De Groene Generatie BV Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Eerlijk en duidelijke uitleg van de adviezen van de adviseur en wensen die ik had. Zeer kundige en vriendelijke installateurs en ze laten alles heel netjes achter. Ben zeer tevreden over De Groene E... See more

Rated 4 out of 5 stars

In het offerte traject werd volop meegedacht en optimale aanpsaaingen gemaakt waardoor er snel goedkeur gegeven kon worden op de uitvoering. De uitvoering en montage verliepen voorspoedig en waren in... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zowel offerte traject (korte responstijd) als installatie is zeer goed verlopen. De installatie verzorgd door een electricien die meedenkt en adviseert en de panelen gelegd door twee monteurs die... See more

Company details

1. Solar energy equipment supplier
  2. Solar Energy Company

Written by the company

Wij zijn De Groene Generatie, een bedrijf in duurzame energieoplossingen. Wij helpen de wereld mee met verduurzamen. Dit doen wij door het installeren en monteren van zonnepanelen, thuisaccu’s en laadpalen voor elektrische auto’s. Door onze jarenlange ervaring in de duurzame energie kunnen wij iedereen voorzien van deskundig advies op energiegebied. Zo weten wij precies wat aansluit op jouw wensen en behoeften.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Thuisbatterij, betrouwbaar advies en deskundig geplaatst

Een klein, deskundig en daardoor zeer fijn bedrijf om mee te werken. Korte communicatielijnen. Aan alle kanten straalt het bedrijf daadkracht en deskundigheid uit. Afspraken worden nagekomen en ze nemen duidelijk hun verantwoordelijkheid in de werking van het eindproduct. Resultaat: een prima werkende thuisbatterij, die gekoppeld aan een dynamisch energiecontract, automatisch gaat handelen op de energiemarkt en zich daarmee terugverdiend. De grootte (incl. de - in mijn geval - nieuwe omvormer zijn op mijn woonsituatie afgestemd, waarbij ook toekomstige situatiewijzigingen - zoals een elektrische auto - makkelijk aan te passen zijn.

16 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super blij met onze accu geleverd en…

Super blij met onze accu geleverd en geïnstalleerd door de groene generatie uit Schaijk.
Van het begin tot einde goede begeleiding en uitleg snelle reacties op mail en telefoon 👍👏

3 September 2024

zonnepanelen op dak.

Ik heb het contact met de groene generatie ervaren als zeer professioneel en klantvriendelijk. De technische kennis van zaken is van hoog niveau en wordt met geduld uitgelegd. Daarnaast stelt dit bedrijf zich zeer flexibel op t.a.v. planning en aanbetalingsregelingen.
Nooit het idee dat de ergens toe aangezet of gdwongen wordt. Ook vriendelijk en klantvriendelijk uitvoerend personeel.

1 July 2024

Deskundig en klantgericht

Ik heb gekozen voor zonnepanelen van De Groene Generatie vanwege hun professionele en deskundige aanpak. Ze nemen de moeite om bij je thuis te komen om een goede inschatting te maken van de situatie en welke wensen en eisen je hebt aan de installatie. Vervolgens geven zij deskundig advies en voorzien in het optimale installatieplan voor jouw situatie. Het aansluiten en leggen van de panelen gebeurd door nette en vaardige medewerkers. Helaas werkte het systeem bij mij niet direct maar daar treft De Groene Generatie geen enkele blaam. Een softwareprobleem bij Enphase was de boosdoener. De Groene Generatie heeft alles in het werk gesteld om het probleem zo snel mogelijk boven water te krijgen en op te lossen. De algehele communicatie verliep soepel en met hulp van De Groene Generatie is deze duurzaamheidsreis prima verlopen!

2 July 2024
Rated 4 out of 5 stars

In het offerte traject werd volop…

De uitvoering en montage verliepen voorspoedig en waren in éen dag geregeld.Jammer dat het opleverdocument.ondanks verzoek, op zich liet wachten.

21 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Van het begin tot het einde helemaal prima!!

Vanaf het eerste begin tot de laatste minuut van het kopen van een laadpaal zijn we uitstekend en naar volle tevredenheid geholpen. Zowel bij de informatie over de paal tijdens de telefoon met Jeroen, alsook bij het plaatsen van de paal door Mustafa troffen we vriendelijke en behulpzame mannen, die alle tijd voor ons namen, waardoor we kunnen terugzien op een heel prettige relatie met het bedrijf.
Van harte aanbevolen

16 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Duidelijk, snel en uitstekende resultaten

Direct na opstellen van offertes (16 panelen en een laadpaal) had ik een goed gevoel bij de groen generatie. Ieder gepland bezoek (door adviseur, installateurs) was stipt op tijd.
Alles verliep gesmeerd en nu de panelen zijn opgeleverd doen ze het fantatisch. Heb het gevoel dat ik nu ook het beste spul op mijn dak heb liggen en ben er erg blij mee.

7 May 2024

Vlotte levering, prima communicatie

De installatie verzorgd door een electricien die meedenkt en adviseert en de panelen gelegd door twee monteurs die netjes te werk gaan.
Pas toen alles werkte zijn de heren vertrokken.
Prima!

3 May 2024

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Goede, duidelijke communicatie en de installatie is verder snel en top verlopen.

6 May 2024

Installatie oplaadstation

De offerte was duidelijk met een goede prijs. Personen zijn aardig en communicatief. Persoon die installatie heeft gedaan was aardig en erg kundig. Heel netjes gewerkt en we waren zeer tevreden met eind resultaat. Ook de nazorg was erg goed. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen

3 May 2024

Duidelijk, vakkundig en snel

Duidelijke uitleg gehad, er werd alle tijd genomen om ons te informeren. Snelle service want de zonnepanelen lagen binnen 4 wkn op ons dak. Vakkundig personeel. Achteraf ook gebeld of alles naar wens was. Top service en wij raden groene generatie zeker aan.

23 April 2024

Zonnepanelen

Via het Eigen huis magazine kwam ik in kontakt met de Fa.de Groene Generatie.
Na een deskundige schouw en offerte zijn de zonnepanelen geplaatst op een plat dak.
Tevens is de meterkast vervangen.
Alles ging probleemloos,alle afspraken werden keurig nagekomen en uitgevoerd.
Co Nijsse

25 April 2024

Prima laadpaal.

Snelle levertijd en een professionele aansluiting. Goede uitleg over de laadpaal en de app. Alles werkt naar tevredenheid. Dit alles voor een redelijke prijs.

25 April 2024

Goede service!

zojuist
NIEUW
Wij zijn zeer tevreden over De Groene Generatie. Wij hadden bij 3 bedrijven een offerte aangevraagd. Dit gesprek was erg duidelijk qua uitleg en het was een fijn gesprek. Maar ook de prijs was erg mooi. Hierdoor hebben wij snel een keuze gemaakt en 4 weken later zijn de zonnepanelen geïnstalleerd. Ook de installateurs zijn erg vriendelijk en werken hard.
Ook naderhand is er contact opgenomen of alles goed was verlopen.
De Groene Generatie heeft een goede service en komt afspraken na!

11 April 2024

Aanrader!

Aanrader! Een aantal leveranciers gevraagd om een offerte uit te brengen. De Groene Generatie onderscheidt zichzelf door het totale plaatje (ontwikkelingen, mogelijkheden, wetgeving) te bespreken en daarmee verder te kijken dan enkel “zoveel mogelijk zonnepanelen” plaatsen. Informatieverstrekking na opdrachtverstrekking is goed en installatie allemaal erg netjes gegaan door vakmannen. Netjes werk!

29 March 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Heel fijn contact van tevoren bij het bespreken van offerte. Alles netjes verzorgd in de mail. Alles wordt duidelijk uitgelegd en verloopt volgens afspraak. De installateurs en elektricien waren vriendelijk, nette en hardwerkende mannen. Dag na aansluiten van de zonnepanelen telefoontje gehad of alles naar wens was. Goede en snelle service

3 April 2024

Super bedrijf

Prima informatie over wat er geleverd wordt, Super service en problemen worden direct opgelost aangepakt!
Kortom een fijne betrouwbare partij om mee samen te werken.

2 April 2024

The Trustpilot Experience