Super service. Bestilt gennem Allente til at fikse parabol problemer. Fik at vide tirsdag at de ville komme fredag, men onsdag formiddag ringede de og spurgte om de måtte komme samme dag. Og ja det må... See more
See what reviewers are saying
Jeg har den 12. juli 2023 benyttet assistance fra Dansk Digital Center til opsætning af antenne til amatørradio på VHF og UHF. Ground Plane med højde på 184 cm. Antennen blev opsat på altan til min ej... See more
Company replied
Vil absolut anbefale Dansk Digital Center. Teknikeren ringede samme dag vi bestilte TV pakke mv. Det var en rigtig sympatisk ung mand der kom ud dagen efter og alt gik som smurt. Alle tiders hurtig... See more
Company replied
Jeg er mere end fuldt ud tilfreds! Fra mit opkald til den endelige løsning var leveret oplevede jeg både flot service og stor kompetence. Jeg har nu sen flotteste fjernsynsløsning, korrekt hæng... See more
Written by the company
wi-fi netværk, tv montering, antenne, parabol, fiber op kameraovervågning, salg, service, installation
Metalbuen 34, 2750, Ballerup, Denmark
- 45 93 54 44
- kontakt@ddctv.dk
- ddctv.dk
No history of asking for reviews
Udskiftning af parabol & kabel
Min mor, 84 år, kunne ikke se TV2 kanalerne på sit TV. Fik i dag skiftet en parabol & kabel af DANSK DIGITAL CENTER.
Stor tak til Flemming J. som er en venlig, imødekommende, og yderst kompetent tekniker.

Reply from Dansk Digital Center A/S
Venlig og behagelig i dialogen med os
Venlig og behagelig i dialogen med os. Han var god til at forklare, hvad han skulle ordne for at sikre et klart signal til vores TV.

super service
Undertegnede har haft besøg, og jeg er meget tilfreds med udførelsen af installationen af mit nye TV
Jonna Jensen

Reply from Dansk Digital Center A/S
Altid rar og hurtig levering/service på…
Altid rar og hurtig levering/service på udstyr.
God kundeservice der agere straks muligt.

Super service :)
Vi havde en reklamation på en højtaler. Her var de super effektive og gode til at løse problemet, samt holde os opdateret undervejs i forløbet. Kan kun give dem en masse ros! Det hele fungerer bare.
Installation af sattelitmodtager
Jeres tekniker var hjemme hos mig for at instalere en sattelitmodtager. Han var venlig og kompetent og fik den hurtigt instaleret. Så brugte han en del tit på at lære mig at bruge den, hvilket var guld vær.

Reply from Dansk Digital Center A/S
Det bestilte arbejde udført problemfrit…
Det bestilte arbejde udført problemfrit og med godt humør. Løbende god snak om evt. andre it ting, der kunne være interessante.

DDC spiller!
DDC har været forbi et par gange. Løsningsorienterede og ærlige.

Reply from Dansk Digital Center A/S
Jeres ansatte" Dan "klarede mit problem…
Jeres ansatte" Dan "klarede mit problem på bedste måde hurtigt og perfekt ,
Han skal have 5 stjerner
Mvh
Erik W

Reply from Dansk Digital Center A/S
En sød hjælpsom ung mand kom til tiden
En sød hjælpsom ung mand kom til tiden, gik igang med det samme, efter at have oplyst mig om problemet. Efter en time var alt klart og i orden. Fik orientering om hvordan det nu fungerer. Er meget tryg ved firmaet

Teknikeren kom som aftalt
Teknikeren kom som aftalt. Super venlig med et kæmpe smil på læben. Ydede en uovertruffet service. Kan anbefales på det varmeste.

Ingenting!
Et besøg der intet ændrede og alligevel en regning på 1212 kr

Perfekt og omhyggelig
Perfekt og omhyggelig. Tjek af parabol og tv-bokse.

Kom til tiden
Kom til tiden, og han var meget sød og god til sit arbejde, det ser rigtigt pænt ud, har intet anklage over, kan helt klart anbefale dem.

Reply from Dansk Digital Center A/S
Helt efter bogen - alt som det skal være
Kom til aftalt tid, alt fungerede efter foreskrifterne efter besøg. Venlig og imødekommende montør, med indsigt og humor 😀👍