og kompetent service hvis vi for chancen for at gøre det godt igen. Ring eller skriv til os hvis du skulle have flere spørgsmål.

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra dette firma.

Hold jer langt væk fra dette firma.

De holder ikke deres aftaler og løber fra ansvaret når det gælder.

24 May 2021

Reply from Dansk Tække Service - en del af Dansk Bolig Renovering

Hej Anders - Jeg er utrolig ked af at læse din anmeldelse, vi har overtaget Dansk Tækkeservice i 2022 og har været vores kunde kartotek igennem, men vi kunne ikke finde dig som kunde, kan du oplyse hvordan og hvorfor du følger dig dårligt behandlet hvis du aldrig har været kunde? Ring gerne 24248080 eller send os en e-mail - vi ønsker kun glade kunder.
Jeg kan oplyse at vi har anmodet dig om at bekræfte dine oplysninger og fremsende dokumentation for du har været kunde - dog forgæves, desværre kan trustpilot ikke fjerne anmeldelser ældre en 1 år, uagtet de intet har med denne virksomhed at gøre - totalt uretfærdigt.

Take a closer look