Sam Visser heeft uitgelegd hoe de voordelen van een dynamisch energiecontract met een gas prijsplafond werken. En hij gaf zijn 06 nummer met een belcode. Dat geeft wel vertrouwen. Tevens gaf hij aan d... See more
See what reviewers are saying
Hele fijne organisatie, ze regelen al sinds 2022 m’n energiezaken, ze zijn altijd lekker vlot en nemen het proces van A tot Z van je over. Aanrader!
Het aanbod via de telefoon klonk goed vanwege de zekerheid van het gas-prijsplafond (NextEnergy) Maar na het bekijken van de details bleek de inkoopvergoeding voor gas (€ 0,30 per m³) en de vaste m... See more
Company replied
Ik waardeer enorm wat ze voor mij hebben gedaan. Mijn familie en ik hadden eerst constant gezeik met onze energie totdat ik D.B.U. tegen kwam. Ontzettend behulpzaam
Company details
Written by the company
De Beheer Unie is de overstapservice voor groene energie. Wij vergelijken het aanbod van geselecteerde groene leveranciers - zoals Greenchoice, Vattenfall, NextEnergy en Engie - zoeken uit wat past bij jouw verbruik, en regelen de volledige overstap, inclusief de opzegging bij je huidige leverancier. Gratis en vrijblijvend, altijd 100% groene stroom. Wij zijn geen energieleverancier: je contract loopt bij de leverancier die je kiest.
Contact info
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heel eerlijk en open gesprek gehad met…
Heel eerlijk en open gesprek gehad met Margot. Ze was heel vriendelijk en gaf mij ook de ruimte om zelf een beslissing te maken! De service die is verleend was uitstekend.
Heel goed geholpen door Jeroen
Heel goed geholpen door Jeroen! Hij heeft alles netjes uitgelegd en het met geduld aan me uitgelegd omdat ik eerst vrij opstandig was en het niet helemaal snapte.
Top Service
Hele fijne organisatie
Fijne ervaring en dat is het…
Fijne ervaring en dat is het belangrijkste!
ik werd snel geholpen
Heel goed geholpen door Wessel
Heel goed geholpen door Wessel! Echt fijn dat ik zelf niet aan de energie hoef te denken met alle drukte die ik al heb. Hij regelt het altijd netjes voor mij🙏
Geen gezeik
Ik ben zo enorm goed geholpen door Luuk! Vroeger had ik altijd gezeik met energie maar sinds ik klant ben geworden via de Unie zijn de laatste overstappen alleen maar goed gegaan dus ik ben blij met mijn keuze!
The Trustpilot Experience