Eerste keer een review achter gelaten dat het product helaas droog was. Ze hebben me kosteloos nieuwe opgestuurd, t was echt heerlijk! Super deze service, wij bestellen zeker weer!!!!!
See what reviewers are saying
Allereerst is de boterkoek fantastisch, de smaak, de verschillende varianten. Echt een 10+. Daarnaast is de verpakking leuk ontwikkeld en het bestellen via de webshop gaat super makkelijk. Dit was al... See more
Ik heb eerst zelf besteld. Helaas was de bestelling na verzending vertraagd waar de boterkoekbroers niets aan konden doen. Kreeg wel direct antwoord op mijn mail. De boterkoeken zijn heerlijk. Mijn mo... See more
Wij hebben al diverse bestellingen gedaan bij de Boterkoekbroers. Leuk om cadeau te geven. Al heel veel mensen blij mee gemaakt! De boterkoek is echt super lekker en altijd vers gebakken. Ook he... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Supersnelle levering, heerlijk snoepen
Supersnelle verwerking, de volgende dag al aan ‘t snoepen :-)
Goed verpakt brievenbuspakje met daarin mooi verpakte pakketjes. Leuk om mee te brengen als je bij iemand gaat buurten ook.
De smaak is fantastisch en de levering…
De smaak is fantastisch en de levering word snel gedaan. Echt een aanrader!
Zeker je geld waard.
Zeker je geld waard.
4 verschillende smaken geprobeerd en allemaal erg lekker.
Het bestellen gaat soepel en makkelijk…
Het bestellen gaat soepel en makkelijk en de boterkoek is gewoon geweldig
Service is super
Service is super, ze smaken ook erg goed. Mijn zoontje mocht hierop trakteren in het maxima, omdat hij niet op zijn school kon trakteren. Iedereen heeft van de boterkoek genoten! Was erg leuk en lekker!
Oma heeft genoten!
Voor mijn oma die 94 is geworden hadden we boterkoek opgestuurd. Ze schreef op Whatsapp: "Heel erg bedankt voor die leuke verrassing, een cadeautje in de brievenbus en nog eetbaar ook. Dat heb ik tot nu toe niet meegemaakt, je ziet dus nooit te oud om verrast te worden."
Heerlijke soorten boterkoek
Heerlijke soorten boterkoek! Erg vers, snel geleverd! Echte aanrader
Genoten van dit heerlijke product!
Het doosje incl inhoud, ziet er erg goed en verzorgd uit.
En de smaak is ook echt lekker.
We hebben met ons gezin een taste test gedaan en we genoten het meest van normaal en de stroopwafel.
Maar de anderen smaken waren ook heerlijk en smaakvol.
Het vult erg goed, dus voor morgen nog wat bewaard.
Ook erg leuk om kado te versturen, dat gaan we doen.
Lekkere verse boterkoek
Top! Echt lekkere boterkoeken in meerdere smaken. Je proeft dat het echt vers is. Snel verzonden en geleverd. De stroopwafel variant had wel een bijzondere smaak, vond deze niet echt naar stroopwafel, maar eerder soort dropsmaak hebben. Verder zeer tevreden!
De bezorging was snel
De bezorging was snel. De boterkoeken waren/zijn lekker. Ik heb de oreo, biscoff en chocochips gehaald. Het was ook goed verpakt en alle smaken apart, zodat je niet alles in een keer open hoeft te maken. Kortom een geweldige ervaring en ik zou er zeker nog een keer bestellen als mijn gewicht het toelaat.
Geweldige service, vertraging door PostNL
Door een vertraging bij PostNL moest ik helaas lang wachten op mijn bestelling. De klantenservice van De Boterkoek Broers heeft dit echter geweldig opgepakt. Ik werd steeds netjes op de hoogte gehouden en ze dachten actief mee over oplossingen. Eerst boden ze korting aan vanwege de vertraging, en later gaven ze eerlijk aan dat de boterkoek na zo’n vertraging mogelijk minder van kwaliteit zou zijn dan wanneer deze net uit de oven komt.
Daarom kreeg ik, volledig uit eigen initiatief, een kortingscode voor een volledig nieuwe bestelling in de toekomst. Echt topservice, zelfs op zondag kreeg ik nog een mailtje!
De boterkoek was overigens nog steeds heerlijk, maar ik kan niet wachten om binnenkort een écht verse te proeven.
Verrukkelijke verse boterkoek!
Wij hebben weer enorm genoten van de overheerlijke, verse boterkoek, deze keer met chocolade. Wat een smakelijke combinatie is dat! En weer keurig verpakt en op tijd bezorgd in de brievenbus!
Stroopwafelboterkoek:
Stroopwafelboterkoek:
Boterkoek zelf was prima, strwafel uitgedroogd en heel hard, ook had ik andere verwachting ik kreeg een boterkoek waar een stuk strwafel op was gelegd, had gehoopt op boterkoek met extra karamel/stroop en stukjes srroopwafel echt een uitgebreidere versie dus dat vond ik jammer.
Lekker en fijne service!
Super lekker
Super lekker. Duidelijke communicatie en als ik een vraag had werd er adequaat gereageerd.
The Trustpilot Experience