Super service. Bestilt gennem Allente til at fikse parabol problemer. Fik at vide tirsdag at de ville komme fredag, men onsdag formiddag ringede de og spurgte om de måtte komme samme dag. Og ja det må... See more
See what reviewers are saying
Jeg har den 12. juli 2023 benyttet assistance fra Dansk Digital Center til opsætning af antenne til amatørradio på VHF og UHF. Ground Plane med højde på 184 cm. Antennen blev opsat på altan til min ej... See more
Company replied
Vil absolut anbefale Dansk Digital Center. Teknikeren ringede samme dag vi bestilte TV pakke mv. Det var en rigtig sympatisk ung mand der kom ud dagen efter og alt gik som smurt. Alle tiders hurtig... See more
Company replied
Jeg er mere end fuldt ud tilfreds! Fra mit opkald til den endelige løsning var leveret oplevede jeg både flot service og stor kompetence. Jeg har nu sen flotteste fjernsynsløsning, korrekt hæng... See more
Company details
Written by the company
wi-fi netværk, tv montering, antenne, parabol, fiber op kameraovervågning, salg, service, installation
Contact info
Metalbuen 34, 2750, Ballerup, Denmark
- 45 93 54 44
- kontakt@ddctv.dk
- ddctv.dk
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Levering præcis som aftalt
Levering præcis som aftalt - og udviste stor fleksibilitet.

Meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds med Dansk Digital Centers besøg. Det var en meget behagelig og venlig tekniker, der ændrede min parabolmodtagelse på en kompetent måde.
Mvh Lise Kjær

Reply from Dansk Digital Center A/S
Fantastisk sød og høflig ung mand der…
Fantastisk sød og høflig ung mand der kunne sit kram.

Reply from Dansk Digital Center A/S
hurtigt og nemt udført af dygtig…
hurtigt og nemt udført af dygtig installatør

Knald gode montører
Dansk Digital Center, har knald gode montører.
Jeg kan med glæde anbefale selskabet.

Aliente dishturn
Aliente dishturn udført 10.09.21. Meget venlig og kompetent montør. Tip top service

Reply from Dansk Digital Center A/S
Virkelig venlig og behagelig service

Fin betjening
Fin, høflig og hurtig justering af min parabol ifm ny satellit.

Reply from Dansk Digital Center A/S
Jeg havde besøg af dansk digital…
Jeg havde besøg af dansk digital center, der opsatte parabol. Jeg blev mødt af en ekstrem serviceminded montør. Der opstod en del udfordringer undervejs, som han løste med et smil på læben. Virkelig en god oplevelse.

Dårlig oplevelse Dansk Digital Center
Havde fredag d. 20/8-21 besøg af en tekniker der for Boxer tv skulle opsætte en tv antenne på vores ejendom i Kgs. Lyngby.
Fa. havde på forhånd fået oplyst, at der ikke på ejendommen må opsættes en udendørs antenne.
Teknikeren oplyste at de ikke ville opsætte en indendørs digital antenne, samt at fa. kun opsætter udendørs antenner.
Teknikeren forlod ejd. efter 8 minutter, med en bemærkning om jeg hellere måtte tale med min kone.
Teknikerens optræden på ejendommen bar tydeligt præg af at det var fredag og vores vurdering af pgl. "Jeg gider ikke mere i denne uge".
Når nu fa. ikke har lyst til at løse opgaven, har jeg efter 25 min. selv løst opgaven efter et besøg i en elektronik butik, hvor jeg fik udleveret en rigtig god digital antenne, der leverer et signal, der er helt perfekt.
Boxer tv er blevet underrettet om ovenstående.
Ole Simonsen, Kgs. Lyngby
meget behagelig montør ,hjælpsom og…
meget behagelig montør ,hjælpsom og virkede pro
Kort og kontant besøg for at justerer…
Kort og kontant besøg for at justerer parabol til den ny satellit.

Reply from Dansk Digital Center A/S
Montøren kom til aftalte tid
Montøren kom til aftalte tid, var frisk og imødekommende. 👍

Reply from Dansk Digital Center A/S
Missede aftale men hurtig løsning
De missede desværre aftalen, da første kundemedarbejder ikke havde fået tastet aftalen om tilretning af parabol ind i deres system.
Tilgengæld var der hurtig fejlretning og tekniker blev hurtig fundet👍..
Han var på adressen 25 min efter jeg havde lagt røret på.
Ham der mødte op (Flemming) var yderst kompetent, venlig, imødekommende og servicemindet..
Stor ros

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.