defietser.nl Reviews 22

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Company details

1. Indoor Cycling

Written by the company

Het grootste testcentrum van Nederland om fietsmerken zoals Sparta, Batavus en Koga te testen!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Het was een hele fijne ontvangst

Het was een hele fijne ontvangst. Ik kreeg een pieper mee waarop ik een seintje kreeg als er een medewerker beschikbaar was om mij te helpen. Een hele enthousiaste medewerkster die heel goed meedacht. Heel professioneel. Jammer dat de Fietser ermee stopt. Je komt door het testen van de fiets waar je voorkeur naar uit gaat tot een wel overwogen keuze. Heel erg fijn. Hartelijk dank en veel succes wens ik het personeel van harte toe bij het vinden van een fijne nieuwe werkkring. Toi toi toi

19 September 2025

Goed advies

Wij zijn op zoek naar een goede (niet elektrische) fiets en mochten verschillende modellen en opties uitproberen. Er was alle tijd voor.
En de koffie was lekker en met die warmte ook lekkwater;-) Heel fijn geholpen. De keuze is gemaakt.

28 June 2025

Prima de luxe

Zaterdag j.l. zijn wij bij de Fietser geweest, om voor mij (man 77) een fiets met lage instap te proberen.
Ik ben fantastisch geholpen door Fleur. Het verbaasde mij enigszins door haar deskundigheid en bereidwilligheid. Gaf goede en duidelijke uitleg.
Goede wijn behoeft geen krans zegt men weleens, maar zij verdienen die wel. TOP

21 June 2025

Testcenrrum Ede: een succes

Ook mijn vrouw en ik zijn via onze fietsenwinkel in Ede terecht gekomen. Een heel plezierige ontvangst (koffie!) en allereerst de mogelijkheid om met verschillende merken te fietsen en te ervaren hoe zij ons meer of minder bevalen. Pas na een aantal testritten werd er over de fiets van onze keuze iets meer over de technische samenstelling van de fiets van onze keuze verteld. Dat bevestigde onze voorkeurkeuze. We hebben mede daardoor inmiddels elk een nieuwe e-bike besteld.

10 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Snel praktijk ervaring op te doen, het fietsgevoel.

Op het internet zoeken naar een passende fiets lijkt eenvoudig. Voor een eerste selectie gaat het makkelijk maar de praktijk is wel een van de belangrijkste ervaring. Dingen als stabilitijd, rijhouding, trapgevoel en voor een e-bike de ondersteuning kun je alleen ondergaan wanneer je op zo'n fiets gaat zitten en een paar rondjes rijd. Ook belangrijk een proffesionele uitleg van een deskundig persoon. Alles komt samen bij de Fietser in Ede.

23 April 2025

Een aanrader

Na tip van onze fietsenmaker.
Erg mooie en grote locatie
Na ontvangst een persoonlijke adviseur toegewezen.
Waarna wij samen diverse fietsen hebben uitgeprobeerd op de binnenbaan.
Met een goed gevoel naar buiten gelopen.

22 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Deskundig en persoonlijk advies op maat…

Deskundig en persoonlijk advies op maat door enthousiaste en deskundige medewerker. Bijzonder prettig dat je verschillende fietsen kunt uitproberen op de indoor fietsbaan. Ik was door de plaatselijke fietsenhandelaar geattendeerd op het testcentrum, ik vond het de moeite van de rit naar Ede meer dan waard. Alle vragen die ik had, zijn door de medewerker naar volle tevredenheid beantwoord, zodat ik een goede keuze kon maken.

22 March 2025

Top dat dit mogelijk is

Na een goed advies en uitleg een besluit kunnen nemen welke fiets het zou worden.
Wat een fijne ervaring om goed geadviseerd te worden en een test rit kunnen maken.
Echt fijn dat dit mogelijk was.

26 February 2025
Rated 4 out of 5 stars

Prima plek om je te laten informeren en ervaren

Afspraak maken ging eenvoudig via Internet. De plaatselijke fietsdealer had mij op de Fietser geattendeerd toen ik daar kwam voor informatie. Na een rondje door de mooie showroom ben ik begeleid door 2 vakkundige mannen en ik heb de fietsen waar mijn interesse naar uitging kunnen uitproberen. De fietsbaan vond ik wel een beetje aan de korte kant, je was met je e-bike zo weer bij een scherpe bocht waardoor je de trapondersteuning niet optimaal (lees op snelheid) kon ervaren.

15 February 2025
Rated 2 out of 5 stars

De gewenste fiets bleek niet beschikbaar

Ik heb twee dagen van tevoren een afspraak gemaakt met het Fietsexperience Center van Batavus en gaf daarbij aan welke fiets ik precies wilde uitproberen. Ter plaatse werd mij meegedeeld dat er van de betreffende fiets maar één framemaat (voor mij veel te klein) beschikbaar was. Het was prettiger geweest wanneer ik daar vooraf even over was geïnformeerd, dan had ik de reis Haarlem-Ede v.v. niet hoeven maken. Ik kreeg nog wel een gratis kopje koffie in het restaurant.

17 January 2025

Goed en geduldig advies

Zeer fijn geholpen en goed en geduldig advies voor onze dochter, we hebben de juiste fiets voor haar gevonden. Bij De Fietser kan men zelfs zien waar de gekozen fiets op voorraad / bestelling staat, zo zijn we een dag later geslaagd bij een dealer bij ons in de buurt. Hartelijk dank met een glimlach van onze dochter!!

3 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Top geholpen , echt een aanrader

het is nu voor de tweede keer dat ik een fiets heb uitgezocht via de fietser in ede. Ze nemen alle tijd voor je, en het gaat toch wel om een dure fiets dus wil je daar toch graag de meest uitgebreide informatie over. Ik mocht even op de speciale indoor fietsbaan de maat van de fiets bepalen met rondjes fietsen en daarna ben ik naar buiten gegaan en daar even de twee fietsen goed uitgeprobeerd. Echt fantastisch dat het op die manier kan. Daarna even een heerlijk bakje koffie met gebakje genomen met 10% korting omdat je van te voren een afspraak had gemaakt. Het personeel is heel vriendelijk en heeft verstand van zaken. Ik kan het iedereen aanraden zo is de kans zo klein mogelijk dat je toch een verkeerde keus maakt.

1 November 2024
Rated 4 out of 5 stars

Deskundige hulp en veel fietsvarianten

Positief: Deskundige hulp, er wordt tijd voor jou ingepland, en er zijn heel veel fietsen voorhanden om te zien en eventueel te proberen. Zeker voor de duurdere en zeldzame exemplaren (ik was op zoek naar een Van Nicholas titanium frame) een enorm pluspunt.
Verbetering: Een "proefritje" is een rondje binnen de hal en feitelijk niet meer dan een mogelijkheid om je zitpositie te testen. Voor remmen en schakelen wil je eigenlijk een halfuurtje buiten kunnen trappen en voor een zitpositie zijn andere, heel flexibele hulpmiddelen beschikbaar die je kunnen helpen bij het vinden van jouw gewenste zitpositie.

11 June 2024
Rated 4 out of 5 stars

Werden direct geholpen door een…

Werden direct geholpen door een enthousiaste medewerker Gaf prima advies en nam de tijd om voor- en nadelen van de verschillende fietsen uit te leggen ! Was ook een prima mogelijkheid om binnen de fiets te testen !
Hebben door het goede advies een beslissing kunnen nemen! Het toetje was het restaurant met een vriendelijke bediening!

19 May 2024

Top service

Top service, goed advies medewerker denkt mee met wat ik van een fiets verwacht. Goed geslaagd rij nu een Koga Evia pro.. heel blij mee voldoet aan mijn verwachtingen.
Groetjes Karin

1 February 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look