Jag beställde en svart decrese mössa. Jag trodde inte att den skulle komma för att priset var för bra för att vara sant men jag väntade och den kom när den kom så öppnade jag den och den var jätte bra... See more
See what reviewers are saying
Älskar hur tröjan ser ut med alla dessa fin slipade detaljer och minst inte annat designen, tröjan passar riktigt bra och sitter inte för tight men inte heller för löst precis perfekt. Riktigt bra T-s... See more
Leveransen var super snabb. Jätte trevlig support. Man kan skriva till han och han svarar snabbt. Jag fick en mössa grattis från hans tik tok och mössan var jätte skön och bekväm! 10/10 rekommenderas... See more
Jag har inte fått mitt paket än och ni svarar inte när jag skriver på mail
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Riktigt fet mössa och bra kvalitet på…
Riktigt fet mössa och bra kvalitet på den💯
Rekommenderar!
Super snabbt och smidigt att beställa! Beställde en kofta och fick även en mössa på köpet. Väldigt bra kvalité på varorna, 10/10!
Otroligt bra kvalite i både thirtsen…
Otroligt bra kvalite i både thirtsen och koftan och speciellt värme i koftan
Jag tycker att deras produkter är…
Jag tycker att deras produkter är toppkvalitet med riktig feta designs och färger på. Väldigt värt priset de går för och jag rekommenderar det starkt.
Bra kvalite och service rekommenderar…
Bra kvalite och service rekommenderar till alla
Det bästa köpet jag gjorde för fin😍
10/10
Det är verkligen den bästa koftan/ klädesplagget jag köpt från TikTok, kvaliteten är toppen och koftan är jätte varm 100% rekommenderar!!
Beställde 2 tröjor
Beställde 2 tröjor, sjuk kvalitet och frakten var snabbt. Är jätte nöjd.
Så bra koftor varma o bekväma bra…
Så bra koftor varma o bekväma bra kvalite
Snabb leverans och bra kvalité
Snabb leverans och bra kvalité. Köpte både mössa och kofta och är supernöjd med båda. Rekommenderar starkt
Bra kvalitet
Bra kvalitet, snabb frakt och mycket fin. Ska se till att köpa fler till familj och vänner!
Svart kofta
Köpte en svart kofta passade bra och fick den snabbt, fick också en gratis mössa med köpet, rekommenderar.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.