Company details
Written by the company
De Elektricien – Sterk in elektra werk Bij De Elektricien staan vakmanschap, veiligheid en betrouwbaarheid centraal. Wij leveren professionele elektrotechnische oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven, altijd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij jarenlange praktijkervaring, gecertificeerde kennis en een klantgerichte aanpak realiseren wij veilige en efficiënte installaties die volledig aansluiten op de behoeften van onze klanten. Onze diensten omvatten onder meer: • Storingen en reparaties • Groepenkasten en uitbreidingen • Volledige woninginstallaties • Verlichting en renovatieprojecten • Laadpalen en energiebesparende oplossingen • Keuringen, inspecties en onderhoud Wij handelen snel, transparant en met respect voor elke woning of werkomgeving. Klanten waarderen ons om onze duidelijke communicatie, nette afwerking en professionele service. Bij De Elektricien kunt u rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en vakwerk — elke keer weer.
Contact info
Oud-beijerland, Netherlands
- +31658719011
- algemeen@de-elektricien.nl
- de-elektricien.nl
Snel contact en duidelijke afspraken…
Snel contact en duidelijke afspraken goed werk geleverd vandaar de 5 sterren
Ik beveel Ricardo aan vanwege de…
Ik beveel Ricardo aan vanwege de volgende redenen:
- Snelle en duidelijke communicatie. Hij reageert snel op berichten.
- Komt afspraken na. Hij is altijd op tijd voor zijn afspraken en als de afspraak kan niet doorgaan, laat hij het tijdig weten.
- Goede service. Hij voert zijn werk goed en netjes uit. Hij heeft een paar extra groepen aan onze meterkast en de bijbehorende bedrading toegevoegd. Hij dacht goed na over hoe dit op de meest nauwkeurige manier kon worden gedaan.
- Naleving van veiligheidsprincipes. Ricardo weigerde draden aan te sluiten op de bestaande stopcontacten omdat deze niet geaard waren. Daar zijn we hem erg dankbaar voor, want daardoor konden we actie ondernemen en hem vragen om die stopcontacten ook te vervangen.
- Flexibiliteit. Tijdens de eerste werkzaamheden ontdekten of toegevoegden we extra werkzaamheden die Ricardo zonder problemen en tijdig heeft uitgevoerd.
Ricardo is een kundige vakman
Ricardo is een kundige vakman. Denkt mee in oplossingen en probeert altijd op kort termijn het werk te verrichten. Al meerdere keren gebruik gemaakt van zijn diensten. Prijs is zeer schappelijke en klantvriendelijkheid staat voorop.
Door heel mijn huis is er nieuwe…
Door heel mijn huis is er nieuwe electriciteit aangelegd en dit is heel netjes en professioneel gedaan.
Zeer mooie tuinverlichting aangelegd…
Zeer mooie tuinverlichting aangelegd door de elektrischien! Zeker een aanrader! Klasse!
Vriendelijk en netjes zeker een…
Vriendelijk en netjes zeker een aanrader!
Ik ben heel erg tevreden met het…
Ik ben heel erg tevreden met het resultaat bedankt 👍🏻
Nieuwe lampen
Hij heeft bij door de hele woning alle lampen opgehangen en aangesloten. Dit alles naar volle tevredenheid en was ook zeer vriendelijk en snel gewerkt! Zal hem zeker opnieuw benaderen!
Goede service en kwaliteit netjes en…
Goede service en kwaliteit netjes en vriendelijk wij zijn geholpen door ricardo nogmaals dankjewel
Goed werk geleverd
Eindelijk probleem opgelost
Geweldig geholpen!!!
Waren al 2 andere elektriciens geweest konden het probleem niet vinden
Maar hij losten het op binnen een half uur 😀
Nu kan ik eindelijk en me vaatwasser en magnetron tegelijk gebruiken
Zonder dat alles eruit klapt 👍🏻
Dus een aanrader ! Vriendelijk schappelijke prijs oftewel...Top elektricien ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Goeie sociale vriendelijke gozer werkt…
Goeie sociale vriendelijke gozer werkt hard en netjes zou hem iedereen aanraden
Top kerel
Levert goed werk en reageert snel
Levert goed werk en reageert snel
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.