Deemer is echt ongelooflijk slecht☹️
Deemer is echt een ongelooflijk slecht bedrijf.
Al twee keer klantenservice een mail geschreven en gewoon niets terug gehoord.
Dus gooi ik me deemer maar bij grofvuil, jammer dat ze niets laten horen.
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Deemer is echt een ongelooflijk slecht bedrijf.
Al twee keer klantenservice een mail geschreven en gewoon niets terug gehoord.
Dus gooi ik me deemer maar bij grofvuil, jammer dat ze niets laten horen.
Ik zou ze zelfs -5 sterren geven. Al bijna 5 maanden probeer ik hun te contacteren omdat een deel van tapijtreiniger kapot is. Al 5 maanden doet de Klachtenlijn nul nada nopes. Mijn 1 jaar garantie verloopt bijna dus ze gaan ook niet meer reageren tot dan denk ik! Gemakkelijk verdienmodel zo en waardeloos klantenservices!
Ik bestel en betaal meer dan een maand geleden 2 flessen reinigingsmiddel. Ondanks meerdere e-mails van mijn kant, zie ik niets meer en krijg ook geen antwoord. Ik ben dus gewoon bedonderd door dit bedrijf. Gelukkig was het geen apparaat. Dat had me meer gekost.
Zeer slechte klantenservice. Apparaat binnen een jaar kapot en na diverse mails en apps wordt er geen contact opgenomen. Erg slecht
Na veel vergelijken uiteindelijk de Deemer gekocht omdat hij sterkere zuigkracht heeft dan anderen. En ja, alles gaat inderdaad uit de bank en je schrikt er van.
Na een advertentie te hebben gezien op Facebook en Instagram heb ik de reviews gelezen op Trustpilot van Deemer. Wat ze laten zien in de advertenties klopt echt!! Met 2 honden en kat in huis is was dit apparaat echt een redder in nood. Ik heb er al zoveel meubels en mijn tapijt mee schoongekregen. Bij twijfel, doen!
Wekelijks drinken we bij ons thuis een wijntje en soms mors je wel iets. Met de deemer tapijtreiniger waren de vlekken er zo uit. Daarbij zorgden ze voor een snelle levering. Helemaal top!
Goede betrouwbaar merk! Uitstekende producten die écht werken!
Ik kan niet meer zonder! Gebruik het meerdere keren per week voor mijn auto en in huis en het werkt fantastisch
Top apparaat. Heb mijn hond vaak op de achterbank (ook als ze heeft gezwommen), maar elke week even met de Deemer erover en het weer als nieuw!
Ik ben heel tevreden over de Deemer en kan niet meer zonder!
Als vader van 3 jonge kinderen en een puppy is het bijna nodig om de Deemer in de auto mee te nemen.
Het neemt weinig ruimte in beslag en ik kan er makkelijk goed mee reinigen wanneer de kleintjes een ongelukje hebben gehad of als de puppy veel haar achterlaat.
Geen vieze geurtjes meer en vlekkeloos.
Thanks!
Mijn vrouw en ik zijn superblij met deze tapijtreiniger. Met 3 jonge kinderen die regelmatig van alles knoeien op de vloerbedekking of het kleed komt het goed van pas. Het is ook gebruiksvriendelijk wat het gemakkelijk maakt om het product te gebruiken. Fijne aankoop!
Normaal gesproken geloof ik niet in dit soort producten. Maar dit product heeft mij echt ongelijk bewezen. Waanzinnig goed product, zeer aan te raden.
Super blij met de tapijtreiniger. Het maakt echt alle vlekken schoon. Mijn hond licht vaak op de bank dus was het tijd om deze even schoon te maken. Gister besteld en was inderdaad vanochtend al bezorgd.